Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371) Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)
Код: 31804
Артикул: DAS301371

Валіза Swissbrand London L Black (DAS301371)

Бренд: Swissbrand
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Велика валіза Swissbrand London L. Об'єм: 112л. Матеріал: Polycarbonate/ABS - Plastic. Кількість коліс: 4 шт. Розміри: 75.4x52.6x29.4 см Вага: 4.35 кг Оснащений чотирма що обертаються на 360° здвоєними колесами. Висувна телескопічна, алюмінієва ручка фіксується в двох положеннях. Дві ручки у верхній і бічній частині валізи. Чотири бічні ніжка-опори дозволяють поставити валізу на бік. Усередині має текстильну перегородку на блискавці з сітчастою кишенею на блискавці. Окрема внутрішня кишеня для дрібних речей на блискавці. Еластичні компресійні ремені на фастексе. Внутрішня підкладка на блискавці.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Велика валіза Swissbrand London L Black SWB_LHLON001L

Валіза Swissbrand London (L)відрізняється великою місткістю в порівнянні з іншими валізами розміру "L" . Колекція Swissbrand London має найбільш виразний дизайн серед усього асортименту виробника. Ці валізи відносяться до преміального сегменту виробника, мають міцний композитний корпус з полікарбонату і ABS -пластика, чотири здвоєні колеса, а також забезпечені вбудованим "втопленим" кодовим замком TSA, що не виступає над корпусом валізи. Для більшої зручності користування модель забезпечена бічною ручкою і чотирма бічними ніжками.

Усі валізи Swissbrand проходять тестування на тривалий рух по нерівностях, падіння з висоти на колесо, падіння з перевертанням, інтенсивне відкриття телескопічної ручки і багатократне розкриття/закриття блискавки. Модель відрізняється відмінною маневреністю, надійністю механічних вузлів, має презентабельний зовнішній вигляд і повністю відповідає девізу компанії: "Подорожуй з комфортом". Будучи швейцарським брендом, компанія Swissbrand неухильно дотримується високої якості своєї продукції.

Особливості конструкції :

TSA LOCK™ by TRAVEL SENTRY® - валіза оснащена спеціальним кодовим замком з функцією митного огляду TSA LOCK™. У разі крайньої необхідності детальнішої перевірки cотрудники митної служби мають право розкривати багаж. Адміністрація транспортної безпеки США (TSA) спільно з компанією Travel Sentry розробила кодові замки, які можуть бути відкриті тільки спеціальними ключами, за які співробітники безпеки аеропортів несуть персональну відповідальність. Відповідно, при фізичному догляді і розкритті багажу, замки і блискавки залишаться цілі, і секретний код замку також буде сохранен. Повний список країн і виробників багажу, що офіційно використовують замки TSA LOCK можна подивитися на сайті виробника Travel Sentry. Валізи Swissbrand, відмічені логотипом Travel Sentry, оснащені замками системи TSA LOCK™ і відповідають стандартам глобальної безпеки подорожей.
EIGHT WHEELS LUGGAGE - ця модель оснащена чотирма що обертаються на 360° здвоєними колесами. Здвоєні колеса забезпечують кращий розподіл ваги і стійкість валізи, відмінне зчеплення, маневреність і мають велику износоустойчивость. Колеса кріпляться на 4 гвинти зсередини, що забезпечує високу стійкість при ударному навантаженні з будь-якого боку, і дозволяє їх замінити у разі зносу.
ALUMINIUM TROLLEY - висувна телескопічна, алюмінієва ручка фіксується в двох положеннях. Для більшої надійності пластиковий верх ручки закріплений чотирма гвинтами. Телескопічна система повністю знімна, і у разі ушкодження може бути замінена.
Дві ручки у верхній і бічній частині валізи для транспортування у вертикальному і горизонтальному положенні.
Валіза має текстильну перегородку на блискавці, яка розділяє внутрішній простір на два основні відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці.
Окрема внутрішня кишеня для дрібних речей на блискавці
Еластичні компресійні ремені на фастексе призначені для фіксації речей всередині валізи.
Внутрішня підкладка на блискавці
Чотири бічні ніжка-опори дозволяють поставити валізу на бік

Характеристики Валіза Swissbrand London L Black :

Виробник: Swissbrand (Швейцарія)

Об'єм, л: 112
Матеріал оболонки: Polycarbonate/ABS - Plastic - технологічний композитний матеріал, що поєднує кращі достоїнства полікарбонату і ABS -пластика. Міцний, стійкий до ударів та інших механічних дій, зносу і деформацій, низьких і високих температур зовнішнього середовища.
Матеріал підкладки: Polyester (поліестер).
Кількість коліс, шт: 4
Колір: Black (чорний)
Призначення: для авіаперельотів, ділових поїздок і подорожей

Розміри і вага :

Розміри без упаковки, см: 75.4x52.6x29.4
Розміри в упаковці, см: 77.5x54.5x31.5
Вес без упаковки, кг: 4.35
Вага в упаковці, кг: 4.55

Термін гарантії: 3 роки
Комплектація: Валіза

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук