Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA) Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)
Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA) Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)
Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA) Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)
Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA) Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)
Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA) Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)
Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA) Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)
Код: 30279
Артикул: 923866

Намет двомісний Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Намет Ferrino Pilier 2 - відноситься до серії наметів HighLab, що відповідають найвищим вимогам. Ця модель рекомендована для тривалих експедицій і високогірних походів високої складності, у тому числі і в кліматичних зонах з високою вологістю і великою кількістю опадів.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Двомісний намет Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA)

Ferrino Pilier 2 Orange відноситься до серії наметів HighLab, що відповідають найвищим вимогам. Ця модель рекомендована для тривалих експедицій і високогірних походів високої складності, у тому числі і в кліматичних зонах з високою вологістю і великою кількістю опадів. Напівгеодезична конструкція гарантує стійкість намету при максимальних снігових і вітрових навантаженнях. Установка такого намету в гарну погоду не вимагає фіксації кілочками і розтяжками. Компонування з одним тамбуром вимагає мінімум місця для установки, а також зменшує вагу намету в порівнянні з двохтамбурними варіантами. Напівгеодезична конструкція забезпечує дійсно великий внутрішній об'єм. Водозахист зовнішнього тенту складає 4000 мм вод. ст., а пола - 8000 мм вод. ст., що у декілька разів перевищує нормативні вимоги до водозахисних наметів і чого цілком вистачає, щоб зберегти намет всередині сухої під час опадів високої інтенсивності. Чохол намету має компресійні стягування, що дозволяє добитися дуже компактних розмірів упакованого намету.

Головна відмінність продукції лінійки HighLab полягає в тому, що кожна модель тестується на відповідність необхідним характеристикам в реальних умовах. Спеціально для цього в 1994 році компанія створила лабораторію в гірському масиві Монте-Роза (Альпи) на висоті 3585 метрів, де цілорічно, в найскладніших і несприятливіших для людини умовах, проводяться випробування прототипів, дослідних зразків і кінцевої продукції Ferrino HighLab. Паралельно тести продукції проводяться в різних куточках землі із складними кліматичними умовами. Це гірські хребти Гімалаїв і Каракоруму, Аргентинські Анди, Французькі Альпи, мексиканські печери Найка та ін. Не дивлячись на те, що продукція випробовується командою професійних альпіністів і дослідників, кожен охочий може відвідати лабораторію і взяти участь в тестах усіх новинок. HighLab - продукція для професіоналів, що створена з передових матеріалів, відповідає найвищим стандартам якості, і що гарантує максимальну функціональність, зручність і надійність. Гарантія на усі вироби HighLab - 3 роки.

Перфторовані і поліфторовані з'єднання (ПФС) - це група хімічних речовин, досить шкідливих для довкілля і організму людини. Маючи водовідштовхувальні і грязевідштовхувальні властивості, ПФС часто застосовуються в просоченнях тканин функціонального одягу і спорядження для активного відпочинку і туризму. ПФС повільно розкладаються в природі і мають властивість накопичуватися в людському організмі. І, оскільки не існує загальної заборони, більшість виробників як і раніше продовжують застосовувати ПФС. Компанія Ferrino, як відповідальний лідируючий європейський виробник туристичного спорядження, відмовилася від застосування ПФС і впровадила безпечні для людини і довкілля склади DWR просочення для надання водозахисту своїм наметам.

Характеристики Намет Ferrino Pilier 2 Orange (99068DAA) :

Тип: намет
Форма: купол (напівгеодезичного типу)
Місткість, людина: 2
Загальне число входів / приміщень: 1 / 1
Конструкція: двошарова
Наявність тамбура / кількість: є / 1
Каркас: алюмінієвий сплав Alu 7001 T6, ∅ 8.5 мм, 3 дуги (2 дуги - 350 см / 9 секцій, 1 дуга - 319 см / 9 секцій)
Матеріал зовнішнього тенту: Polyester 50D Ripstop PU DWR PFC - Free FR, 4000 мм в.ст., проклеєні шви, зміцнена структура Ripstop, поліуретанове, водовідштовхувальне і вогнетривке просочення без ПФС, вага - 80 г/м²
Матеріал внутрішнього намету: Polyester 70D Ripstop DWR PFC - Free FR, зміцнена структура Ripstop, водовідштовхувальне і вогнетривке просочення без ПФС, вага - 55 г/м²
Матеріал дна: Polyester 70D PU DWR PFC - FreeFR, 8000 мм в.ст., проклеєні шви, поліуретанове, водовідштовхувальне і вогнетривке просочення без ПФС, вага - 95 г/м²
Матеріал москітної сітки: Polyester 40D FR
Призначення: туризм, альпінізм, експедиції
Колір: Orange/Black (помаранчевий)

Габарити і вага :

Внутрішній намет (Д х Ш х В): 210 х 150 х 100 см
Зовнішній тент (Д х Ш х В): 280 х 170 х 100 см
У складеному виді (Д х Ш х В): 46 х 17 х 17 см
Внутрішній об'єм намету: 1,8 м³
Вес намету (без чохла, ремкомплекта і кілочок): 3,1 кг
Вес намету (у повній комплектації): 3,35 кг

Особливості конструкції :

Основна перевага купольного намету напівгеодезичного типу - висока стійкість до вітрових і снігових навантажень в силу збільшеного числа точок взаємного перетину дуг каркаса, що спираються в землю, і в силу обтічної форми. Також до плюсів відноситься можливість установки такого намету без фіксації кілочками, що особливо важливо при установці на снігу, на піску або в місцях, де рельєф не дозволяє добре зафіксувати кілочки. Намет, що вільно стоїть, без відтяжок вимагає мінімум настановної площі. Такі намети мають велику корисну площу, чим класичні купольні намети, і видають менше шуму на вітрі.

R.B. System - система посилення матеріалу зовнішнього тенту, яка є смугами з щільнішого і міцнішого матеріалу, що проходять уздовж каркасних дуг і по контуру дверей. Таким чином, при незначному збільшенні ваги, у вузлах перетину дуг виникають додаткові вузли жорсткості зовнішнього тенту, збільшується стабільність намету і зменшується шум при вітрових навантаженнях.

Внутрішній намет кріпиться до зовнішнього тенту за допомогою спеціальної фурнітури. Це дозволяє заощадити час на одночасній установці внутрішнього намету і зовнішнього тенту, а також залишити сухій внутрішній намет при установці під час дощу. При необхідності внутрішній намет можна відстебнути і використати зовнішній тент окремо.

Маркіровка дуг здійснена за допомогою забарвлення методом анодування в різні кольори

Вхідні двері в намет оснащений москітною сіткою

Невелике вікно з термопластичного поліуретану в силу невисокої теплопровідності протистоїть витоку тепла, а також запобігає проникненню УФ-лучей

Конструкцією передбачено три вентиляційні вікна. Два бічні вікна можуть закриватися як зсередини, так і зовні, плюс одне вентиляційне вікно над входом. Зовнішній тент не доходить до землі впритул, таким чином забезпечується природна циркуляція повітря, що сприяє поданню свіжого повітря у внутрішній намет і запобігає появі конденсату. Розташування і конструкція вентиляційних вікон виконані з урахуванням протистояння значним штормовим навантаженням

Матеріал тенту і підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках з передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане у вигляді додаткового шару тканини високої міцності.

Стропи контролю натягнення зовнішнього тенту дозволяють контролювати і регулювати натягнення зовнішнього тенту при добових змінах температури

Усередині намету передбачена кишеня для укладання москітної сітки дверей, дві бічні кишені для дрібниць і верхня натяжна сіткова кишеня для розсіяного освітлення або інших дрібниць.

Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині

З боків намет має ушиті петлі, що дозволяють фіксувати її на рельєфі за допомогою льодорубів, трекінгових палиць, лиж або іншого спорядження

Фіксатори штормових відтяжок виконані зі світловідбивного матеріалу для ідентифікації в нічний час доби

Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах і має ушиту інструкцію установки намету

Легкі алюмінієві кілочки мають вагу 12 гр кожен і профіль у формі клину, завдяки чому підвищується стійкість на вигин і покращується фіксація в грунті.

Матеріали:

Alu 7001 T6 - алюмінієвий сплав на основі Al - Zn - Mg - Cu, який має властивість набирати міцність після термообробки. Alu 7001 T6 - досить легкий, і, порівняно з іншими славами, має більш високу міцність на розтягування, високий модуль пружності і низький коефіцієнт залишкових деформацій, завдяки чому на сьогодні є стандартом для виробництва високоякісних дуг туристичних палаток.

Polyester 50D Ripstop PU DWR PFC - Free FR, 4000 мм в.ст. - легка тканина з товщиною нитки 50D і вагою 80 г/м², стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні, має підвищену міцність на розрив завдяки структурі переплетення Ripstop і високу стійкість до проколів. Внутрішнє просочення поліуретаном і гідрофобне просочення без використання ПФС забезпечують стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 4000 мм в.ст. Спеціальне просочення захищає тканину від займання.

Polyester 70D Ripstop DWR PFC - Free FR - тканина з товщиною нитки 70D і вагою 55 г/м², зі зміцненою структурою Ristop, стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні. Гідрофобна обробка без застосування ПФС захищає тканину від намокання при утворенні конденсату. Двостороннє просочення захищає тканину від займання.

Polyester 70D PU DWR PFC - Free FR, 8000 мм в.ст. - тканина з товщиною нитки 70D і вагою 95 г/м², стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до стирання і проколів. Внутрішнє поліуретанове і гідрофобне просочення без застосування ПФС забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 4000 мм в.ст. Спеціальне просочення захищає тканину від займання.

Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової і алюмінієвої фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні і температурні навантаження і є практично вічними. Алюмінієва фурнітура робиться з найміцніших сплавів. Цей намет частково оснащений пластиковою і алюмінієвою фурнітурою Duraflex.

ITW Nexus hardware - азіатська компанія, що спеціалізує виключно на виробництві високоякісної фурнітури для військової амуніції, туристичної екіпіровки і повсякденного текстиля. Випустивши свою першу революційну пряжку в 1977 році, ITW Nexus сьогодні вже в якості лідера ринку продовжує робити сотні найменувань пластикової фурнітури. Цей намет частково оснащений фурнітурою ITW Nexus.

Відповідність стандартам:

ISO 811-1981 - випробування гідростатичним тиском для визначення стійкості матеріалу до проникнення води підтверджують заявлену водонепроникність намету
ISO 5912:2011 - розміри спальних місць наметів і використовувані матеріали задовольняють вимогам цього стандарту і гарантують безпечне і комфортне використання
CPAI84 - цей стандарт підтверджує відповідність нормам і вимогам до вогнестійкості матеріалів зовнішнього тенту, внутрішнього намету і дна намету і відноситься виключно до туристичних і кемпінгових наметів.

Комплектація:

Зовнішній тент - 1 шт
Внутрішній намет - 1 шт
Розкладні алюмінієві дуги - 3 шт
Кілочки алюмінієві: 18 шт
Ремкомплект (для дуг, зовнішнього тенту, внутрішнього намету і москітної сітки): 1 шт
Чохол з водозахищеної тканини з PU покриттям і просоченням DWR з ручкою і компресійними стягуваннями на фастексах: 1 шт

Особливості експлуатації і відходу для продовження терміну служби :

По можливості не рекомендується складати і упаковувати намет, якщо вона мокра. У випадку якщо немає можливості повністю просушити намет відразу, необхідно це зробити будинки.

Після повного просушування перед упаковкою необхідно добре струсити намет, витрусити все зсередини і очистити зовнішню поверхню

Не допускається використання бензину або інших хімічних розчинників для очищення плям. Використайте тільки м'яке мило, воду і м'яку щітку або губку.

Дуги і кілочки намету після експлуатації необхідно очистити від можливого бруду за допомогою вологої губки, потім досуха витерти і упакувати.

Завжди бережіть намет в сухому, бажано провітрюваному місці

Прання і глибоке чищення намету здійснювати тільки відповідно до рекомендацій, вказаних на ярлику намету

Виробник: Ferrino (Італія)
Термін гарантії: 3 роки

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук