Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603) Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603)
Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603) Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603)
Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603) Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603)
Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603) Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603)
Код: 32818
Артикул: 929603

Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (929603)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Намет Ferrino Nemesi 1 Pro. Сезон: Трисезонні. Форма: Напівсфера. Висота: 95 см. Місткість: Одномісні. Призначення: Трекінгові. Конструкція: Двошарові. Водонепроникність PU: 3000 мм вод. ст. Каркас: Дуги із алюмінієвого сплаву Alu 7001 T6. Зовнішній тент: 100% Recycled 70D Polyester Ripstop, 85 g/m² з Polyurethane Coating, FR Treatment (поліестер з поліуретановим покриттям та вогнезахисною обробкою). Внутрішній намет: Mosquito Net Inner with FR Treatment (москітна сітка з вогнезахисною обробкою). Покриття підлоги: 100% Recycled 70D Polyester, 95 g/m² з Polyurethane Coating, FR Treatment (поліестер з поліуретановим покриттям та вогнезахисною обробкою). Комплектація: Внутрішній намет, зовнішній тент, дуги, кілочки, відтяжки, інструкція, ремкомплект, сумка-чохол. Упаковка: Сумка-чохол. Вага: 1,5 кг. Габарити: 210 х 125 х 95 см. Габарити упаковки: 35 х 15 х 15 см. Країна-виробник товару: Китай. Країна реєстрації бренду: Італія. Гарантія: 24 місяці.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green

Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green (91211MOOFR) відноситься до серії ультралегких наметів Ferrino Light Line. Попередньо вигнуті дуги і розпірка дозволяють досягти достатнього внутрішнього об'єму і надають міцності конструкції. Незважаючи на невелику вагу, модель має тамбур для зберігання речей, а завдяки оптимальному розміру спального місця вона забезпечить Вам комфортний сон.

Ferrino Nemesi 1 Pro ідеально підходить для літніх походів, оскільки всередині складається на 50% з москітної сітки. Намет має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна, а водозахист зовнішнього тенту становить 3000 мм вод. ст., що вдвічі перевищує нормативні вимоги і цілком вистачає, щоб зберегти намет сухий усередині під час дощу середньої інтенсивності. Цю модель гідно оцінять велотуристи, а також любителі походів вихідного дня.

Особливості:

Основні переваги намету - мінімальна площа, вага конструкції та час установки. Попередньо вигнуті дуги та розпірка дозволяють досягти достатнього внутрішнього об'єму та надають міцності конструкції.
Конструкцією передбачено вентиляційне вікно, розташоване з боку входу. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого - повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
Проклеєні шви зовнішнього тенту і підлоги гарантують повну водонепроникність.
Матеріал намету має триразове посилення в точках з передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане у вигляді додаткового шару тканини високої міцності.
Швидка система фіксації відтяжок досягається за рахунок застосування фурнітури спеціальної форми. Відтяжка натягується і фіксується всього одним рухом. Усередині намету передбачені кишені для речей першої необхідності. Намет оснащений гачком для підвішування кемпінгового ліхтаря. Алюмінієві кілочки мають шестикутний профіль, завдяки чому підвищується стійкість на вигин і покращується фіксація на ґрунті.

Характеристики Намет одномісний Ferrino Nemesi 1 Pro Olive Green:

Бренд: Ferrino
Тип: Намети
Сезон: Трисезонні
Форма: Напівсфера
Висота: 95 см
Місткість: Одномісні
Призначення:  Трекінгові
Конструкція: Двошарові
Водонепроникність PU: 3000 мм вод. ст.
Каркас: Дуги з алюмінієвого сплаву Alu 7001 T6
Зовнішній тент: 100% Recycled 70D Polyester Ripstop, 85 g/m² with Polyurethane Coating, FR Treatment (поліестер з поліуретановим покриттям та вогнезахисною обробкою)
Внутрішній намет: Mosquito Net Inner with FR Treatment (москітна сітка з вогнезахисною обробкою)
Покриття підлоги: 100% Recycled 70D Polyester, 95 g/m² with Polyurethane Coating, FR Treatment (поліестер з поліуретановим покриттям та вогнезахисною обробкою)
Колір: Olive Green
Комплектація: Внутрішній намет , зовнішній тент, дуги, кілочки, відтяжки, інструкція, ремкомплект, сумка-чохол
Упаковка: Сумка-чохол
Вага: 1.5 кг
Габарити: 210 х 125 х 95 см
Габарити упаковки: 35 х 15 х 15 см
Країна-виробник товару: Китай
Країна реєстрації бренду: Італія
Гарантія: 24 місяці

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук