Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030) Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030) Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030) Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030) Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030) Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)
Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030) Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)
Код: 30383
Артикул: 928655

Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)

Бренд: Vipole
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Green DLX - зроблені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості і міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power з дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують руку, дозволяючи Вам відштовхуватися, не стискаючи руків'я палиці.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030)

Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Green DLX зроблені з алюмінієвого сплаву Alu 7075, який має поєднання легкості і міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні темляки Nordic Power з дихаючого гіпоалергенного неопрену ідеально фіксують руку, дозволяючи Вам відштовхуватися, не стискаючи руків'я палиці. При необхідності можна вмить звільнити руку від палиці, завдяки системі швидкого відстібання Top - Click. Внутрішній затиск TwistLock дозволяє встановити необхідну довжину, що відповідає Вашому росту, і надійно зафіксувати телескопічні секції палиці. Наконечник з карбіду вольфраму має високу твердість і характеризується великою стійкістю на знос. Усе це необхідно для постановки правильної техніки скандинавської ходьби.

Компанія Vipole знаходиться в муніципалітеті Пове-дель-граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво і зборка усієї продукції. Компанія має патенти і впроваджує власні винаходи, зробивши ставку на дрібносерійне виробництво. Кожна партія продукції робиться під замовлення, кожна треккинговая палиця збирається вручну. Починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці привласнюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює увесь виробничий процес і гарантує високу якість кожної одиниці продукції.

З 2016 року компанія Vipole є офіційним партнером Італійської Школи Скандинавської Ходьби (SINW), що об'єднує більше 500 000 спортсменів і любителів скандинавської ходьби по усій Італії. Pino Dellasega, засновник і президент SINW, тестує усі нові моделі палиць Vipole.

У 2019 році Vipole стали офіційними палицями Міжнародного кубку по скандинавській ходьбі NWWC (Nordic Walking World Cup), один з етапів якого проходив в столиці України. Кубок організовується винахідником скандинавської ходьби Марко Кантанева (Marko Kantaneva), який офіційно тестує продукцію Vipole і дає свої рекомендації по створенню палиць найбільш оптимальної конструкції.

Особливості:

TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій один відносно одного. Як у положенні, що транспортується, так і в робочому, TwistLock не має зовнішніх деталей, що виступають, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.

Система швидкого відстібання темляка Top - Click є спеціальної форми фастекс з верхньою кнопкою, яка дозволяє вмить звільнити руку з темляком від палиці. Досить просто натиснути на кнопку великим пальцем. Так само просто темляк пристібається назад. Використовуючи систему Top - Click, можна вмить звільнити руку, не знімаючи темляка, що дуже зручно, коли необхідно терміново відповісти по телефону.

Alu 7075 - F56 - дуже міцний і в той же час дуже легкий сплав алюмінію, який широко використовується в літакобудуванні. По міцності, що досягається на одиницю маси, Alu 7075 - F56 перевершує сталь і сплави титану. Щоб гарантувати захист від зовнішніх чинників, усі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення і корозії. Саме сукупність цих характеристик дозволяє визнати Alu 7075 - F56 кращим матеріалом для виробництва трекінгових палиць.

Deluxe Pack - нова, зручніша і презентабельна упаковка трекінгових палиць Vipole. Вона складається з картонної коробки, в яку укладені кільця і міцний чохол для перенесення, виконаний з нейлону з поліуретановим покриттям. Трекінгові палиці прикріплені до коробки парою сполучних скоб, які можна надалі використати для з'єднання і зберігання палиць парою.

Характеристики Палиці для скандинавської ходьби Vipole Vario Red DLX (S2030) :

Виробник: Vipole
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Італія
Тип: телескопічні, надміцні
Призначення: скандинавська ходьба
Кількість секцій: 2
Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075
Руків'я: з пресованной пробки і пластика
Темляк: з неопрену, асиметричний, дихаючий, гіпоалергенний, з системою швидкого відстібання
Наконечник: карбід вольфраму

Конструктивні особливості:

Система фіксації: Twist Lock (цанговий затиск)
Система швидкого відстібання темляка Top - Click
Асиметричний темляк для правої і лівої руки адаптований під розмір M
Гумові захисні ковпачки дозволяють використати палиці для руху по рівних асфальтобетонних покриттях

Комплектація:

Палиця: 2 шт.
Знімний темляк розміром M із спеціальним фастексом системи Top - Click: 2 шт.
Знімне треккинговое кільце з морозостійкого пластика (32 мм): 2 шт.
Гумовий захисний ковпачок-чобіток: 2 шт.
Чохол для транспортування: 1 шт.

Габарити і вага :

Мінімальна довжина в складеному стані: 90 см
Максимальна довжина в робочому стані: 130 см
Діаметр секцій: 14/16 мм
Маса (однієї палиці): 223 г

Скандинавська ходьба (Nordic Walking) - сучасний вигляд фитнеса, висока ефективність якої підтверджена безліччю медичних досліджень. Така ходьба дозволяє тримати в тонусі до 90% м'язів усього тіла, покращуючи осанку, координацію рухів, сприяючи кращій роботі серцево-судинною і дихальною систем. Основним і необхідним спорядженням є палиці для скандинавської ходьби. За допомогою палиць виконується певний комплекс вправ, знімається небажане навантаження на колінні суглоби. Підходять тільки спеціальні палиці: точно регульовані по висоті, такі, що мають ремінь, що відстібається, для фіксації рук, особливу форму руків'я, твердосплавний гострий наконечник і скошені гумові ковпачки для руху по асфальтобетонних поверхнях.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук