Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095) Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095)
Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095) Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095)
Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095) Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095)
Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095) Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095)
Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095) Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095)
Код: 30358
Артикул: 928923

Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095)

Бренд: High Peak
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C - виконаний у формі кокона з компресійним чохлом в комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC -з'єднань, має водовідштовхувальне просочення, виконане за екологічно чистою технологією. Внутрішня підкладка спальника дихаюча і сприятлива для шкіри. Спальник має високоякісного наповнювача Dura Loft H1 з чудовими ізоляційними властивостями.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095)

High Peak Trek 2 - спальний мішок, виконаний у формі кокона з компресійним чохлом в комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC -з'єднань, має водовідштовхувальне просочення, виконане за екологічно чистою технологією Bionic - Finish® Eco. Внутрішня підкладка спальника дихаюча і сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісного наповнювача Dura Loft® H1 з чудовими ізоляційними властивостями. Матеріал Dura Loft® H1 легко стискається, довговічний, зберігає тепло навіть у вологих умовах, швидко сохне. Спальний мішок High Peak Trek 2 оснащений регульованим капюшоном, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей і довгою двосторонньою блискавкою. Це дозволяє відкрити нижню частину спальника в теплі ночі. Блискавка закрита вітрозахисною перегородкою, застібка має ергономічну форму для зручного хвата рукою. Спальний мішок розрахований на зріст користувача до 200 см, призначений для відпочинку в кемпінгу.
Спальний мішок High Peak Trek 2 відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який нормує вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.
Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло і комфорт тривалий час, не дивлячись на холод і вогкість.

Особливості:

PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, перфторованих, що не містять, і поліфторованих з'єднань, які застосовуються для надання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для довкілля і організму людини.
Форма кокона сприяє кращому збереженню тепла, має меншу вагу і розмір в чохлі.
Регульований капюшон.
Приємна на дотик внутрішня підкладка.
Борт утеплювача уздовж блискавки.
Нижня частина на блискавці для розстібання в теплий час.
Петлі для сушки.
Чохол для зберігання і транспортування спального мішка.

Характеристики Спальник High Peak Trek 2/+2°C Blue/Dark Blue Left (23095) :

Виробник: High Peak
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Кокон
Температура комфорту (T Comfort): +7°C
Температура межі комфорту (T Limit): +2°C
Температура екстриму (T Extreme): - 12°C
Матеріал зовнішній: 190T Polyester
Матеріал внутрішній: 190T Silk Polyester breathable
Наповнювач: Dura Loft® H1 - поверхневе силиконизирование волокон дозволяє їм вільно переміщатися один відносно одного, завдяки чому утеплювач не злежується в грудки. Волокна мають трубчасту структуру, краще зберігаючи тепле повітря. Ця технологія дозволяє добитися більшою теплосберегаемости при нижчій вазі і об'ємі
Блискавка: Ліва
Колір: Blue/Dark Blue
Комплект постачання: Спальний мішок, Компресійний чохол

Габарити і вага :

Розміри (Довжина х Ширина в плечах х Ширина в ногах): 220 х 80 х 50 см
Розмір в упакованому виді: 35 х 24 х 24 см
Вага спального мішка: 1475 г

Особливості відходу, прання і зберігання:

Прання спального мішка рекомендується робити згідно інформації, вказаної на ярлику виробу, а саме стирати вручну або в машинці на спеціальних режимах, що відповідають типу матеріалів спального мішка, при температурі не вище 30°C. Використати засоби для делікатного прання.

При зберіганні спальний мішок повинен знаходитися сухим, довге перебування в мокрому стані значною мірою впливає на теплоізоляційні, міцнісні характеристики і зовнішній вигляд виробу. Рекомендується просушувати спальний мішок природним чином на відкритому повітрі, або в приміщеннях, підвісивши його за петлі. Не допускається сушка за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, обігрівач, батарея).

Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, зберігати його рекомендується в сухому місці в розпрямленому стані. Тривалий час перебування в чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спального мішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб перешкодити злежуванню тканин в одному положенні.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук