Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (929935) Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (929935)
Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (929935) Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (929935)
Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (929935) Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (929935)
Код: 30983
Артикул: 929935

Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (929935)

Бренд: Aurora
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Сумка-візок Aurora Click Freezer 50. Вага: 1.8 кг Об'єм: 50л. На 2-х колесах. Діаметр коліс: 14.7 см Розміри (у складеному. транспортному положенні): 41х16х50 см. Розміри (у розкладеному, робочому положенні): 41х27х92 см Максимальне рекомендоване навантаження: 30 кг Об'єм ізотермічної кишені: 5 л. Made in Italy. Уся продукція збирається безпосередньо в Італії. Матеріал каркаса: алюміній. Матеріал сумки: Polyester 600D PU - міцна водозахищена тканина.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Господарська сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red (Special Offer)

Отримати насолоду від покупок, це легко. Модель сумки-візка Click Freezer легка, маневрена, містка і компактна при транспортировки. За допомогою простого натиснення на кнопку каркас візка складається удвічі і зрушується, роблячи візок плоским і компактним для хранения. Зручна поліуретанова удароміцна ручка, поєднана з гачками для додаткових пакетів. На лицьовій частині сумки є ізотермічна кишеня на блискавці об'ємом 5 літрів, який збільшується за допомогою розширювального клапана. А така приємна дрібниця, як кишеня-гаманець на блискавці в закриваючому клапані, сприяє безпечному зберіганню дрібних предметів (ключі, гаманець, косметика) і заощадження часу на пошук потрібного предмета. Господарська сумка на колесах не лише забезпечить зручність під час шопінгу, але і дозволить уникнути проблем із здоров'ям, що виникають в результаті навантаження на хребет і суглоби при носінні тяжестей. Сумки-візки Aurora - це 100% італійський продукт і сучасне рішення для комфортного шопінгу.

100% Made in Italy. Заснована шість десятиліть тому в невеликому містечку Узмате-Велате (провінція Монца-е-Бріанца, сереная Італія), компанія Aurora S.r.l. гордиться тим, що по сьогоднішній день залишається сімейною компанією, 100%, що виробляє, італійський продукт. Тоді як багато конкурентів мають тільки європейську реєстрацію, компанія Aurora S.r.l. здійснює в Італії повний виробничий цикл, починаючи від розробки, і закінчуючи упаковкою, використовуючи при цьому тільки італійські матеріали найвищої якості. Займаючись упродовж шістдесяти років виключно виробництвом сумок для шопінгу, компанія багато експериментувала, зупинивши свій вибір на поєднанні практичності, надійності і доступної ціни. Ексклюзивність продукції під маркою Aurora гарантують патенти компанії, що захищають дизайн і конструктивні рішення кожного продукту. Уся продукція робиться виключно під заказ. Девіз компанії: Aurora робить шопінг легше з 1960 года.

Особливості:

Made in Italy. Уся продукція збирається безпосередньо в Італії.

Рама каркаса візка на 100% складається з легкого алюмінієвого сплаву ALU 6060 T6 (Al - Mg - Si із застосуванням зміцнюючого режиму загартування T6). По своєму складу і характеристикам він близький до авіаційного сплаву алюмінію, проте пластичніший при обробці, що дозволяє без особливих зусиль досягти необхідної форми виробу. Застосування алюмінієвого сплаву дозволяє зробити сумку-візок досить легким, міцним і практичним в застосуванні.

Сумка виконана з синтетичної поліестерової тканини з товщиною нитки 600D і внутрішнім водозахисним поліуретановим покриттям, що запобігає попаданню вологи всередину. Матеріал не вбирає вологу і стійкий до дії УФ-излучения.

Каркас сумки-візка складається в двох місцях, роблячи сумку не лише плоскішою, але і в два рази коротше, що дійсно зручно при зберіганні і транспортуванні. Каркас складається удвічі за допомогою натиснення всього на одну кнопку.

Доладна підніжка забезпечує стійкість сумки у вертикальному положенні.

Колеса оснащені рефлектором, що відбиває світло і дозволяючим автомобілістам ідентифікувати власника сумки вечірньої пори доби.

Ізотермічна кишеня на лицьовій частині сумки зберігає як холод, так і тепло, залежно від існуючої необхідності. Щоб зберегти харчові властивості їжі влітку в течії цілого дня, в кишені розміщується акумулятор холоду (отримується додатково).

Полипропиленовая удароміцна ручка має два гачки для господарських сумок і пакетів.

Верх сумки по периметру має стягування із стопорком, яке узабезпечить вміст сумки від попадання вологи під час опадів.

Сумка має жорстке вставне пластикове дно, кріпиться до каркаса за допомогою текстильних застібок Velcro (липучок), і може бути повністю знятою з каркаса, що дозволяє без проблем проводити її машинне прання при рекомендованій температурі 30ºС.

Характеристики Сумка-візок Aurora Click Freezer 50 Red:

Об'єм, л: 50
Вес, кг: 1.8
Максимальне рекомендоване навантаження, кг: 30
Розміри (у розкладеному, робочому положенні), см: 41 x 27 x 92
Розміри (у складеному, транспортному положенні), см: 41 x 16 x 50
Об'єм ізотермічної кишені, л: 5
Матеріал каркаса: ALU 6060 T6 (100% алюміній)
Матеріал сумки: Polyester 600D PU - міцна поліестерова, водозахищена тканина.
Кількість коліс, шт: 2
Діаметр коліс, см: 14,7

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук