Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Валіза Gabol Mailer S Grey (930005) Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)
Код: 31475
Артикул: 930005

Валіза Gabol Mailer S Grey (930005)

Бренд: Gabol
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Валіза на 4-х колесах Gabol Mailer S. Об'єм: 35л. Вага: 2.4 кг Розміри (зовнішні): 39 x 55 x 20 см Матеріал: 100% Polyester. Відповідають регламенту REACH. Чотири спарені роликові колеса з TPU. Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення. Ручка у верхній частині валізи. Усередині сітчаста кишеня на блискавці. Еластичні компресійні ремені. Внутрішня підкладка на блискавці. Відповідає мінімально обмеженим розмірам ручної поклажі.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Валіза на 4-х колесах Gabol Mailer S Grey (120722-016)

Валіза Gabol серії Mailer один з найлегших у своєму класі. Модель оснащена кодовим замком системи TSA для підвищення безопасности. Каркас дна легкий і міцний завдяки стільниковій структурі строения. На фасадній частині розміщений кишені на блискавці. Усередині має ремені для фіксації віщої. Валіза легка, маневрена і зручна для транспортировки. Валіза оснащена чотирма спареними роликовими колесами з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкість силікону, а так само має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмітною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації. Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності і комфорту користувача.

Компанія Gabol заснована в 1965 році в місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні і виробництві валіз, сумок, гаманців і рюкзаків. На сьогодні товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах по всьому світу, тільки в Іспанії зареєстровані більше 1600 точок продажи. Одній з найважливішим завданням компанії Gabol являється створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейської спільноти по реєстрації, оцінці, авторизації і обмеженню виробництва і використання хімічних веществ. Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі в престижних національних і міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) і Francal (Сан-Паулу).

Особливості:

  • Відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейської спільноти по реєстрації, оцінці, авторизації і обмеженню виробництва і використання хімічних веществ.
  • Відповідає мінімально обмеженим розмірам ручної поклажі, затвердженим бюджетними міжнародними авіакомпаніями при авіаперельотах.
  • Чотири спарені роликові колеса з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення.
  • Ручка у верхній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному положенні.
  • Валіза має сітчасту кишеню на блискавці.
  • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи.
  • Внутрішня підкладка на блискавці.

Характеристики Валіза Gabol Mailer S Grey (120722-016) :

Виробник: Gabol
Країна реєстрації бренду: Іспанія
Країна-виробник товару: Китай
Об'єм: 35 л
Вага: 2,4 кг
Розміри (зовнішні): 39 x 55 x 20 см
Матеріал: 100% Polyester - стійкий до зносу і стирання, легкий, міцний матеріал, не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання, добре зберігає форму, стійкий до дій тепла і світла, не вимагають спеціального відходу.
Кількість коліс, шт: 4
Колір: Grey

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук