Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27 Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27
Код: 20242
Артикул: TH 3203942

Валіза на колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27" Raven 63л (TH 3203942)

Бренд: THULE
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Валіза на 4-х колесах Thule Revolve Spinner 63л TH 3203942 - жорстка дорожня валіза для сім'ї. Він чудово підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Надійна, містка валіза на 4-х колесах Thule Revolve Spinner 68cm/27" Raven TH 3203942 - жорстка дорожня валіза для сім'ї. Він чудово підійде для відпустки, тривалого відрядження, або іншої подорожі де важливо подорожувати і не ускладнювати відпочинок багажем, завдяки легкій і зручній конструкції з ним впорається навіть жінка.

Особливості:

- Валіза легко котиться завдяки легкохідним колесам.
- Зручна телескопічна ручка мінімізує розгойдування і ефективно передає зусилля, що докладається вами, на колеса.
- Легка, стильна і удароміцна валіза виготовлена в Європі і складається з 100% -ного чистого полікарбонату.
- Конструкція валізи посилена внутрішніми кутовими протекторами, жорстким каркасом і посиленою передньою панеллю для додаткового захисту.
- Вміст валізи надійно захищений під час подорожей завдяки замкам TSA і прогумованій блискавці, підтримуваній суцільним внутрішнім каркасом.
- Завдяки збільшеним заднім колесам - валізу легко перевозити практично по будь-яких поверхнях, передні колеса приховані в корпусі їх продумане розташування забезпечує додаткове місце для ваших речей.
- Збільште внутрішній простір сумки і насолоджуйтеся тим, як тихо і нечутно вона котиться завдяки повстяному вкладишу, який надає їй форми і поглинає вібрації при транспортуванні.
- Вбудоване відділення для ідентифікаційної картки, який забирається в задню частину корпусу.
- Внутрішня регульована стягуюча система надійно утримує речі на місці.
- Вбудовані ніжки дозволяють встановити валізу на бік без перекидання.
- Додаткові ручки для перехоплювання з двох сторін, дозволяють зручно діставати валізу з багажника авто, або вихоплювати з транспортної стрічки в аеропорту.

Валіза Thule Revolve зроблений з 100% полікарбонату, без додавання переробленого пластика та інших похідних матеріалів, застосування такого рішення тільки позитивно позначилося на якості. На додаток до міцного і легкого корпусу з полікарбонату, в конструкції валізи, застосовані кутові захисні накладки, жорстка рама і посилена передня панель. Використані деталі склеюються і механічно фіксуються без порушення естетики, в загальному скандинавському стилі.

Якщо Ви сумніваєтеся і стоїте перед вибором чи варто купити валізу Thule Revolve, просто знайте, що ця компанія проводить тестування і перевірку валіз, спочатку валізу наповнюють багажем і упускають на кожного з восьми кутів щоб перевірити наявність тріщин і вм'ятин. Також наповнені валізи перевіряють на транспортних стрічках, для того, щоб імітувати падіння з конвеєрних транспортерів. Крім того валізи додатково випробовують в умовах високих і низьких температур, а також в умовах високої вологості, щоб перевірити як добре він впоратися з екстремальним погодним умовами. Додатково перевіряє ручку на відрив, а також колеса валізи, імітуючи жорстоке поводження з валізою. Варто врахувати Thule перевіряє і порівнює не лише свої валізи, але і валізи конкурентів щоб гарантувати максимальну якість полікарбонату, у підтвердити що використовуваний матеріал - краще і надійніше, ніж у конкурентів.

Окрім міцного полікарбонату в конструкції жорстких валіз Thule Revolve, передбачено 8 колісна (чотири по два спарені колеса) несиметрична система: великі задні і менші передні колеса. Великі задні колеса дозволяє легше переміщатися по пересіченій місцевості, такий як, вулиця з брущаткою, високі бордюри або сходинки, а маленькі колеса дозволяють збільшити корисне місце для вашого багажу. Таким чином використовуючи валізи Revolve від Thule з несиметричними колесами, ви отримуєте зручну валізу для подорожей з продуманою і оптимізованою системою коліс. Колеса валізи виготовлені з полікарбонату, пластика ABS і покриті термопластичною гумою, така комбінація матеріалів забезпечує м'який, плавним і майже беззвучний хід.Також у валізах передбачені телескопічні, висувні ручки з декількома точками фіксації.

Що ж до безпеки в конструкції валіз передбачена внутрішня рамка (борт) яка захищає доступ до речей, навіть якщо блискавка буде проколена. До речі, в цих валізах передбачена фірмова застібка блискавка YKK (Японія), остання розробка японської компанії яка має максимальний захист від проколювання. Також передбачений замок TSA для фіксації бігунків.

Характеристики:

Виробник THULE (Швеція)
Артикул: TH 3203942
Серія: Revolve
Матеріал: Полікарбонат
Колір: Темно-сірий
Об'єм: 63 л
Вага: 5,3 кг
Висота: 68 см
Ширина: 45 см
Товщина: 27.7 см

Компанія Thule заснована в Швеції в 1942 р. З тих самих пір ми зайняті тим, що наближаємо вас до реального світу і підігріваємо вашу пристрасть до життя. Ми — міжнародна група однодумців із загальною пристрастю допомагати сім'ям з активним способом життя і ентузіастам-мандрівникам.

Компанія Thule допомагає вам безпечно і легко перевозити усе, що необхідно, і без клопоту вести активний спосіб життя. Ми віримо в цінність активного способу життя — неважливо, чи знаходитеся ви в місті або посеред дикої природи. Ми поважаємо і піклуємося про світ, що оточує нас, а також отримуємо від нього радість і здоров'я.

видео обзор





Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук