Валіза Semi Line 20 Валіза Semi Line 20
Валіза Semi Line 20 Валіза Semi Line 20
Валіза Semi Line 20 Валіза Semi Line 20
Валіза Semi Line 20 Валіза Semi Line 20
Валіза Semi Line 20 Валіза Semi Line 20
Валіза Semi Line 20 Валіза Semi Line 20
Код: 37330
Артикул: DAS302229

Валіза Semi Line 20" S 40л Red (DAS302229)

Бренд: Semi Line
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Валіза Semi Line 20" S DAS302229. Об'єм: 40 л. Розміри: 54x40x20 см. Вага: 2,8 кг. Матеріал оболонки: Polycarbonate/ABS-Plastic. Матеріал підкладки: Polyester. Кількість коліс: 4 шт. Прозора полікарбонатна панель. Кодовий замок. Повноповоротні колеса. Алюмінієві телескопічні ручки. Термін гарантії: 1 рік. Призначення: для авіаперельотів, ділових поїздок та подорожей. Відповідає вимогам більшості авіакомпаній до максимального розміру багажу, що провозиться як ручна поклажа. Обов'язково уточнюйте точні розміри ручної поклажі кожної конкретної авіакомпанії.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Валіза Semi Line 20" S 40л Red (DAS302229)

Тепер ви самі можете створити індивідуальний дизайн своєї валізи, розмістивши на його передній прозорій панелі будь-яку графіку. Таку валізу ніколи не сплутаєш з жодним іншим, вона підкреслить вашу індивідуальність і створить потрібний настрій для подорожі. Валіза Semi Line 20" S DAS302229 має передню прозору полікарбонатну панель, призначену для нанесення будь-якого зображення всередині або зовні. До того ж це дуже надійні валізи, корпус яких зроблений з міцного композиту полікарбонату та ABS-пластику. Кожен елемент валізи зроблений максимально якісно до найдрібнішої. деталей.

Кодовий замок покликаний захистити вміст вашої валізи. Валіза також має м'яку внутрішню підкладку, завдяки чому делікатні речі будуть більш надійно захищені всередині від пошкоджень при контакті із внутрішньою частиною телескопічної ручки. Для розміщення дрібних речей усередині валізи передбачено аж три окремі кишені на блискавці. Валіза Semi Line 20" S DAS302229 задовольняє вимогам до максимального розміру багажу, що провозиться як ручна поклажа в літаках більшості авіакомпаній світу.

Особливості конструкції:

- Прозора полікарбонатна панель – призначена для розміщення індивідуальної графіки. Розміри панелі складають 37х27 см. На звороті панелі методом УФ-друку наноситься будь-яке зображення. Також на панель, як зовні, так і всередині, можна наклеїти будь-яке зображення на оракалі.
- Кодовий замок – валіза оснащена кодовим замком. Замок не дозволяє відкрити валізу ключем або вкрити іншим металевим предметом ззовні. Замок можна відкрити лише знаючи тризначний код.
- Повноповоротні колеса - дана модель оснащена чотирма колесами, що обертаються на 360°. Колеса кріпляться на 3 гвинти зсередини, що дозволяє їх замінити у разі зношування.
- Алюмінієва телескопічна ручка – висувна телескопічна алюмінієва ручка фіксується у двох положеннях. Для більшої надійності пластиковий верх ручки закріплений чотирма гвинтами. Телескопічна система повністю знімна і може бути замінена.
- Ручка у верхній частині валізи для комфортного транспортування у вертикальному положенні.
- Валіза має текстильну перегородку на блискавці, яка поділяє внутрішній простір на два основні відділення. Перегородка має дві плоскі кишені на блискавці.
- Валіза має внутрішню кишеню для дрібних речей на блискавці.
- Еластичні компресійні ремені на фастекс призначені для фіксації речей усередині валізи.
- Внутрішня підкладка на блискавці.

Характеристики Валіза Semi Line 20" S 40л Red (DAS302229):

Виробник: Semi Line (Польща)
Об'єм, л: 40
Матеріал оболонки: Polycarbonate/ABS-Plastic - технологічний композитний матеріал, що поєднує найкращі переваги полікарбонату та ABS-пластику. Міцний, стійкий до ударів та інших механічних впливів, зносу та деформацій, низьких та високих температур зовнішнього середовища.
Матеріал підкладки: Polyester (поліестер).
Кількість коліс, шт: 4
Колір: Red (червоний)
Призначення: для авіаперельотів, ділових поїздок та подорожей
Відповідає вимогам більшості авіакомпаній до максимального розміру багажу, що провозиться як ручна поклажа. Обов'язково уточнюйте точні розміри ручної поклажі кожної конкретної авіакомпанії.

Розміри та вага:

Розміри без упаковки, см: 54x40x20
Розміри в упаковці, см: 57x43x23
Вага без пакування, кг: 2.8
Вага в упаковці, кг: 3.1

Комплектація:

Валіза - 1 шт

Термін гарантії: 1 рік

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук