Дитяча сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 Lima (KID001) Дитяча сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 Lima (KID001)
Дитяча сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 Lima (KID001) Дитяча сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 Lima (KID001)
Код: 30206
Артикул: 929913

Дитяча сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 Lima (KID001)

Бренд: Rolser
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 - дитяча сумка, була побудована на шасі Joy, яке завдяки своїй надмалій вазі є одним з найлегших, але при цьому дуже міцним. Ультралегкие колеса діаметром в 17 см сприяють відмінній маневреності і плавному коченню по нерівностях. Сумка знімна, має жорстке вставне пластикове дно.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Дитяча сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 Lima (KID001)

Дитяча сумка Monster була побудована на шасі Joy, яке завдяки своєму надмалій вазі є одним з самих легенів, але при цьому дуже міцним. Пара гладких коліс середнього розміру забезпечить ідеальний комфорт для сумки і вантажу . Шасі оснащене передньою опорою, що дозволяє вільно паркувати його в пространстве. Підставка легко складається, що дозволяє отримати плоску форму, і ви можете легко зберігати сумку, наприклад, за шафою або під кроватью. Висота конструкції 82,5 см ідеально підходить по дитячій фігурі .

Неструктурований внутрішній простір сумки Monster Kid має об'єм до 29 л і, з оглядом, може вмістити все шкільне приладдя, невеликі покупки, а також усе, що вам потрібне для вашої бабусі у відпустці або на ігровій площадке. Перевага сумки на колесах в тому, що спинка вашої гілки не прогнеться під тяжкістю повного рюкзака. Усю ношу дитина буде рада сам нести. Закриття сумки вирішує клапан-липучка, яким дитячі руки грайливо управляють . Привабливі соковиті кольори і мотив веселого монстра на фасаді порадують усі вулички і провулки.

Всесвітньо відомий іспанський виробник ROLSER у 2016 році відсвяткував свій гідний, п'ятидесятирічний ювілей. Починаючи з 1966 року, компанія робить надійні і стильні, господарські сумки-тележки. Продукція збирається безпосередньо в Іспанії, це дозволяє підтримувати якість вироблюваних товарів на максимально високому уровне. ROLSER отримав одні з найпрестижніших сертифікатів, які гарантують якість усіх своїх продуктів і внутрішніх процесів: UNE - EN ISO9001, UNE - EN 14183, UNE - EN 131 і UNE - ES ISO 14001.Керівництво компанії ROLSER зробило ставку на дизайн і якість виробів, які покращуються і еволюціонують відповідно до тенденцій сучасної модної культури. Постійна участь в найпрестижніших профільних виставках в Європі і Америці сприяє розвитку і вдосконаленню зворотного зв'язку з безпосереднім споживачем.

Особливості:

Made in Spain. Уся продукція збирається безпосередньо в Іспанії.
Polyester 400D PVC - міцна тканина сумки з поліестерової нитки з товщиною 400D, має спеціальне покриття, що перешкоджає проникненню вологи.
Ультралегкие колеса діаметром в 17 см сприяють відмінній маневреності і плавному коченню по нерівностях.
Зовнішня сторона колеса виконана з пеносевілену. Це унікальний, легкий і пружний матереал, має чудові амортизаційні властивості, стійкий до перепадів зовнішніх температур, знижує до мінімуму шум з під коліс при коченні по нерівностях.
Сумка знімна, має жорстке вставне пластикове дно.

Характеристики Сумка-візок Rolser Monster Kid MF Joy - 1700 Lima (KID001) :

Виробник: Rolser
Країна реєстрації бренду: Іспанія
Країна-виробник товару: Іспанія
Об'єм, л: 29
Вес, кг: 1.68
Розміри, см: 34 x 19 x 45
Матеріал сумки: Поліестер
Кількість коліс, шт: 2
Колір: Салатовий з принтом

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук