Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841) Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841)
Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841) Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841)
Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841) Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841)
Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841) Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841)
Код: 26423
Артикул: 927841

Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka (927841)

Бренд: Members
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 - компактна модель, відповідає розмірам ручної поклажі. Сумка має досить великий внутрішній простір, надійні ручки із замком на липучці, а також бічну ручку, що дозволяє зручно прикріпити сумку до телескопічних ручок основного багажу і легко транспортувати.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Дорожня сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka

Колекція багажних сумок Essential On - Board розроблена відповідно до обмежень по провезенню ручної поклажі, висуненими найбільш популярними авіакомпаніями, що надають бюджетні перевозки. Компанія Members потурбувалася, щоб усі необхідні і найбільш цінні речі завжди знаходилися з Вами під час полета.

Сумка дорожня Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 - є найкомпактнішою в колекції. Її розміри точно відповідають лімітам, що пред'являються популярними бюджетними авіакомпаніями (у тому числі RyanAir) до провезення додаткової ручної поклажі (Second Hand Baggage) на борту авіалайнера. Сумка має досить великий внутрішній простір, надійні ручки із замком на липучці, а також бічну ручку, що дозволяє зручно прикріпити сумку до телескопічних ручок основного багажу і легко транспортувати.

З 1977 року лондонська компанія Members є незалежним виробником валіз, дорожніх сумок і аксесуарів для багажу. Мета компанії "Робити якісну, практичну і міцну продукцію для перевезення багажу за доступною ціною" упродовж 40 років залишається незмінною. Компанія Members постійно відстежує нові тенденції і точно відповідає рекомендаціям основних авіакомпаній по провезенню ручної поклажі і багажу. Крім того, це одна з небагатьох компаній, хто надає як зовнішні, так і внутрішні розміри більшості своїх сумок і валіз. Таким чином, легко оцінити корисний об'єм багажу і відповідність мінімальним вимогам по провезенню.

Характеристики Сумка Members Essential On - Board Travel Bag 12.5 Black Polka :

Об'єм, л: 12.5
Вес, кг: 0.5
Розміри (зовнішні), см: 35 х 20 х 20
Розміри (внутрішні), см: 34 х 19 х 19
Матеріал: Polyester 600D - досить щільний і міцний, стійкий до зносу і стирання, стійкий до дій тепла і світла і вологи, не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання
Колір: Black Polka (чорний/горох)
Призначення: для авіаперельотів, подорожей, повсякденного використання в міських умовах

Особливості конструкції :

Відповідає мінімально обмеженим розмірам додаткової ручної поклажі (Second Hand Baggage), при авіаперельотах, затвердженим міжнародними авіакомпаніями
Подвійна ручка з об'єднуючою застібкою на липучці і ремінь через плече на карабінах
Додаткова ручка на тильній стороні, для кріплення і транспортування сумки на висувному руків'ї основного багажу.
Просторе, широко таке, що розкривається основне відділення на замку
Бічна кишеня на блискавці
Конструкція надає максимальний внутрішній об'єм при обмежених зовнішніх розмірах

Комплектація: Сумка - 1 шт.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук