Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black (928078) Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black (928078)
Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black (928078) Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black (928078)
Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black (928078) Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black (928078)
Код: 26869
Артикул: 928078

Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black (928078)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Рюкзак Ferrino Fission 28 - є одним з найбільш зручних і універсальних рюкзаків для офісу і ділових поїздок. Він зручний для перевезення ноутбука і речей у бізнес-поїздках, і відповідає мінімальним розмірам, що пред'являються більшістю авіакомпаній до перевезення ручної поклажі. особливістю є можливість заховати шлеї і на стегнах пояс за задньою панеллю, після чого рюкзак перетворюється на сумку з бічною ручкою.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Міський рюкзак Ferrino Fission 28 Black

Ferrino Fission 28 Black - є одним з найбільш зручних і універсальних рюкзаків для офісу і ділових поїздок. Він зручний для перевезення ноутбука і речей у бізнес-поїздках, і відповідає мінімальним розмірам, що пред'являються більшістю авіакомпаній до перевезення ручної поклажі. Важливою його відмітною особливістю є можливість заховати шлеї і на стегнах пояс за задньою панеллю, після чого рюкзак перетворюється на сумку з бічною ручкою. Ця ж панель придатна і для розміщення ноутбука. Панель закривається на кнопку, яка для більшої надійності посилена вставкою з матеріалу Hypalon®.

Основне відділення відкривається по периметру на 270° і має сітчасте додаткове внутрішнє відділення на блискавці по усьому периметру, що дуже зручно для упаковки і розділення вещей. Велике м'яке відділення швидкого доступу для планшета або ноутбука розміщене збоку, розділене на дві частини м'якою перегородкою, має фіксатор для ноутбуків на текстильній клямці Velcro, додаткова кишеня і закривається на блискавку. Бічний вхід дозволяє розмістити ноутбук і/або планшет горизонтально, що зручніше, коли його дістаєш і вкладаєш назад.

Додатково рюкзак має містку фасадну кишеню з внутрішньою сітчастою кишенею на блискавці, оснащеним карабіном для ключів, а також і верхня потайна кишеня з м'якою флисовой підкладкою, де можна носити смартфон, гаманець або документи. Усі кути і боки рюкзака мають м'яку пінополіуретановою підкладку, завдяки чому ноутбук або планшет надійно захищений від ударів з усіх боків. Спинка, шлеї і ручка також мають м'яку пінополіуретанову підкладку і обшиті дихаючою тканиною.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Система підвісу і спинки :

Спина: анатомічна з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшита дихаючою сітчастою тканиною
Плечові лямки: щільні, регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті дихаючою сітчастою тканиною. Мають систему швидкого скидання на фастексах, можуть бути заховані за задньою панеллю.
На стегнах пояс: регульований по натягненню, знімний, може бути захований за задньою панеллю
Нагрудне стягування: регульована по висоті з еластичною вставкою.

Особливості конструкції :

Breathable Back - ця система вентиляції забезпечує відмінні дихаючі властивості спинки рюкзака, плечових шлей рюкзака або на стегнах поясного ременя. Поліпшена вентиляція і циркуляція повітря відбувається за рахунок спеціальної відкритої комірчастої структури набивального полімерного матеріалу в комбінації з міцною сіткою, що має комірчасту структуру.

PC Holder - конструкцією рюкзака передбачено спеціальне відділення під ноутбук або планшет. У цій моделі передбачено 3 відділення, в кожному з яких можна розмістити ноутбук або планшет з діагоналлю не більше 15.6 дюйма. Одне з відділень знаходиться за спинкою рюкзака і закривається на кнопку, доступ до двох іншим здійснюється через бічний вхід швидкого доступу на блискавці. Кожне з відділень має м'які вставки для захисту девайсов. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних облаштувань різних виробників, рекомендується уточнювати чи можна розмістити конкретний девайс в рюкзаке.

Матеріали:

Polyester 420D - тканина з поліестеру з товщиною нитки 420D. Тканина має хорошу стійкість до зносу і стирання, не вбирає вологу і не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання.

Hypalon® - хлорсульфований поліетилен. Матеріал з тривалим терміном служби, запатентований компанією DuPont. Відрізняється винятковою стійкістю до стирання, розриву, подряпинам, УФ-излучению, низьким і високим температурам. Використовується в елементах конструкції рюкзака, які найчастіше схильні до розтягування і постійно знаходяться в експлуатації.

Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні і температурні навантаження і є практично вічними. Цей рюкзак оснащений фурнітурою Duraflex.

Характеристики Рюкзак Ferrino Fission 28 Black:

Об'єм, л: 28
Вес, кг: 0.9
Розміри, см: 46х30х20
Максимальна діагональ розміщуваного ноутбука, дюйм: 15.6
Матеріал: Polyester 420D - стійкий до зносу і стирання, міцний материал.
Колір: Black (темно-сірий)
Призначення: для планшета, ноутбука, для офісу, для подорожей і авіаперельотів, для прогулянок і повсякденного використання в міській смузі

Комплектація: Рюкзак

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук