Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint (927314) Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint (927314)
Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint (927314) Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint (927314)
Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint (927314) Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint (927314)
Код: 24019
Артикул: 927314

Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint (927314)

Бренд: Granite Gear
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Міський рюкзак Granite Gear Eagle 29 - міцний і вологозахищений рюкзак для міста. Рюкзак дуже функціональний, має велику кількість відділень різного розміру, являється дуже функціональних. Модель має спеціальну флісовий кишеню на водозахисній блискавці, м'яке захищене відділення для ноутбука, карабін для швидкого кріплення речей зовні, бічні кишені з еластичної сітчастої тканини. М'яка спинка з анатомічною вставкою і ергономічні шлеї з EVA -піни забезпечують неперевершений комфорт навіть при транспортуванні навантаженого рюкзака.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП
Granite Gear Eagle 29 Midnight Blue/Rodin/Flint - відноситься до лінійки міських рюкзаків Campus. Пошитий з водовідштовхувальної і водонепроникної тканини, Eagle 29 створений, як один з найміцніших і вологозахищених рюкзаків для города. Рюкзак дуже функціональний, має велику кількість відділень різного розміру. Функціональність моделі досягнута за рахунок таких деталей, як спеціальну флісовий кишеню на водозахисній блискавці, м'яке захищене відділення для ноутбука, карабін для швидкого кріплення речей зовні, бічні кишені з еластичної сітчастої тканини. М'яка спинка з анатомічною вставкою і ергономічні шлеї з EVA -піни забезпечують неперевершений комфорт навіть при транспортуванні навантаженого рюкзака.

Eagle 29 - утілює бачення компанії Granite Gear яким має бути надійний і захищений рюкзак, однаково зручний і в студентській аудиторії і в при постійних пересуваннях по місту.

Лінійка міських рюкзаків Granite Gear Campus має ряд відмітних конструктивних особливостей для максимально комфортного використання рюкзака в міській смузі. Плоска і висока форма дуже зручна: при пересуванні по місту рюкзак не заважає, а при упаковці дозволяє помістити повнорозмірний ноутбук, книги, документи, інші необхідні речі, а над ними розмістити контейнер або пакет з ланчем. Таким чином, навіть в переповненому транспорті і ланч не буде зім'ятий, і речі з книгами не будуть забруднені. Основна вага поклажі в цьому рюкзаку знаходитиметься ближче до спини, відповідно ближче до природного центру тяжіння, що сприяє підтримці правильної осанки і рівноваги при ходьбі.

Технічні характеристики:

Об'єм, л: 29
Вес, кг: 0.5
Розміри, см: 48х30х19
Максимальна діагональ розміщуваного ноутбука, дюйм: 15.5
Матеріал: Polyester 600D DWR Treatment / Polyester 600D Taurpalite PU - стійкий до зносу і стирання, міцний матеріал з водовідштовхувальним просоченням / стійкий до зносу і стирання, міцний матеріал із зовнішнім поліуретановим водонепроникним покриттям
Колір: Midnight Blue/Rodin/Flint (синій / блакитний / сірий)
Призначення: для ноутбука, для прогулянок і повсякденного використання в міській смузі

Система підвісу і спинки :

Каркас: напівжорсткий, незнімний, є панель з EVA -піни, що забезпечує вертикальну стабільність і підтримувальну форму рюкзака
Спина: анатомічна з м'якою підкладкою з EVA -піни
Плечові шлеї: регульовані по висоті, анатомічної форми, з м'якої EVA -піни, обшиті дихаючими материалами. Мають петлю для фіксації футляра від окулярів та ін.

Особливості конструкції :

Barrier Water - Repellency - ця технологія забезпечує повний водозахист рюкзака на 360°. Верх рюкзака пошитий з тканини, що має водовідштовхувальне DWR просочення. Дно рюкзака пошите з міцної тканини із зовнішнім поліуретановим просоченням, що виключає проникнення води всередину. Блискавки основного відділення закриті захисним козирком з DWR -пропиткой. Фронтальні кишені рюкзака закриваються водозахищеними блискавками. Основа плечових шлей складається із закритоячеістої EVA -піни, яка не вбирає вологу.

Gear - Tec Technology Protection - спеціальна конструкція, що забезпечує високу надійність збереження переносимих девайсов (ноутбук, планшет). Внутрішня кишеня для ноутбука або планшета має двосторонню пінополіуретанову підкладку з м'яким флисом і здатна вмістити пристрій з діагоналлю до 15.5 дюйма. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних облаштувань різних виробників, рекомендується уточнювати чи можна розмістити конкретний девайс в рюкзаку.

Trail Tested Load Carrying Technology - конструкція підвісу і спинки рюкзака забезпечує вертикальну стійкість, більше рівномірно розподіляє навантаження, сприяє підтримці правильної осаки, зберігаючи при цьому плоский формат міського рюкзака. Ергономічні шлеї з EVA -піни мають невелику товщину, але при цьому дозволяють комфортно переносити завантажений до 15 кг рюкзак, не перетискуючи плечі.

MaxLoad Multi - Compartment Design - конструкцією рюкзака передбачена велика кількість відкритих і закритих кишень і відділень, а також органайзер. Усі вони призначені для розміщення необхідних речей, які завжди повинні знаходитися під рукою при щоденному використанні рюкзака в місті.

Barrier Zipper Tricot - Lined Pocket - мала фронтальна кишеня з водозахищеною блискавкою має м'яку флисовую підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, що вимагають дбайливого транспортування і надійного захисту від намокання.

Stretch Mesh Pockets - бічні кишені для ємностей з напоями пошиті з еластичної м'якої сітки, яка не розтягується і не обвисає з часом.

Adjustable compression straps - регульовані бічні компресійні стягування можуть використовуватися для кріплення з боків рюкзака додаткового спорядження, такого як пляжний килимок, килимок для фитнеса або верхній одяг. Також компресійні стягування можуть використовуватися за призначенням для тієї, що обважнює і зменшення зовнішнього об'єму запакованого рюкзака.

Duraflex and Nifco Hardware - в усіх моделях міських рюкзаків Granite Gear серії Campus застосовані фастекси, карабіни і пряжки від світових лідерів у виробництві пластикової фурнітури - компаній Duraflex (USA) і Nifco (Japan).

Комплектація: Рюкзак

Виробник: Granite Gear (США)

Термін гарантії : 1 рік

видео обзор







Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук