Міський жіночий рюкзак Poolparty XS Білий 9л (xs - croco - white) Міський жіночий рюкзак Poolparty XS Білий 9л (xs - croco - white)
Міський жіночий рюкзак Poolparty XS Білий 9л (xs - croco - white) Міський жіночий рюкзак Poolparty XS Білий 9л (xs - croco - white)
Міський жіночий рюкзак Poolparty XS Білий 9л (xs - croco - white) Міський жіночий рюкзак Poolparty XS Білий 9л (xs - croco - white)
Код: 23754
Артикул: xs-croco-white

Міський жіночий рюкзак Poolparty XS Білий 9л (xs - croco - white)

Бренд: POOLPARTY
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Жіночий рюкзак Poolparty XS xs - croco - white - стильна модель, виконаний з якісної штучної шкіри з тисненням під крокодила. Основне відділення, відділення для планшета, дві внутрішні кишені, зовнішня кишеня, застібка - блискавка. Якісні матеріали і фурнітура.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Poolparty — це український бренд, знаменитий своєю лінією модних аксесуарів, який пропонує асортимент джинсових, шкіряних, текстильних сумок, саквояжів, клатчей і рюкзаків. Уся продукція Poolparty розробляється командою талановитих дизайнерів і створюється в Україні на власному виробництві. Унікальний дизайн, чудова якість, помірні ціни є запорукою високого попиту на продукцію Poolparty серед українських і європейських покупців.

Стильний жіночий рюкзак Poolparty XS (xs - croco - white) - зручний досить місткий, виконаний з якісної штучної шкіри з тисненням під крокодила. Простное відділення рюкзака з підкладкою, відділенням для планшета на липучці, з прорізною кишенею на блискавці і відкритою накладною кишенею. Закривається рюкзак надійною блискавкою. На фасаді рюкзака є досить містка накладна кишеня на блискавці. Згори рюкзака є ручка-петля для перенесення його в руці. Плечові лямки регулюються по довжині.

Особливості:

Якісні матеріали і фурнітура
Основне відділення
Відділення для планшета
Дві внутрішні кишені
Зовнішня кишеня
Застібка - молния.

Характеристики:

Виробник POOLPARTY (Україна).
Об'єм: 9 л
Ширина: 27 см
Висота: 32 см
Товщина: 11 см
Матеріал верху: високоякісна исскуственная шкіра PU
Колір: білий

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук