Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892) Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892)
Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892) Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892)
Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892) Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892)
Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892) Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892)
Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892) Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892)
Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892) Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892)
Код: 23075
Артикул: 926892

Господарська сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers (926892)

Бренд: Aurora
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Сумка-візок Aurora Berlino 78 - це 100% італійський продукт і сучасне рішення для комфортного шопінгу. Модель вмістить 78 літрів або 30 кг продуктів, напоїв і необхідних речей. Шасі сумки-візка оснащене великими колесами з протекторами. Верх сумки накритий клапаном з елегантною полипропиленовой ручкою для швидкого відкриття і закриття сумки. Дві великі бічні кишені і три кишені на тильному фасаді сумки дозволяють зручно розмістити воду, парасольку і необхідні предмети.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Сумка-візок Aurora Berlino 78 Grey/Flowers - велика і міцна модель, вмістить 78 літрів або 30 кг продуктів, напоїв і необхідних речей. Шасі сумки-візка оснащене великими колесами з протекторами, що дозволяє без додаткових зусиль використати сумку-візок по дорогах з поганою прохідністю і піщаних пляжах. Назва дуже виправдана, такий сумку-візок особливо оцінять жителі історичного центру, вистеленого брущаткою, таких міст, як Берлін, Львів, Івано-Франківськ або Кам'янець-Подільський.

Верх сумки накритий клапаном з елегантною полипропиленовой ручкою для швидкого відкриття і закриття сумки. Дві великі бічні кишені і три кишені на тильному фасаді сумки дозволяють зручно розмістити воду, парасольку і необхідні предмети. Зручна поліуретанова удароміцна ручка, поєднана з гачками для додаткових пакетів. Господарська сумка на колесах не лише забезпечить зручність під час шопінгу, але і дозволить уникнути проблем із здоров'ям, що виникають в результаті навантаження на хребет і суглоби при носінні тяжестей. Сумки-візки Aurora - це 100% італійський продукт і сучасне рішення для комфортного шопінгу.

100% Made in Italy. Заснована шість десятиліть тому в невеликому містечку Узмате-Велате (провінція Монца-е-Бріанца, сереная Італія), компанія Aurora S.r.l. гордиться тим, що по сьогоднішній день залишається сімейною компанією, 100%, що виробляє, італійський продукт. Тоді як багато конкурентів мають тільки європейську реєстрацію, компанія Aurora S.r.l. здійснює в Італії повний виробничий цикл, починаючи від розробки, і закінчуючи упаковкою, використовуючи при цьому тільки італійські матеріали найвищої якості. Займаючись упродовж шістдесяти років виключно виробництвом сумок для шопінгу, компанія багато експериментувала, зупинивши свій вибір на поєднанні практичності, надійності і доступної ціни. Ексклюзивність продукції під маркою Aurora гарантують патенти компанії, що захищають дизайн і конструктивні рішення кожного продукту. Уся продукція робиться виключно під заказ. Девіз компанії: Aurora робить шопінг легше з 1960 року.

Технічні характеристики:

Об'єм, л: 78
Вес, кг: 3.3
Максимальне рекомендоване навантаження, кг: 30
Розміри (у розкладеному, робочому положенні), см: 48 x 37 x 108
Розміри (у складеному, транспортному положенні), см: 48 x 28 x 108
Матеріал каркаса: ALU 6060 T6 (100% алюміній)
Матеріал сумки: Polyester 600D PU - міцна поліестерова, водозахищена тканина.
Кількість коліс, шт: 2
Діаметр коліс, см: 28
Колір: Grey/Flowers (сірий)
Призначення: для шопінгу, транспортування об'ємних або важкий речей

Особливості конструкції :

  • Made in Italy. Уся продукція збирається безпосередньо в Італії.
  • Рама каркаса візка на 100% складається з легкого алюмінієвого сплаву ALU 6060 T6 (Al - Mg - Si із застосуванням зміцнюючого режиму загартування T6). По своєму складу і характеристикам він близький до авіаційного сплаву алюмінію, проте пластичніший при обробці, що дозволяє без особливих зусиль досягти необхідної форми виробу. Застосування алюмінієвого сплаву дозволяє зробити сумку-візок досить легким, міцним і практичним в застосуванні.
  • Сумка виконана з синтетичної поліестерової тканини з товщиною нитки 600D і внутрішнім водозахисним поліуретановим покриттям, що запобігає попаданню вологи всередину. Матеріал не вбирає вологу і стійкий до дії УФ-излучения.
  • Шасі сумки-візка оснащене великими колесами діаметром в 28 см, які мають хорошу прохідність по грунтових дорогах і піску.
  • Доладна підніжка забезпечує стійкість сумки у вертикальному положенні.
  • Верх сумки накритий клапаном з елегантною полипропиленовой ручкою, яка фіксує клапан в закритому положенні, а також дозволяє зручніше його відкривати.
  • Наявність глибоких двох бічних і трьох на тильній частині сумки кишень дозволяють зручно розмітити воду, парасольку і необхідні предмети.
  • Полипропиленовая удароміцна ручка має два гачки для господарських сумок і пакетів.
  • Передбачений внутрішній жорсткий П-образний каркас, який виконаний з перфорованого пластика з ребрами жорсткості для зниження ваги конструкції і забезпечення вентиляції всередині сумки. Такий каркас зберігає форму сумки, збільшує жорсткість стінок і захищає вміст від придавлення.
  • Сумка має жорстке вставне пластикове дно, кріпиться до каркаса за допомогою текстильних застібок Velcro (липучок), і може бути повністю знятою з каркаса, що дозволяє без проблем проводити її машинне прання при рекомендованій температурі 30ºС.

Комплектація: Сумка-візок

Виробник: Aurora (Італія)

Термін гарантії : 3 роки

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук