Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473) Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473)
Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473) Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473)
Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473) Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473)
Код: 30199
Артикул: 929083

Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473)

Бренд: Gimi
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Сумка-візок Gimi Tris 52 - оновлена модель, розрахована на об'єм в 52 літри. Матеріал з водозахисним покриттям, на тильній стороні - кишеня-гаманець на блискавці. Зручна широка горловина стягується стяжним шнуром з фіксатором, захисний клапан. Шасі сумки - оснащено двома блоками по 3 колеса.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Господарська сумка-візок Gimi Tris 52 Red 168473

Оновлена модель сумки-візка Gimi Tris. Шасі сумки-візка оснащене двома блоками по 3 колеса, які дозволяють швидко долати сходинки, бордюри тротуарів та інші перешкоди при русі вгору або вниз. Сумка Gimi Tris розрахована на об'єм в 52 літра. Матеріал з водозахисним покриттям, на тильній стороні розташована кишеня-гаманець на блискавці для зберігання дрібних предметів. Зручна широка горловина стягується стяжним шнуром з фіксатором, захисний клапан.

Компанія Gimi у 2020 році святкує 50-річчя, зберігши свої головні цінності: дбайливе відношення до довкілля, інновації і свій фірмовий слоган "Живи легко, живи з GIMI"!.

Історія компанії починається в далекому 1970 року на півночі Італії в провінції Падуя. Через 5 років асортимент компанії розширюється і з'являються перші моделі товару для побуту і домашнього господарства, які служать для зручності і комфорту людей. З цієї миті компанія зосередилася на вдосконаленні продукції під маркою Gimi і маштабировании продажів по всьому світу. Зараз компанія заслужено вважається одним з кращих по виробництву товарів для будинку в Італії, і представлена більш ніж в 80 державах світу. Виробничі потужності компанії зосереджені на площах в 130 тисяч квадратних метрів, де встановлено найсучасніше устаткування для випуску продукції. Кожна модель товару максимально відповідає можливим показникам якості, надійності, міцності і ергономічності. Ставши володарем будь-якої продукції Gimi, Ви завжди упевнені в тому, що отримуєте якісний товар і створюєте краще майбутнє на планеті. Адже компанія застосовує матеріали, які підлягають повторній переробці; впроваджує і оптимізує поновлювані джерела енергії на виробництві і при транспортуванні.

Особливості:

- Сумка виконана з 100% синтетичної поліестерової тканини, щільність 600D x 300D, має внутрішнє водозахисне поліуретанове покриття, що запобігає попаданню вологи всередину.
- Шасі сумки-візка оснащено шістьма колесами по три колеса в кожному блоці. Блоки коліс знімні.
- Каркас блоку коліс виконаний з Polypropylene (PP) - удароміцний, стійкий до деформацій, стирання, зносу і корозійного розтріскування матеріал.
- Зовнішня сторона колеса виконана з пеносевілену. Це унікальний, легкий і пружний матереал, має чудові амортизаційні властивості, стійкий до перепадів зовнішніх температур, знижує до мінімуму шум з під коліс при коченні по нерівностях.
- Верх сумки по периметру має стягування із стопорком і накритий клапаном, який узабезпечить вміст сумки від попадання вологи під час опадів.
- Підніжка забезпечує стійкість сумки у вертикальному положенні.
- На тильній стороні сумки розташована кишеня на блискавці.
- Універсальне кріплення до візка супермаркету.
- Металеві деталі мають захисне покриття, яке запобігає корозії.

Характеристики Сумка-візок Gimi Tris 52 Red (168473) :

Виробник: Gimi
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Китай
Об'єм, л: 52
Вес, кг: 2.79
Максимальне навантаження, кг: 30
Розміри (відкритий), см: 51 х 44 х 96
Розміри (у складеному виді), см: 51 х 35 х 96
Матеріал сумки: 100% поліестер 600D x 300D - стійкий до зносу і стирання, легкий, міцний матеріал, що не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання, добре зберігає форму, водостійкий, не вимагає спеціального відходу.
Матеріал каркаса: сталь
Кількість коліс, шт: 6
Діаметр коліс, см: 15
Колір: Red (червоний)
Призначення: для шопінгу, транспортних об'ємних або існуючих речей

Комплектація: Сумка-візок

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук