Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown (28578 BRN) Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown (28578 BRN)
Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown (28578 BRN) Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown (28578 BRN)
Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown (28578 BRN) Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown (28578 BRN)
Код: 28614
Артикул: 28578 BRN

Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown (28578 BRN)

Бренд: Smith and Canova
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Чоловічий шкіряний гаманець Smith & Canova Massachusetts 28578 - виконаний з натуральної шкіри високої якості. Портмоне вміщує два слоти для карт, прозоре віконце для посвідчення особи і велика накладна кишеня. У нім є додатковий шкіряний язичок, на який можна покласти квитки і т. д.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Гаманець чоловічий Smith & Canova Massachusetts Brown 28578

Вертикальне чоловіче портмоне Smith & Canova Massachusetts 28578 - виконаний з натуральної шкіри високої якості. Цей гаманець з натуральної шкіри - ідеальний утримувач валюти для чоловіка, який подорожує. Носіть все необхідне в двох слотах для карт і прозорому віконці для посвідчення особи. Велика накладна кишеня дозволяє розмістити паперові гроші і чеки. У нім є додатковий шкіряний язичок, на який можна покласти квитки і т. д. Якісні матеріали робить це портмоне довговічними і розкішними на вигляд.

Характеристики:

Виробник: Smith & Canova (Великобританія)
Матеріал: натуральна шкіра
Колір: Коричневий
Висота: 11,1 см
Ширина: 9,1 см
Вага: 60 г
Тип застібки: немає
Пол: чоловічий
Орієнтація: вертикальний

Компанія Smith & Canova має давні сімейні традиції роботи з шкірою, що налічують більше ста років. За цей час виросли чотири покоління і кожне з них вклало усю душу в розвиток сімейного бізнесу.

З дня основи, компанія Smith & Canova розвивала і створювала свою репутацію. Авторитет бренду ріс завдяки постійній розробці нового дизайну і особливого увазі до деталей виробів. Товари компанії представлені у багатьох ведучих магазинах Великобританії. Смит і Канова є неодноразовим переможцем в номінаціях модних Британських торгових асоціацій.

Натхненні поїздками по всьому світу, дизайнери Smith & Canova, створюють нові колекції. Завдяки цьому, щорічно оновлюється дизайн виробів.
Завдяки багаторічному досвіду, компанія придбала чітке розуміння того, що треба для проектування, виробництва і відходу за якісним шкіряним виробом.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук