Косметичка Sea To Summit TL Toiletry Cell Black/Grey L (STS ATLTCLBK) Косметичка Sea To Summit TL Toiletry Cell Black/Grey L (STS ATLTCLBK)
Косметичка Sea To Summit TL Toiletry Cell Black/Grey L (STS ATLTCLBK) Косметичка Sea To Summit TL Toiletry Cell Black/Grey L (STS ATLTCLBK)
Косметичка Sea To Summit TL Toiletry Cell Black/Grey L (STS ATLTCLBK) Косметичка Sea To Summit TL Toiletry Cell Black/Grey L (STS ATLTCLBK)
Код: 23602
Артикул: STS ATLTCLBK

Косметичка Sea To Summit TL Toiletry Cell Black/Grey L (STS ATLTCLBK)

Бренд: Sea To Summit
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Sea To Summit Travelling Light Toiletry Cell - зручна дорожня косметичка великого об'єму, з кришкою, що повністю відкривається, для легкого доступу. Матеріал має водозахист, що дозволяє не турбуватися, що шампунь або лосьйон зіпсують одяг.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Косметичка Sea To Summit Travelling Light Toiletry Cell Black/Grey L - дорожня косметичка великого об'єму, з кришкою, що повністю відкривається, для легкого доступу. Матеріал має водозахист, що дозволяє не турбуватися, що шампунь або лосьйон зіпсують одежду. Зручна косметичка, яка стане незамінним помічником під час тривалих переїздів або туристичних походів. Внутрішні кишені виконаний з сіточки, завдяки чому набагато простіше знайти необхідну річ.

Особливості:
Ультралегкая і практична
Зручна конструкція
Внутрішня сітчаста кишеня
Легка і міцна тканина UltraSil® Cordura®
Надійні блискавки YKK ™ і петлі з Hypalon

Характеристики:

Вага: 86 г
Об'єм: 7 л
Матеріали: 30D Ultra - Sil CORDURA марка нейлон
Колір: Чорний
Виробник: Sea to Summit (Австралія)

Технології і матеріали :

Cordura® - товста нейлонова тканина з особливою структурою нитки, з водовідштовхувальним просоченням і з поліуретановим покриттям. Спочатку призначалася для армії, широко використовується при виготовленні рюкзаків. Розроблена і зареєстрована компанією DuPont в 1929 році. Тканина обробляється в декілька прийомів, завдяки чому покриття виходить якісним і довго тримається. Крім того, іноді в нитку додається до 10% бавовни, що дозволяє збільшити стійкість тканини до стирання.

видео обзор





Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук