Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L (BD 681323.RED - ML) Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L (BD 681323.RED - ML)
Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L (BD 681323.RED - ML) Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L (BD 681323.RED - ML)
Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L (BD 681323.RED - ML) Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L (BD 681323.RED - ML)
Код: 25938
Артикул: BD 681323.RED-ML

Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L (BD 681323.RED - ML)

Бренд: Black Diamond
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 - створений для тих, хто любить активний відпочинок в сніговий період року, а захистом служитиме система Jetforce - протилавинних подушка безпеки. У цій моделі використовується оновлена ​​протилавинних подушка, яка тепер легше і підтримує Bluetooth.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Лавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 Red M/L

Завдяки прогресу та інноваціям, новий протилавинний рюкзак Black Diamond Jetforce 35 з повітряною подушкою JetForce Pro став легший, компактніший і тепер поєднаємо з Bluetooth. Революційна технологія JetForce як і раніше перезаряжаема і зручна для подорожей, має декілька варіантів розгортання, з автоматичним випуском для створення повітряної кишені і має автоматичну самодіагностику. Тепер оновлена низькопрофільна система розташована нижче, що покращує спосіб упаковки рюкзака. З додаванням можливості підключення Bluetooth ви можете оновлювати програмне забезпечення безпосередньо через додаток PIEPS на своєму смартфоні, а також настроювати параметри.

Особливості Black Diamond Jetforce 35:

Bluetooth -з'єднання дозволяє легко оновлювати програмне забезпечення і систему за допомогою смартфону
Кріплення для сплитборда
Спеціальний відсік для лавинного спорядження
Багато місця для зберігання додаткових шарів одягу, води і додаткового спорядження
Кріплення для льодорубу
Система кріплення лиж, що згортається, дозволяє повітряній подушці спрацювати, коли лижі прикріплені
Важіль розгортання має індикатори стану і може перемикатися на ліву або праву лямку, можна також регулювати його висоту відповідно до особистих переваг
На стегнах пояс оснащений переробленим ременем-петлею для ніг, який тепер можна прибирати, а також, оснащений клямкою-карабіном для швидкого кріплення до на стегнах пояса
Кріплення для шолома
Кишеня на поясному ремені
Внутрішня кишеня для аксесуарів

Характеристики:

Виробник: Black Diamond (США)
Артикул: BD 681323.RED - ML
Матеріал: Dynex (210d + PE 200d)
Колір: Червоний
Об'єм: 35 л
Вага: M/L - 3.06 кг

Black Diamond — компанія зі світовим ім'ям, яка займається виробництвом спорядження для альпінізму, скелелазіння, лижного спорту, туризму. Справа, яка почалася на задньому дворі з появи кузничной ковадла і молота, поступово перетворилася на міжнародну компанію з офісами на двох континентах. З 1957 року інноваційне спорядження Black Daimond встановлює стандарти якості у багатьох областях.

Black Daimond — це не лише виробник, але і команда користувачів. Усе, що робиться — тестується на практиці. Критика старого, його удосконалення, створення нового — ось що рухає цією компанією.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук