Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV)
Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV)
Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV)
Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV)
Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV)
Код: 30280
Артикул: 923855

Намет тримісний Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV)

Бренд: Ferrino
подарок к Мультитул Ferrino 11 Functions (923436)
Мультитул Ferrino 11 Functions (923436)
587 грн

+ Подарунок

до вибраного товару:

Мультитул Ferrino 11 Functions (923436)

Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Намет Ferrino Kalahari 3 - трьохсезонний намет, проте завдяки наявності снігозахисної спідниці, повністю тканинному внутрішньому тенту і надійній конструкції такий намет цілком можна використати і для зимових походів.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Тримісний намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV)

Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) відноситься до серії трьохсезонних наметів Ferrino, проте завдяки наявності снігозахисної спідниці, повністю тканинному внутрішньому тенту і надійній конструкції такий намет цілком можна використати і для зимових походів. Обидва входи в намет розміщені уздовж її подовжньої осі, це дає можливість комфортно користуватися наметом усім її жителям, не утрудняючи і не заважаючи один одному. Купольна свободностоящая конструкція дає можливість установки намету без фіксації кілочками і розтяжками. Намет має збільшений тамбур, який може вмістити достатню кількість спорядження. Міра водозахисту цілком достатня, щоб, при правильній установці, зберегти намет всередині сухої під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена двома вентиляційними вікнами для запобігання утворенню конденсату. Снігозахисна спідниця може бути піднята для поліпшення вентиляції і припливу свіжого повітря. Чохол намету має компресійні стягування, що дозволяє добитися дуже компактних розмірів упакованого намету.

Особливості:

Основні переваги купольної намету-півсфери - можливість установки такого намету без фіксації кілочками, що особливо важливо при установці на снігу, на піску або в місцях, де рельєф не дозволяє добре зафіксувати кілочки. Намет такого типу в силу взаємного перетину дуг, що спираються в землю, і в силу обтічної форми має високу стійкість до вітрових і снігових навантажень. Намет, що вільно стоїть, без відтяжок вимагає мінімум настановної площі.

Внутрішній намет до дуг кріпиться за допомогою гачків.

По усьому периметру намет оснащений снігозахисною (вітрозахисною) спідницею, яка не лише захищає від задування снігу і пилу під тент, але і значною мірою покращує стійкість намету до вітрових навантажень, спрощує установку в місцях із складним рельєфом і збільшує теплоізоляцію. Для поліпшення вентиляції снігозахисна спідниця може бути піднята з будь-якого боку.

Обидва входи в намет оснащені москітною сіткою.

Конструкцією передбачено два вентиляційні вікна, розташованих у верхній частині куполу намету. Таким чином, навіть при злегка відкритому вході в намет реалізується ефект природної тяги, прискорюючи процес вентиляції. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, який сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє від появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.

Матеріал тенту і підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках з передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане у вигляді додаткового шару тканини високої міцності

Усередині намету передбачена дві кишені для різних дрібниць.

Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині.

Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах і має ушиту інструкцію по установці намету.

Fiberglass - легкий композитний матеріал, де армуючим шаром виступає скловолокно, а єднальний - пластиковий полімер. Склопластик добре працює на розтягування і на стискування, має мінімальний коефіцієнт залишкової деформації і при цьому низьку вартість, будучи відмінним матеріалом для каркасів наметів, до яких не висувається підвищених требований.

Polyester 70D Diamond PU DWR PFC - Free, 2000 мм в.ст. - легка тканина з товщиною нитки 70D і вагою 75 г/м², стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до проколів. Внутрішнє поліуретанове просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2000 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості.

Polyester 70D Diamond DWR PFC - Free - легка тканина з товщиною нитки 70D, стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні. Гідрофобна обробка захищає тканину від намокання при утворенні конденсата. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості.

Polyester 40D - тканина з товщиною нитки 40D, стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні.

Polyester 70D PU DWR PFC - Free, 2500 мм в.ст. - тканина з товщиною нитки 70D і вагою 85 г/м², стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до стирання і проколів. Внутрішнє поліуретанове просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2500 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості.

Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні і температурні навантаження і є практично вічними. Цей намет частково оснащений фурнітурою Duraflex.

Характеристики Намет Ferrino Kalahari 3 Green (92047AVV) :

Виробник: Ferrino
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Китай
Сезон: Трьохсезонні
Форма: Півсфера
Місткість: 3 людини
Призначення: Трекінгові
Конструкція: Двошарові
Каркас: Дуги із скловолокна Ø7,9 мм
Зовнішній тент: Polyester 70D Diamond PU DWR PFC - Free, 2000 мм в.ст.
Внутрішній намет: Polyester 70D Diamond DWR PFC - Free
Пол: Polyester 70D PU DWR PFC - Free, 2500 мм в.ст.
Колір: Green
Комплектація: Зовнішній тент - 1 шт Внутрішній намет - 1 шт Розкладні склопластикові дуги - 2 шт Кілочки (сталеві): 9 шт Ремкомплект (для дуг, зовнішнього тенту, внутрішнього намету, гачків і москітної сітки): 1 шт Чохол з тканини з DWR -пропиткой, на блискавці, з ру
Упаковка: Чохол з тканини з DWR -пропиткой, на блискавці, з ручкою і компресійними стягуваннями на фастексах: 1 шт
Вага: 3,35 кг
Габарити: 210 х 180 х 130 см
Габарити упаковки: 47 х 14 х 14 см

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук