Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS) Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS)
Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS) Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS)
Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS) Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS)
Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS) Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS)
Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS) Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS)
Код: 29170
Артикул: 923821

Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS)

Бренд: Ferrino
подарок к Мультитул Ferrino 11 Functions (923436)
Мультитул Ferrino 11 Functions (923436)
587 грн

+ Подарунок

до вибраного товару:

Мультитул Ferrino 11 Functions (923436)

Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Намет Ferrino Tenere 3 - тримісний універсальний намет з двома входами, збільшеним тамбуром і вітрозахисною спідницею. Підходить для використання 3-сезона.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Намет тримісний Ferrino Tenere 3 Green (91033AVVS)

Намет Ferrino Tenere 3 Green відноситься до серії трьохсезонних наметів Ferrino і є досить зручною з точки зору розташування входів. Обидва входи розташовані в торцях намету, дозволяючи усім користуватися внутрішнім приміщенням і тамбуром без взаємної ніяковості, що дуже важливо для тримісного намету. Завдяки наявності снігозахисної спідниці, повністю тканинному внутрішньому тенту і надійній конструкції, такий намет забезпечить захист від вітру, сніги і холоди в нескладних зимових походах. Збільшений тамбур дозволить розмістити велику кількість спорядження.

Міра водозахисту цілком достатня, щоб, при правильній установці, зберегти намет всередині сухої під час дощу. Ефективна система вентиляції Camera Air доповнена двома вентиляційними вікнами для запобігання утворенню конденсату. Снігозахисна спідниця може бути піднята для поліпшення вентиляції і припливу свіжого повітря. Чохол намету має компресійні стягування, що дозволяє добитися дуже компактних розмірів упакованого намету.

Компанія Ferrino набула своєї популярності сто п'ятдесят років тому завдяки виробництву водонепроникних наметів і тентів. Намети Ferrino неодноразово використовувалися не лише в холодних кліматичних умовах при сходженнях на усі восьмитисячники і в рекордних за тривалістю експедиціях в Антарктику, але і при піших перетинах пустель. Сьогодні Ferrino є постачальником наметів для багатьох миротворчих місій (у тому числі ООН) і організацій рятувальників, що є безперечним фактом визнання функціональності і надійності. Проте, компанія не зупиняється на досягнутому, продовжуючи впроваджувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних условиях. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Перфторовані і поліфторовані з'єднання (ПФС) - це група хімічних речовин, досить шкідливих для довкілля і організму людини. Маючи водовідштовхувальні і грязевідштовхувальні властивості, ПФС часто застосовуються в просоченнях тканин функціонального одягу і спорядження для активного відпочинку і туризму. ПФС повільно розкладаються в природі і мають властивість накопичуватися в людському організмі. І, оскільки не існує загальної заборони, більшість виробників як і раніше продовжують застосовувати ПФС. Компанія Ferrino, як відповідальний лідируючий європейський виробник туристичного спорядження, відмовилася від застосування ПФС і впровадила безпечні для людини і довкілля склади DWR просочення для надання водозахисту своїм наметам.

Технічні характеристики:

Тип: намет
Форма: купол (півсфера)
Місткість, людина: 3
Загальне число входів / приміщень: 2 / 1
Конструкція: двошарова
Наявність тамбура / кількість: є / 1
Каркас: склопластик (fiberglass), 3 дуги (2 дуги - ∅ 7.9 мм / 410 см / 11 секцій, 1 заздалегідь зігнута дуга - ∅ 7.9 мм / 330 см / 10 секцій)
Матеріал зовнішнього тенту: Polyester 70D Diamond PU DWR PFC - Free, 2000 мм в.ст., проклеєні шви, поліуретанове, водовідштовхувальне просочення без ПФС, має теплоізоляційні властивості, вагу - 75г/м²
Матеріал внутрішнього намету: Polyester 70D Diamond DWR PFC - Free, водовідштовхувальне просочення без ПФС
Матеріал дна: Polyester 70D PU DWR PFC - Free, 2500 мм в.ст., проклеєні шви, поліуретанове, водовідштовхувальне просочення без ПФС, має теплоізоляційні властивості, вагу - 85г/м²
Матеріал москітної сітки: Polyester 40D
Призначення: туризм, полювання, риболовля
Колір: Green (зелений)

Габарити і вага :

Внутрішній намет (ДхШхВ)мм: 2100 х 1800 х 1300
Зовнішній намет (ДхШхВ), мм: 3100 х 1800 х 1300
У складеному виді, мм: ∅ 170 x довжина 500
Внутрішній об'єм намету, м³: 2.6
Вес намету (без чохла, ремкомплекта і кілочок), кг: 3.5
Вес намету (у повній комплектації), кг: 3.9

Особливості конструкції :

Основні переваги при установці купольної намету-півсфери з повнорозмірною дугою каркаса тамбура зводяться до необхідності фіксації кілочками тільки тамбура. Сам же намет має свободностоящую конструкцію, що особливо важливо при установці на снігу, на піску або в місцях, де рельєф не дозволяє добре зафіксувати кілочки. Намет такого типу в силу взаємного перетину дуг, що спираються в землю, і в силу обтічної форми має високу стійкість до вітрових і снігових навантажень. Намет, що вільно стоїть, без відтяжок вимагає мінімум настановної площі.
Дуга каркаса тамбура намету заздалегідь зігнута таким чином, щоб забезпечити більший внутрішній об'єм і висоту тамбура
Внутрішній намет до дуг кріпиться за допомогою гачків
По усьому периметру намет оснащений снігозахисною (вітрозахисною) спідницею, яка не лише захищає від задування снігу і пилу під тент, але і значною мірою покращує стійкість намету до вітрових навантажень, спрощує установку в місцях із складним рельєфом і збільшує теплоізоляцію. Для поліпшення вентиляції снігозахисна спідниця може бути піднята з будь-якого боку.
Обидва входи в намет оснащені москітною сіткою
Конструкцією передбачено два вентиляційні вікна, розташованих з боків від входів в намет. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, який сприяє вільній циркуляції повітря навколо внутрішнього намету. З одного боку це позбавляє від появи конденсату всередині, а з іншого боку повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
Матеріал тенту і підлоги внутрішнього намету має триразове посилення в точках з передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане у вигляді додаткового шару тканини високої міцності
Усередині намету передбачена дві кишені для розміщення різних дрібниць.
Намет оснащений гачком для підвісу кемпінгового ліхтаря всередині
Чохол намету оснащений двома компресійними ременями на фастексах і має ушиту інструкцію по установці намету

Матеріали:

Fiberglass - легкий композитний матеріал, де армуючим шаром виступає скловолокно, а єднальний - пластиковий полімер. Склопластик добре працює на розтягування і на стискування, має мінімальний коефіцієнт залишкової деформації і при цьому низьку вартість, будучи відмінним матеріалом для каркасів наметів, до яких не висувається підвищених требований.
Polyester 70D Diamond PU DWR PFC - Free, 2000 мм в.ст. - легка тканина з товщиною нитки 70D і вагою 75 г/м², стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до проколів. Внутрішнє поліуретанове просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2000 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості.
Polyester 70D Diamond DWR PFC - Free - легка тканина з товщиною нитки 70D, стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні. Гідрофобна обробка захищає тканину від намокання при утворенні конденсата. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості.
Polyester 40D - тканина з товщиною нитки 40D, стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні.
Polyester 70D PU DWR PFC - Free, 2500 мм в.ст. - тканина з товщиною нитки 70D і вагою 85 г/м², стійка до УФ-излучению, не розтягується при намоканні, має високу стійкість до стирання і проколів. Внутрішнє поліуретанове просочення забезпечує стійкість до проникнення вологи, що відповідає показнику гідростатичного тиску 2500 мм в.ст. Гідрофобне просочення без застосування ПФС має водовідштовхувальні властивості. Тканина має термоізоляційні властивості.

Відповідність стандартам:

ISO 811-1981 - випробування гідростатичним тиском для визначення стійкості матеріалу до проникнення води підтверджують заявлену водонепроникність намету
ISO 5912:2011 - розміри спальних місць наметів і використовувані матеріали задовольняють вимогам цього стандарту і гарантують безпечне і комфортне використання

Комплектація:

Зовнішній тент - 1 шт
Внутрішній намет - 1 шт
Розкладні склопластикові дуги - 3 шт
Кілочки (сталеві): 12 шт
Ремкомплект (для дуг, зовнішнього тенту, внутрішнього намету, гачків і москітної сітки): 1 шт
Чохол з тканини з DWR -пропиткой, на блискавці, з ручкою і компресійними стягуваннями на фастексах: 1 шт

Особливості експлуатації і відходу для продовження терміну служби :

По можливості не рекомендується складати і упаковувати намет, якщо вона мокра. У випадку якщо немає можливості повністю просушити намет відразу, необхідно це зробити будинки.
Після повного просушування перед упаковкою необхідно добре струсити намет, витрусити все зсередини і очистити зовнішню поверхню
Не допускається використання бензину або інших хімічних розчинників для очищення плям. Використайте тільки м'яке мило, воду і м'яку щітку або губку.
Дуги і кілочки намету після експлуатації необхідно очистити від можливого бруду за допомогою вологої губки, потім досуха витерти і упакувати.
Завжди бережіть намет в сухому, бажано провітрюваному місці
Прання і глибоке чищення намету здійснювати тільки відповідно до рекомендацій, вказаних на ярлику намету

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук