Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327) Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327)
Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327) Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327)
Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327) Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327)
Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327) Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327)
Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327) Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327)
Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327) Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327)
Код: 32156
Артикул: DAS301327

Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL (DAS301327)

Бренд: Gabel
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Трекінгові палиці Gabel Vertigo Lite Tour FL. Тип: телескопічні. Призначення: треккинг, бекпеккинг, скитур. Кількість секцій: 3. Діаметр секції: 12/14/16 мм. Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075 T6 F56. Механізм регулювання висоти: Fast Lock Spring (ексцентриковий). Руків'я: LM 36, EVA -пена, з подовженою заокругленной ергономічною голівкою. Ремінець: 02/63 LG, з системою швидкого регулювання T.C.S. Наконечник: Carbide 05/51 (карбід вольфраму). Мінімальна довжина в складеному стані: 63 см Максимальна довжина в робочому стані: 140 см Вага однієї палиці: 238 р. Розміри комплекту: 630х80х80 мм. Вага комплекту: 0.480 кг Комплектація: Палиця з ремінцем - 2 шт. Знімне треккинговое кільце із зубцями, діаметром 53 мм (03/50F) - 2 шт. Знімне снігове кільце діаметром 87 мм (03/51F) - 2 шт. Гумовий захисний ковпачок (05/34) - 2 шт. Скоба для з'єднання двох палиць разом - 2 шт.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Палиці трекінговіGabel Vertigo Lite Tour FL

Оновлена в 2021 році модель трекінгових палиць Gabel Vertigo Lite Tour FL отримала ще стильніший зовнішній вигляд, завдяки анодованим чорним нижнім секциям. Це одна з найпривабливіших моделей, враховуючи хорошу комплектацію, значну функціональність, невелику вагу і помірну стоимость. Gabel Vertigo Lite Tour FL цілком надійні для літніх походів і походів в міжсезонні, але при це ще і мають невелика вага.

При максимальній висоті 140 см в комплекті з сніговими кільцями, ці палиці при необхідності можуть використовуватися і зимою при пересуванні на лижах або в снегоступах. Крім того ця модель надзвичайно зручна як на спусках, так і на підйомах, завдяки подовженому руків'ю із закругленою голівкою.

Comfort Economy. Як і виходить з назви, ця лінійка об'єднує як досить прості, так і цілком просунуті моделі трекінгових палиць комфортних у використанні і по прийнятній вартості. Загальні рекомендації по використанню палиць цієї лінійки: піші рівнинні і гірські походи тривалістю до 7 днів, з набором висоти під кутом до 30º і максимальним осьовим навантаженням до 90 кг

Alocs - процес електролітичного напилення декількох шарів нейтральних до дії агресивних середовищ покриттів (іншими словами анодування). Анодоване покриття є досить стійким і надійно захищає поверхню алюмінієвих секцій від окислення і корозії.

ALU 7075 F56 - Секції палиць робляться з алюмінієвого сплаву ALU7075 - F56 (Al - Zn - Mg - Cu), міцність на розрив якого складає 5600 кгc/см2 (550 МПа). Маючи подібні характеристики, цей матеріал по міцності на одиницю маси перевершує багато марок стали і сплави титану. Міцність в сукупності з високою пластичністю і стійкістю до окислення робить ALU7075 - F56 кращим металом для виробництва легких і міцних палиць.

Basket Change - пересування з палицями по м'яких грунтах або снігу буде набагато ефективніше при використанні спеціальних трекінгових або снігових кілець різного діаметру і конфігурації. Ці палиці підтримують можливість зміни кілець. Таким чином, немає необхідності придбавати для кожного сезону окремі палиці. Досить укомплектувати палиці необхідними кільцями і почувати себе упевнено на будь-якій місцевості і за будь-якої погоди.

Carbide - наконечники палиць грають найважливішу роль: гострі і міцні, наконечники Gabel гарантують надійне зчеплення з будь-яким типом місцевості. Усе трекінгові палиці Gabel оснащені твердосплавними наконечниками найвищої якості Widia (карбід вольфраму) швейцарського походження.

Fast Lock Spring - відрізняється від більшості звичних систем швидкої фіксації наявністю пружини. Таким чином при відкритті важіль не бовтається, а знаходиться в зручній позиції для швидкої фіксації. Також Fast Lock Spring отримав поліпшену мікрометричну систему регулювання, що дозволяє точніше і без сторонніх інструментів настроїти міцність фіксації. Зовнішній ексцентриковий затиск Fast Lock Spring дозволяє швидше і зручніше змінювати довжину палиць навіть в зимових рукавичках або вологими руками.

Soft - руків'я трекінгових палиць виготовляється з м'якого і комфортного на дотик матеріалу EVA -пена. Цей матеріал відмінно поглинає зайву вологу долоні, забезпечує необхідне зчеплення з долонею або рукавичкою, є теплим на дотик і гіпоалергенним.

Ultra Light - одна з цілей компанії GABEL - запропонувати комфорт, безпеку і передові технології. Тому компанія постійно інвестує кошти в дослідження технологій і матеріалів, щоб досягти чудового рівня легкості в категорії палиць для скандинавської ходьби ULTRALIGHT, розроблених для користувачів, яким потрібно легкість і компактність.

Хараткеристики Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL :

Тип: телескопічні
Призначення: треккинг, бекпеккинг, скитур
Категорія: унісекс
Кількість секцій: 3
Діаметр секції: 12/14/16 мм
Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075 T6 F56
Механізм регулювання висоти: Fast Lock Spring (ексцентриковий)
Руків'я: LM 36, EVA -пена, з подовженою заокругленной ергономічною голівкою
Ремінець: 02/63 LG, з системою швидкого регулювання T.C.S.
Наконечник: Carbide 05/51 (карбід вольфраму)
Мінімальна довжина в складеному стані: 63 см
Максимальна довжина в робочому стані: 140 см
Вес однієї палиці: 238 г
Колір: чорний

Додаткові конструктивні особливості:

Подовжене руків'я дозволяє ефективно використати палиці на підйомах без зміни їх висоти.
Дві пари змінних кілець в комплекті дають можливість пересуватися і по твердих грунтах, і по сипких грунтах або снігу.
Збільшена до 140 см довжина палиць дозволяє використати їх для пересування по снігу на лижах або в снігоступах.

Комплектація:

Палиця з ремінцем - 2 шт.
Знімне треккинговое кільце із зубцями, діаметром 53 мм (03/50F) - 2 шт.
Знімне снігове кільце діаметром 87 мм (03/51F) - 2 шт.
Гумовий захисний ковпачок (05/34) - 2 шт.
Скоба для з'єднання двох палиць разом - 2 шт.

Габарити і вага :

Розміри комплекту без упаковки, мм: 630х80х80
Розміри комплекту в упаковці, мм: 660х90х90
Вес комплекту без упаковки, кг: 0.480
Вага комплекту в упаковці, кг: 0.530

Термін гарантії: 2 роки

Виробник: Gabel (Італія)

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук