Портмоне Cross Autocross з відділ. д/монет і міні ручкою Чорний (Cr00195 - 1) Портмоне Cross Autocross з відділ. д/монет і міні ручкою Чорний (Cr00195 - 1)
Портмоне Cross Autocross з відділ. д/монет і міні ручкою Чорний (Cr00195 - 1) Портмоне Cross Autocross з відділ. д/монет і міні ручкою Чорний (Cr00195 - 1)
Портмоне Cross Autocross з відділ. д/монет і міні ручкою Чорний (Cr00195 - 1) Портмоне Cross Autocross з відділ. д/монет і міні ручкою Чорний (Cr00195 - 1)
Код: 18492
Артикул: 52623

Портмоне Cross Autocross з відділ. д/монет і міні ручкою Чорний (Cr00195 - 1)

Бренд: Cross
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Портмоне Cross Autocross з відділенням для монет і міні ручкою Cr00195 - 1 - оригінальний дизайн ідеально підійде як до ділового костюма, так і до повсякденного одягу. Портмоне має: 3 відділення для кредитних карт, 2 відділення для купюр, відділення для монет, кишенька для сім - карти і утримувач під кулькову ручку разом з міні - ручкою.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

У колекції шкіряних аксесуарів Autocross від всесвітньо відомого бренду CROSS переважають строгі геометричні форми, але з пом'якшеними, закругленими кутами, що посилають нас в 30-і роки XX століття - епоху розквіту модернізму в мистецтвах і в техніці. Цей вишуканий дизайн міг би здатися таким, що умиротворяє, навіть статичним, коли б не нотки швидкості, привнесені розробниками фірми CROSS за допомогою обтічних ліній і перфорованих деталей, що навівають виразний автомобільний мотив еталонного road, - movie.

Портмоне Autocross з легендарної серії Autocross Leather Collection об'єднує в собі усі необхідні елементи якісного гаманця. Будь стильним з продуктами від компанії Cross.

Це портмоне спеціально створене для тих чоловіків, які цінують якість і стиль. Лаконічний дизайн в стилі модерн вигідно підкреслить ваш статус. У комплекті - спеціально розроблена кулькова ручка CROSS, яка поставляється тільки з шкіряними аксесуарами і не продається окремо.

Особливості:

Матеріал: натуральна шкіра
Відділення для купюр
Відділення для монет
Відділення для пластикових карт
Відділення для Sim - Card
Відділення для міні ручки

Характеристики:

Вид виробу: Портмоне
Пол: Чоловічий
Матеріал: шкіра
Особливості шкіри: матова шкіра
Колір: Чорний
Ширина (см) 11.5
Висота (см) 9.2
Товщина (см) 1.5
Виробник: Cross, США

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук