Портмоне на блискавці Victorinox Travel ALTIUS EDGE Black (Vt605433) Портмоне на блискавці Victorinox Travel ALTIUS EDGE Black (Vt605433)
Портмоне на блискавці Victorinox Travel ALTIUS EDGE Black (Vt605433) Портмоне на блискавці Victorinox Travel ALTIUS EDGE Black (Vt605433)
Портмоне на блискавці Victorinox Travel ALTIUS EDGE Black (Vt605433) Портмоне на блискавці Victorinox Travel ALTIUS EDGE Black (Vt605433)
Код: 20213
Артикул: 84639

Портмоне на блискавці Victorinox Travel ALTIUS EDGE Black (Vt605433)

Бренд: Victorinox Travel
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Портмоне на блискавці Victorinox Travel Altius Edge Vt605433 - стильний аксесуар від знаменитого у всьому світі швейцарського бренду. Виріб виконаний у витриманому класичному стилі, з натуральної шкіри високої якості.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Портмоне на блискавці Victorinox Altius Edge Weyl Black Vt605433 виконано з натуральної шкіри наппа і закривається на блискавку. Усередині портмоне ви знайдете відділення для купюр, слоти для карт, відкриті кишені, кишеню для документів з сітчастим віконцем і слоти для SD -карт форматів міні, мікро і стандарт. Технологія RFID захистить дані ваших карт від сканування зловмисниками.

Особливості:

Відділення для купюр
Слоти для візитних і кредитних карт
На блискавці
Захист RFID ID Window (прозоре віконце для документів)

Характеристики:

Бренд: Victorinox Travel (Швейцарія)
Серія: Altius Edge
Вид виробу: Портмоне
Колір: Чорний
Матеріал: Натуральна шкіра
Вага: 0,1 кг
Висота: 12 см
Товщина 2,2 см
Ширина 10 см

Victorinox — продукція легендарної швейцарської компанії, відома на усіх континентах нашої планети. Історія компанії йде в кінець 19-го століття, у той час майстер Карл Эльзенар вирішив удосконалити звичайні складні ножі, додавши до них додаткові деталі. Така модернізація припала до душі місцевому населенню і незабаром про винахід майстра заговорили в армії. Через декілька років в арсенал абсолютно усіх офіцерів в обов'язковому порядку почав входити ніж Victorinox.

Упродовж усього терміну існування компанія займається вдосконаленням своєї продукції, її ергономіки і розширенням функціонала виробів. Щорічно виробник робить неможливе, випускаючи ще досконаліші ножі Victorinox. Під маркою Victorinox робляться тільки високоякісні товари. Що б не робила компанія — ножі, годинник, аксесуари, рюкзаки — все це еліта світової якості.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук