Поясна сумка Ferrino X - Flat Black (925163) Поясна сумка Ferrino X - Flat Black (925163)
Поясна сумка Ferrino X - Flat Black (925163) Поясна сумка Ferrino X - Flat Black (925163)
Поясна сумка Ferrino X - Flat Black (925163) Поясна сумка Ferrino X - Flat Black (925163)
Код: 13444
Артикул: 925163

Поясна сумка Ferrino X - Flat Black (925163)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Ferrino X - Flat Black - відрізняється мінімальною товщиною, завдяки чому може бути розміщена під одягом, як потайна сумка під час подорожей. Такі характеристики, як мала вага і відбиваючі елементи на фасаді роблять її дуже зручним і корисним аксесуаром під час пробіжок. Сумка має дві продумані кишені, менший з яких оснащений косою блискавкою для швидкого і зручного відкриття, а більший - прямою блискавкою, яка не дозволить при розкритті випасти ціннішим речам, як, приміром, смартфон.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Ferrino X - Flat Black - відрізняється не лише мінімальною товщиною, завдяки чому може бути розміщена під одягом, як потайна сумка під час подорожей. Такі характеристики, як мала вага і відбиваючі елементи на фасаді роблять її дуже зручним і корисним аксесуаром під час пробіжок. Крім того спеціальні бічні петлі дозволяють надійніше закріпити сумку на поясному ремені рюкзака при трейлраннинге або на страхувальній системі під час боулдеринга (скелелазіння). Сумка має дві продумані кишені, менший з яких оснащений косою блискавкою для швидкого і зручного відкриття, а більший - прямою блискавкою, яка не дозволить при розкритті випасти ціннішим речам, як, приміром, смартфон.

Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому уровне.

Технічні характеристики:

  • Вес, кг: 0.065
  • Розміри, см: 30х11 x3
  • Максимальний об'єм талії: 110 см
  • Матеріал: Nylon 50D Dot Dobby Ripstop DWR - легкий, стійкий до зносу матеріал із захистом від намокання
  • Колір: Black (чорний/салатовий)
  • Призначення: для бігу, трейлраннинга, боулдеринга, походів, подорожей, повсякденного використання

Особливості конструкції :

  • Два відділення на блискавці, одне для найдрібніших речей, ворое - з великим об'ємом, здатне вмістити смартфон з діагоналлю екрану до 5 дюймов.
  • Дихаюча спинка з сітчастою підкладкою
  • Дві бічних петлі на ремені, що дозволяє додатково і надійніше зафіксувати сумку на поясному ремені рюкзака, брюк або страхувальній системі.
  • Елементи зі світловідбивним покриттям уздовж блискавок і на фасаді сумки для ідентифікації бігунів в нічний час доби на дорогах

Матеріали:

Nylon 50D Dot Dobby Ripstop DWR - ультралегкая і дуже міцна тканина з поліаміду з товщиною нитки 50D, що має переплетення Ripstop. Робиться на ткацькому верстаті Dobby і має спеціальну візерунчасту структуру. Тканина має відмінну зносостійкість, інертністю до багатьох агресивних середовищ і не вбирає вологу. Просочення DWR підвищує власні гідрофобні властивості нейлону, роблячи тканину водозахищеної.

Nifco hardware - японська компанія Nifco є відомим виробником пластикової якісної фурнітури для автомобілебудування і текстильних виробів. У цій сумці використана пластикова фурнітура Nifco.

Комплектація: Сумка на пояс

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук