Поясна сумка Lowe Alpine Mesa 6 Azure (LA FAE - 91 - AZ - 6) Поясна сумка Lowe Alpine Mesa 6 Azure (LA FAE - 91 - AZ - 6)
Поясна сумка Lowe Alpine Mesa 6 Azure (LA FAE - 91 - AZ - 6) Поясна сумка Lowe Alpine Mesa 6 Azure (LA FAE - 91 - AZ - 6)
Поясна сумка Lowe Alpine Mesa 6 Azure (LA FAE - 91 - AZ - 6) Поясна сумка Lowe Alpine Mesa 6 Azure (LA FAE - 91 - AZ - 6)
Код: 23525
Артикул: LA FAE-91-AZ-6

Поясна сумка Lowe Alpine Mesa 6 Azure (LA FAE - 91 - AZ - 6)

Бренд: Lowe Alpine
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Сумка на пояс Lowe Alpine Mesa 6 - вміщує все необхідне для повного дня, будь то біг, піший туризм або їзда на велосипеді. Передній відсік на компресійних стропах дозволяє закріпити куртку або фляги з водою.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Lowe Alpine Mesa 6 Azure - оновлена версія нашої давно розробленої конструкції, сумка має ємність 6 літрів із заздалегідь зігнутою формою для поліпшеної посадки і комфорту. М'який на стегнах пояс з повітряною сіткою забезпечує усю необхідну підтримку, щоб ремінь безпеки був зручний на нерівній місцевості, а обтягуючі ремені сприяють стабільності. Новий компресійний екран на шарнірах дає додатковий об'єм для зберігання з поліпшеним перенесенням, зберігаючи ваш комплект у безпеці. Світловідбивні труби і світлова петля означають, що з Mesa 6 ви залишатиметеся видимими в дні, коли ви хочете піти трохи далі і довше, ніж дозволяє денний свет. Полегшена, ідеальна для активного відпочинку, Mesa 6 є улюбленою сумкою серед бігунів, пішоходів і велосипедистів.

Особливості:

Регульований поясний ремінь із застежкой-фастексом
Світловідбивні вставки
Карабін для ключів
М'яка вентильована спинка
Бічні і фронтальні компресійні стропи
Безліч кишень

Характеристики:

Виробник: Lowe Alpine (США)
Об'єм: 6 л
Вага: 290 г
Розміри: 18x36x10 см
Матеріал: N6.6 Mini Rip (100% Nylon)
Колір: Синій

Lowe Alpine - міжнародний бренд родом з Колорадо (США) з піввіковою історією виробництва інноваційних рюкзаків, надійність яких підтверджена по всьому світу lifetime -гарантией.

Lowe Alpine заслужила міжнародну популярність і репутацію виробника високотехнологічного, якісного одягу і рюкзаків. Шлях пройдений через десятиліття, це не лише раптове натхнення, але і складна дорога шукань, інновацій і досліджень.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук