Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)
Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)
Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)
Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)
Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)
Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)
Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)
Код: 30300
Артикул: 928330

Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)

Бренд: Easy Camp
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C - буде оцінений і туристами і любителями відпочинку в кемпінгу. Даная модель має розмір L, і рекомендована користувачам ростом до 190 см включно для походів і відпочинку на природі з початку весни до кінця осені.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156)

Серія спальних мішків Easy Camp Nebula буде оцінена і туристами і любителями відпочинку в кемпінгу. Даная модель має розмір L, і рекомендована користувачам ростом до 190 см включно для походів і відпочинку на природі з початку весни до кінця осені. Мішки мають форму кокона, яка відмінно зберігає тепло, але в той же час вони досить широкі в плечах і забезпечують достатню свободу рухів. Капюшон анатомічної форми на стягуваннях із стопоріннями відмінно захищає зону голови і шиї від проникнення холодного повітря. У дуже холодні ночі можна состегнуть парі спальних мішків Easy Camp Nebula з правосторонньою і лівобічною блискавкою для кращого збереження тепла. Такі конструктивні особливості, як наявність петель для сушки, внутрішньої кишені, захисту замку і захисною стропи проти затискання тканини роблять серію Nebula зручною у використанні. А завдяки комплектації компресійним чохлом, модель не займе багато місця в похідному рюкзаку.

Спальні мішки Easy Camp сертифіковані згідно міжнародних стандартів EN ISO 13537:2012 і 23537:2018, які нормують вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.

Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло і комфорт тривалий час, не дивлячись на холод і вогкість довкілля.

Особливості:

PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, перфторованих, що не містять, і поліфторованих з'єднань, які застосовуються для надання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для довкілля і організму людини.

Ridge hood with draw cord - капюшон анатомічної форми із стяжним шнуром.

Left or right zipper option - можливість вибрати цю модель спального мішка з лівобічною або правосторонньою блискавкою. Зверніть увагу, що ця модель не має функції повного зшивання спального мішка з правою і лівою блискавкою.

Autolock Zip - двостороння блискавка, що має автоматичне блокування, що перешкоджає випадковому розстібанню.

Full - length zip baffle - Внутрішній борт утеплювача передбачений уздовж усієї довжини блискавки. Борт утеплювача перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавку.

Anti - snag zip guard - уздовж блискавки розташована текстильна стропу, яка не допускає затискання тканини спального мішка замком блискавки.

Zip Cover - спеціальна двостороння повстяна накладка, що закриває замок блискавки в застебнутому положенні від випадкового розстібання або зачеплення під час відпочинку.

Inside Pocket - внутрішня кишеня передбачена для розміщення дрібних цінних речей, які повинні знаходитися завжди поруч.

Hanging loops - пара спеціальних петель, розміщених в нижній частині спального мішка і призначених для підвішування його під час просушування.

Compression Sack - компресійний чохол для зберігання і транспортування спального мішка, який не лише зменшує розміри транспортувань, стискаючи спальний мішок, але і повністю закриває його від прямого проникнення вологи. Компресійний мішок пошитий з якісної міцної тканини Oxford Polyester.

3 seasons - трьохсезонні спальні мішки розраховані для використання з початку весни до кінця осені в помірній кліматичній зоні.

Характеристики Спальник Easy Camp Nebula L/+1°C Yellow Left (240156) :

Тип: кокон
Температура комфорту (T Comfort): +6°C
Температура межі комфорту (T Limit): +1°C
Температура екстриму (T Extreme): - 14°C
Матеріал зовнішній: Polyester 190T Shell (100% поліестер) - окрім усіх переваг поліестеру, таких як мала вага, відмінна повітропроникність, стійкість до ультрафіолету, збереження форми при намоканні і міцності, ця тканина має структуру переплетення, яка краще перешкоджає проникненню утеплювача назовні.
Матеріал внутрішній: Polyester 190T Brushed Pongee (100% поліестер) - легкий і міцний матеріал, з фінішною обробкою Brushed Pongee, що формує мікрогубчасту структуру з мікроворсу. Матеріал, стикаючись з тілом, створює додатковий прошарок повітря між шкірою і тканиною, ефективніше відводить вологу і краще зберігає температурні властивості.
Наповнювач: Hollow fibre (100% поліестер) - ефективний синтетичний утеплювач з порожнистих мікроволокон, що має хороше співвідношення термоізоляційних характеристик відносно власної ваги. Матеріал зберігає теплоізоляційні властивості, навіть знаходячись в умовах підвищеної вологості. Має низький коефіцієнт залишкової деформації, завдяки чому добре зберігає свою первинну форму та ізоляційні властивості.
Блискавка: ліва
Колір: Yellow

Габарити і вага :

Розміри (Довжина х Ширина в плечах х Ширина в ногах): 210 x 80 х 50 см
Рекомендований для людей з ростом до 190 см включно
Розмір в упакованому виді: Ø20 x 35 см
Щільність наповнювача: 1х250 г/м2
Вес спального мішка: 1210 р.

Особливості відходу, прання і зберігання :

Прання спального мішка рекомендується робити згідно інформації, вказаної на ярлику виробу, а саме стирати вручну або в машинці на спеціальних режимах, що відповідають типу матеріалів спального мішка, при температурі не вище 30°C. Використати засоби для делікатного прання

При зберіганні спальний мішок повинен знаходитися сухим, довге перебування в мокрому стані значною мірою впливає на теплоізоляційні, міцнісні характеристики і зовнішній вигляд виробу. Рекомендується просушувати спальний мішок природним чином на відкритому повітрі, або в приміщеннях, підвісивши його за петлі. Не допускається сушка за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, обігрівач, батарея)

Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, зберігати його рекомендується в сухому місці в розпрямленому стані. Тривалий час перебування в чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спального мішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб перешкодити злежуванню тканин в одному положенні

Комплектація:

Спальний мішок
Компресійний чохол

Виробник: Easy Camp (Данія)

Термін гарантії : 1 рік

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук