Спальний мішок Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB) Спальний мішок Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB)
Спальний мішок Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB) Спальний мішок Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB)
Код: 30326
Артикул: 922921

Спальний мішок Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Ferrino Colibri/+12°C - літній спальний мішок, що має ряд цікавих рішень, не вживаних в продукції інших виробників. Утеплювачем в цьому спальнику служить шар нетканого волокна з поліпропілену, яке завдяки металізованому покриттю здатне відбивати і утримувати тепло, що виділяється тілом.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB)

Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB)- літній спальний мішок, що має ряд цікавих рішень, не вживаних в продукції інших виробників. Утеплювачем в цьому спальнику служить шар нетканого волокна з поліпропілену, яке завдяки металізованому покриттю здатне відбивати і утримувати тепло, що виділяється тілом. Таким чином, маючи виключно малу вагу і розміри, цей спальник має достатню теплоізоляцію для літніх ночей. Замість традиційного компресійного мішка застосований гермо-чехол, що надійно захищає мішок від проникнення вологи навіть при сильному дощі.

Особливості:

Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковувавши руху тіла, сприяє комфортнішому сну.
Гермо-чохол для зберігання і транспортування спального мішка і збереження його сухим навіть при зануренні гермо-чехла у воду.
Може використовуватися як термоизоляцционной вкладка для підвищення термоізоляційних характеристик інших спальних мішків.

Характеристики Спальник Ferrino Colibri/+12°C Blue Left (86099CBB) :

Виробник: Ferrino
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Ковдра
Температура комфорту (T Comfort): +12°C
Температура межі комфорту (T Limit): +15°C
Температура екстриму (T Extreme): +8°C
Матеріал внутрішній: Polycotton (Polyester - 65%, Cotton - 35%)
Матеріал зовнішній: Polyester Ripstop
Наповнювач: Polypropylene
Блискавка: Ліва
Колір: Blue
Вага: 600 г
Розміри: 190 x 75 см
Габарити упаковки: 37 х 14 х 14 см
Комплект постачання: Спальний мішок, гермо-чехол

Особливості відходу, прання і зберігання :

Рекомендується ручна стрика або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.

Спальний мішок під час зберігання повинен знаходитися в сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнуванню. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушкою бажано струсити і розпрямити спальний мішок. Не допускається сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (вогнища, пальники, печі, обігрівачі, батареї).

Коли спальний мішок не використовується в плині тривалого часу, рекомендується зберігати його в розпрямленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні і термоізоляційні властивості в процесі тривалого зберігання в складеному стані. У плині короткого часу спальник без проблем може знаходитися в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте і не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла занадто туго.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук