Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518) Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518)
Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518) Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518)
Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518) Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518)
Код: 30325
Артикул: 926518

Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C - ультралегкий спальний мішок, має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому чудово підходить навіть для користувачів з ростом більше 2 метрів. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має видатне співвідношення ваги і термоізоляційних властивостей.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518)

Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому чудово підходить навіть для користувачів з ростом більше 2 метров. Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green (Left) - найлегший і компактніший спальний мішок в лінійці виробника. Літні ночі досить теплі, щоб спати без спального мішка, проте завжди є вірогідність невеликого похолодання, крім того, не зовсім комфортно спати просто на килимку. Саме у цих випадках зручно мати з собою дуже компактний і дуже легкий спальний мішок. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має видатне співвідношення ваги і термоізоляційних властивостей. Блискавка розстібається як зовні, так і зсередини, має борт утеплювача і стропу проти затискання тканини в замку. Легкий і міцний матеріал оболонки має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності.

Особливості:

Форма кокона максимально точно повторює форму людського тіла, завдяки чому підвищує теплоізоляцію, одночасно зменшуючи вагу і розміри спального мішка.
Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає і надійно захищає голову і особу від холоду.
Система швидкого стягання і послаблення стягування капюшона "One Touch" дозволяє це швидко зробити зсередини спальника однією рукою.
Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка від верху до низу і дозволяє состегнуть два спальники з лівою і правою блискавкою в один.
Уздовж блискавки передбачений борт утеплювача, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавку.
Уздовж блискавки ушита стропу, що запобігає затисканню тканини спальника у блискавці замку.
Петлі для сушки спального мішка.
Компресійний мішок для зменшення об'єму спального мішка з нейлону із структурою Ripstop і водовідштовхувальним просоченням.
Щільність наповнювача - 50 г/м²
Рекомендований для людей ростом до 205 см

Характеристики Спальник Ferrino Lightec 550/+20°C Olive Green Left (926518) :

Виробник: Ferrino
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Китай
Сезонність: Літні
Тип: Кокон
Температура комфорту (T Comfort): +20°C
Температура межі комфорту (T Limit): +20°C
Температура екстриму (T Extreme): +10°C
Матеріал внутрішній: Polyester 190T
Матеріал зовнішній: Polyester 210T Dobby 70D Ripstop
Наповнювач: H.T.F. Compact
Блискавка: Ліва
Колір: Оливковий
Вага: 550 г
Розміри: 215 x 80 х 50 см
Габарити упаковки: 12 х 12 x 20 см
Комплект постачання: Спальний мішок, Компресійний чохол

Особливості відходу, прання і зберігання :

Рекомендується ручна стрика або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.

Спальний мішок під час зберігання повинен знаходитися в сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнуванню. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушкою бажано струсити і розпрямити спальний мішок. Не допускається сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (вогнища, пальники, печі, обігрівачі, батареї).

Коли спальний мішок не використовується в плині тривалого часу, рекомендується зберігати його в розпрямленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні і термоізоляційні властивості в процесі тривалого зберігання в складеному стані. У плині короткого часу спальник без проблем може знаходитися в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте і не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла занадто туго.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук