Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN) Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN)
Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN) Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN)
Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN) Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN)
Код: 30324
Артикул: 928103

Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C - ультралегкий спальник, має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому чудово підходить навіть для користувачів з ростом до 190 см Ця модель розроблена спеціально для жінок. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має видатне співвідношення ваги і термоізоляційних властивостей.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN)

Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому чудово підходить навіть для користувачів з ростом до 190 см Ця ж модель розроблена спеціально для жінок. Маючи чудові поліпшені термоізоляційні характеристики, цей спальний мішок коротший і легший за стандартні моделі. Не дивлячись на те, що ця модель позиціонується, як трьохсезонний спальник, якщо в пріоритеті стоїть економія місця в рюкзаку - те цей спальний мішок можна використати і в зимових походах завдяки запасу по екстремальній температурі. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має видатне співвідношення ваги і термоізоляційних властивостей. З метою максимального збереження тепла утеплювач має спеціальну систему укладання внахлест. Блискавка розстібається як зовні, так і зсередини, має борт утеплювача і стропу проти затискання тканини в замку. Легкий і міцний матеріал оболонки має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до, - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Абсолютно усі спальні мішки Ferrino тепер відповідають самому останньому міжнародному стандарту EN ISO 23537-1 2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків, і підтверджує відповідність вказаних температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах. Європейський стандарт в співвідношенні з американським гарантує більш високі термоізоляційні властивості спального мішка. Згідно цього стандарту "T Max" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може спати в розстебнутому спальному мішку без надмірного потовиділення. "T Comfort" визначає температуру, при якій середньостатистична жінка може комфортно спати 8 годин в розслабленій позиції, не прокидаючись від холоду. "T Limit" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може комфортно спати 8 годин у позиції сприяючої збереженню тепла, не прокидаючись від холоду. "T Extreme" визначає мінімальну температуру, при якій спальний мішок захищає середньостатистичну жінку від гіпотермії упродовж 6 годин, не забезпечуючи при цьому комфортного сну. Згідно стандарту, передбачається, що людина одягнена у функціональну термобелье, шкарпетки і використовує килимок відповідного температурного режиму.

Особливості:

Завдяки укороченій довжині, зменшеній ширині в плечах, зменшеній вазі і додатковому шару утеплення в зоні ступень цей спальний мішок позиціонується, як жіночий.
Форма кокона максимально точно повторює форму людського тіла, завдяки чому підвищує теплоізоляцію, одночасно зменшуючи вагу і розміри спального мішка
Система Shingle Constraction являє собою спеціальний метод укладання утеплювача невеликими полотнами внахлест (за типом укладання черепиці). Таке укладання наповнювача виключає виникнення будь-яких пропусків в шарі наповнювача і забезпечує більш високу термоізоляцію при збереженні об'єму.
Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає і надійно захищає голову і особу від холоду
Система швидкого стягання і послаблення стягування капюшона "One Touch" дозволяє це швидко зробити зсередини спальника однією рукою.
Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка від верху до низу.
Уздовж блискавки передбачений борт утеплювача, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавки.
Уздовж блискавки ушита стропу, що запобігає затисканню тканини спальника у блискавці замку.
Петлі для сушки спального мішка
Компресійний мішок для зменшення об'єму спального мішка з нейлону із структурою Ripstop і водовідштовхувальним просоченням

Характеристики Спальник Ferrino Lightec SM 1100 Lady/-3°C Nut/Yellow Left (86649INN) :

Тип: кокон
Сезон: 3-х сезонний
Температура максимальна (T Max), °C: +18
Температура комфорту (T Comfort), °C: +2
Температура межі комфорту, (T Limit), °C: - 3
Температура екстриму, (T Extreme), °C: - 20
Матеріал зовнішній: Polyester 210T Dobby 70D Ripstop (легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop і стійкість до дії ультрафіолету)
Матеріал внутрішній: Polyester 190T (поєднує високу стійкість до дії ультрафіолету і зносостійкість)
Наповнювач: H.T.F. Compact, Shingle Construction (4 шари. Ультралегкое 3D волокно, розроблене в якості теплоізоляційного шару для спальних мішків і одягу. Не має запаху, не містить алергенних і шкідливих хімічних речовин, відмінно переносить прання, повертає свій об'єм після стискування. Завдяки 3D структурі і спеціальній технології укладання забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка)
Блискавка: ліва, двостороння
Колір: Nut/Yellow (коричневий / жовтий)

Габарити і вага :

Розміри, см (довжина / ширина в плечах / ширина в ногах): 200x75х50
Рекомендований для людей з ростом до 190 см
Розмір в упакованому виді, см: ∅18x30
Щільність наповнювача, г/м2: 550 (4 шари)
Вес спального мішка, г: 1050

Особливості відходу, прання і зберігання :

Рекомендується ручна стрика або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.

Спальний мішок під час зберігання повинен знаходитися в сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнуванню. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушкою бажано струсити і розпрямити спальний мішок. Не допускається сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (вогнища, пальники, печі, обігрівачі, батареї).

Коли спальний мішок не використовується в плині тривалого часу, рекомендується зберігати його в розпрямленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні і термоізоляційні властивості в процесі тривалого зберігання в складеному стані. У плині короткого часу спальник без проблем може знаходитися в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте і не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла занадто туго.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук