Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)
Код: 30312
Артикул: 928113

Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

Бренд: Ferrino
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C - має класичний прямокутний крій і призначена переважно для кемпінгу і автоподорожей. Спальник розстібається по периметру, утворюючи велику двоспальну фланелеву ковдру розміром 200х180 см, яким зручно сховатися і в машині і в трейлері і у будиночку на турбазі.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB)

Лінійка спальних мішків Ferrino Travel має класичний прямокутний крій і призначена переважно для кемпінгу і автоподорожей.

Спальний мішок Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left розстібається по периметру, утворюючи велику двоспальну фланелеву ковдру розміром 200х180 см, яким зручно сховатися і в машині і в трейлері і у будиночку на турбазі. При використанні у вигляді спального мішка ця модель надає достатній комфорт в плані простору для сну, а внутрішня фланелева поверхня дуже приємна для тіла, зберігає тепло і відмінно відводить зайву вологу. Ferrino Travel 200 має сучасного наповнювача з мікрофібри H4 Fibre, що забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики, завдяки чому цю модель можна використати, як трьохсезонний спальний мішок.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до, - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Особливості:

Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, і, не сковувавши руху тіла, сприяє комфортнішому сну.
Петлі для сушки спального мішка
Чохол для зберігання і транспортування спального мішка

Характеристики Спальник Ferrino Travel 200/+5°C Deep Blue/White Left (86320HBB) :

Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Китай
Тип: ковдра
Сезон: 3-х сезонний
Температура максимальна (T Max), °C: +20
Температура комфорту (T Comfort), °C: +9
Температура межі комфорту, (T Limit), °C: +5
Температура екстриму, (T Extreme), °C: - 5
Матеріал зовнішній: Polyester - 65%, Cotton - 35% (переплетення волокон цих матеріалів утворює мягку, приємну на дотик, і в той же час міцну тканину)
Матеріал внутрішній: Cotton Flannel - 100% (бавовняна тканина з пухнастим рівномірним начісуванням. Теплосберегающий, м'який, приємний на дотик матеріал)
Наповнювач: H4 Fibre (2 шари. Синтетичний матеріал з мікроволокон, що має вдале поєднання м'якості, ваги і теплоізоляційних характеристик. На 40% легше чим наповнювач з традиційного поліестеру)
Блискавка: ліва
Колір: Deep Blue/White (темно-синій / білий)
Комплект постачання: Спальний мішок, Чохол

Габарити і вага :

Розміри, см (довжина / ширина в плечах / ширина в ногах): 200x90х90
Рекомендований для людей з ростом до 195 см
Розмір в упакованому виді, см: ∅21x46
Вес наповнювача, г: 800 (2 шари)
Вес спального мішка, 1900 г

Особливості відходу, прання і зберігання :

Рекомендується ручна стрика або машинне прання в делікатному режимі, при температурі води не вище 40°C з використанням засобів для делікатного прання.

Спальний мішок під час зберігання повинен знаходитися в сухому стані. Тривале перебування у вологому стані поступово знижує ефективність матеріалів і піддає їх руйнуванню. Сушити продукцію рекомендується в сушках великого об'єму при температурі не вище 25 °C, при кімнатній температурі в добре вентильованих приміщеннях або на вулиці в місцях, де немає прямого сонячного випромінювання, підвісивши спальник за петлі. Перед сушкою бажано струсити і розпрямити спальний мішок. Не допускається сушка біля джерел відкритого тепла і нагрівальних приладів (вогнища, пальники, печі, обігрівачі, батареї).

Коли спальний мішок не використовується в плині тривалого часу, рекомендується зберігати його в розпрямленому підвішеному стані. Складений або скручений спальний мішок втрачає свої водозахисні і термоізоляційні властивості в процесі тривалого зберігання в складеному стані. У плині короткого часу спальник без проблем може знаходитися в компресійному мішку, не втрачаючи своїх властивостей. Не скручуйте і не складайте спальник при упаковці в компресійний мішок, намагайтеся наповнювати компресійний мішок спальником хаотично. Під час походу намагайтеся не затягувати компресійні ремені чохла занадто туго.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук