Спальний мішок Ferrino Yukon Plus SQ Maxi/+7°C Blue/Grey Left (86365IBB)
Код: 30316
Артикул: 928938

Спальний мішок Ferrino Yukon Plus SQ Maxi/+7°C Blue/Grey Left (86365IBB)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Ferrino Yukon Plus SQ Maxi/+7°C - трьохсезонний спальний мішок у формі ковдри, розроблений з метою забезпечення максимального збереження тепла. Саме тому в якості наповнювача використаний утеплювач H.T.F. Compact, що має відмінні термоізоляційні властивості.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Ferrino Yukon Plus SQ Maxi/+7°C Blue/Grey Left (86365IBB)

Лінійка Ferrino Yukon представлена широким асортиментом універсальних трьохсезонних спальних мішків у формі кокона, ковдри, а також спеціальними подовженими спальниками, спальниками для жінок і дитячими спальними мішками. Абсолютно усі спальні мішки Ferrino Yukon розроблені, в першу чергу, з метою забезпечення максимального збереження тепла. Саме тому в якості наповнювача в усіх мішках використаний утеплювач H.T.F. Compact, що має відмінні термоізоляційні властивості. Конструкцією спального мішка Ferrino Yukon Plus SQ Maxi передбачені та інші особливості, що підвищують теплоізоляційні властивості, зокрема, борт утеплювача уздовж блискавки, об'ємний внутрішній комір, анатомічний капюшон. Легкий і міцний матеріал зовнішньої оболонки має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності. Ця модель чудово підійде для осінньо-весняного кемпінгу або походів з травня по вересень.

Абсолютно усі спальні мішки Ferrino відповідають самому останньому міжнародному стандарту EN ISO 23537-1 2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність вказаних температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах. Європейський стандарт в співвідношенні з американським гарантує більш високі термоізоляційні властивості спального мішка. Згідно цього стандарту "T Max" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може спати в розстебнутому спальному мішку без надмірного потовиділення. "T Comfort" визначає температуру, при якій середньостатистична жінка може комфортно спати 8 годин в розслабленій позиції, не прокидаючись від холода. "T Limit" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може комфортно спати 8 годин у позиції сприяючої збереженню тепла, не прокидаючись від холода. "T Extreme" визначає мінімальну температуру, при якій спальний мішок захищає середньостатистичну жінку від гіпотермії упродовж 6 годин, не забезпечуючи при цьому комфортного сна. Згідно стандарту передбачається, що людина одягнена у функціональну термобелье, шкарпетки і використовує килимок відповідного температурного режиму.

Особливості:

Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використати його як велику ковдру, а також забезпечує більший простір для ніг і рук, не сковувавши руху тіла, сприяє комфортнішому сну.
Внутрішні і зовнішні шви спального мішка зміщені один відносно одного і ніколи не стикаються. Таким чином, виключається пряме проходження холодного повітря через шви.
Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає і надійно захищає голову і особу від холоду.
Об'ємний комір розділяє простір тіла і голови, створюючи додаткову термоізоляцію тіла.
Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка від верху до низу і дозволяє состегнуть два спальники з лівою і правою блискавкою в один.
Уздовж блискавки передбачений борт утеплювача, що перешкоджає проникненню холодного повітря через неї.
Уздовж блискавки ушита стропу, що запобігає затисканню тканини спальника у блискавці замку.
Петлі для сушки спального мішка.
Компресійний чохол для зменшення об'єму спального мішка.

Характеристики Спальник Ferrino Yukon Plus SQ Maxi/+7°C Blue/Grey Left (86365IBB) :

Виробник: Ferrino
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Китай
Сезонність: Демісезонні
Тип: Ковдра
Місткість: Одномісні
Температура комфорту (T Comfort): +7°C
Температура межі комфорту (T Limit): +10°C
Температура екстриму (T Extreme): - 7°C
Матеріал внутрішній: Polyester Pongee 240T
Матеріал зовнішній: 100% 210T Dobby Polyester Ripstop
Наповнювач: 200 g/m2 HTF Compact
Блискавка: Ліва
Колір: Blue/Grey
Вага: 1950 г
Розміри: 230 х 90 х 90 см
Габарити упаковки: 45 х 22 х 22 см
Комплект постачання: Спальний мішок, Компресійний чохол

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук