Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365) Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)
Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365) Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)
Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365) Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)
Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365) Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)
Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365) Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)
Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365) Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)
Код: 30343
Артикул: 928748

Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)

Бренд: Outwell
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C - об'єднує властивості двох спальних мішків з різними температурними характеристиками в одному. Спальник має лівобічну блискавку, яка дозволяє об'єднати два односпальні мішки в один просторий двоспальний, а також повністю розстебнути мішок і використати його як ковдру.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365)

У цій моделі застосована технологія Outwell Reversible, яка об'єднує властивості двох спальних мішків з різними температурними характеристиками в одному. Треба просто перевернути спальний мішок необхідною стороною вгору і використати його або в теплу погоду, або в холодну.

Спальні мішки Outwell Contour Reversible мають як правосторонню, так і лівобічну блискавку, яка дозволяє об'єднати два односпальні мішки в один просторий двоспальний, а також повністю розстебнути мішок і використати його як ковдру. Підголовник з м'якою інтегрованою подушкою має блискавку і може відстібатися зовсім або пристібатися до потрібної сторони мішка. Колір спального мішка немаркий і якнайкраще підходить для умов кемпінгу. В той же час спеціальні петлі дозволяють надійно зафіксувати всередині тонкий текстильний вкладиш, який забезпечить чистоту і необхідну гігієну на природі.

Спальний мішок Outwell Contour Reversible відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який нормує вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.

Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло і комфорт тривалий час, не дивлячись на холод і вогкість.

Особливості:

Two Layer Off - Set - двошаровий синтетичний утеплювач, кожен з шарів якого прошитий зі зміщенням один відносно одного. Таким чином, виключається виникнення містків холоду, де холодне повітря могло б проникати всередину спального мішка і забезпечується рівномірний розподіл наповнювача.

Isofill - порожнисте силиконизированное волокно, яке забезпечує оптимальну ізоляцію, утримуючи тепло навіть у вологому стані, і характеризується малою вагою за рахунок своєї структури.

Zip Together - пара спальних мішків цієї моделі, що мають правосторонню і лівобічну блискавку, можуть бути відстебнуті разом, утворюючи двоспальний мішок для комфортного сну удвох.

Right Zip Option - застібка-блискавка знаходиться на правій стороні спального мішка.

Heavy Duty Zips - посилена L -образная блискавка YKK з двостороннім замком гарантує легкість при розстібанні/застібанні спальника і мінімальний знос впродовж тривалого часу.

Liner Attachment Points - спеціальні внутрішні петлі для кріплення лайнера (вкладиша для спального мішка) для підтримки максимального рівня гігієни і збільшення періоду між праннями.

Cap Compression Sack - компресійний чохол для зберігання спального мішка, який не лише зменшує його розміри, стискаючи спальний мішок, але і повністю закриває його від прямого проникнення вологи.

2-3 Seasons - спальний мішок розрахований для використання з початку весни до кінця осені в помірній кліматичній зоні.

PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, перфторованих, що не містять, і поліфторованих з'єднань, які застосовуються для надання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для довкілля і організму людини.

Dual Season - технологія Outwell Reversible дозволяє однаково ефективно використати один і той же спальний мішок в різних температурних режимах, домагаючись оптимального комфорту.

Zip - Off Hood - підголовник, що повністю відстібається, може бути пристебнутий до необхідної сторони спального мішка (залежно від використовуваного температурного режиму), або відстебнутий для зменшення ваги.

Built - In Pillow - інтегрована м'яка подушка забезпечує додаткову термоізоляцію і комфортне положення голови під час відпочинку.

Opens Fully As A Duvet - спальний мішок повністю розстібається і може бути використаний в якості теплої широкої ковдри.

Full - Length Zip Baffle - внутрішній борт утеплювача по все довжині блискавки перешкоджає проникненню холодного повітря через неї.

Anti - Snag Zip Guard - уздовж блискавки розташована текстильна стропу, яка не допускає затискання тканини спального мішка замком блискавки.

Характеристики Спальник Outwell Contour Reversible/+2°C Midnight Black Left (230365) :

Виробник: Outwell
Країна реєстрації бренду: Данія
Країна-виробник товару: Китай
Тип: ковдра
Температура комфорту (T Comfort): +7°C холодною стороною вверх / +16°C теплою стороною вгору
Температура межі комфорту (T Limit): +2°C холодною стороною вверх / +12°C теплою стороною вгору
Температура екстриму (T Extreme): - 13°C холодною стороною вверх / +2°C теплою стороною вгору
Матеріал зовнішній: 230T microfibre, 100% polyester
Матеріал внутрішній: 190T brushed, embossed, 100% polyester
Наповнювач: 1000 g Isofill, 100% polyester
Блискавка: YKK, ліва
Колір: Midnight Black
Комплект постачання: Спальний мішок, Компресійний чохол

Габарити і вага :

Розміри (Довжина х Ширина в плечах х Ширина в ногах): 220 x 85 х 85 см
Рекомендований для людей ростом до 190 см
Розмір в упакованому виді: Ø22 x 42 см
Вес наповнювача: 1000 г
Вес спального мішка: 1500 г

Особливості відходу, прання і зберігання :

Прання спального мішка рекомендується робити згідно інформації, вказаної на ярлику виробу, а саме стирати вручну або в машинці на спеціальних режимах, що відповідають типу матеріалів спального мішка, при температурі не вище 30°C. Використати засоби для делікатного прання.

При зберіганні спальний мішок повинен знаходитися сухим, довге перебування в мокрому стані значною мірою впливає на теплоізоляційні, міцнісні характеристики і зовнішній вигляд виробу. Рекомендується просушувати спальний мішок природним чином на відкритому повітрі, або в приміщеннях, підвісивши його за петлі. Не допускається сушка за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, обігрівач, батарея).

Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, зберігати його рекомендується в сухому місці в розпрямленому стані. Тривалий час перебування в чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спального мішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб перешкодити злежуванню тканин в одному положенні.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук