Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163) Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163)
Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163) Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163)
Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163) Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163)
Код: 30371
Артикул: 929150

Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163)

Бренд: VANGO
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C - спальний мішок виняткової якості. Завдяки м'яким на дотик тканинам і відмінним теплоізоляційним властивостям, він буде ідеальним вибором для сімейних походів або фестивалів просто неба.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163)

Vango Kanto 250/0°C - спальний мішок виняткової якості. Завдяки м'яким на дотик тканинам і відмінним теплоізоляційним властивостям, він буде ідеальним вибором для сімейних походів або фестивалів просто неба. Цей трьохсезонний спальний мішок має відмінного якості утеплювач і виконаний у формі кокона, що допоможе Вам добре виспатися. Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left - відмінний спальний мішок для найвимогливіших користувачів, розрахований на зріст до 195 см

Особливості:

Grade A Quality Fill - чудовий волокнистий наповнювач, міцний, теплий і легкий, довго зберігає форму і м'якість на дотик.

Independently Tested - спальний мішок відповідає міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016, який нормує вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів.

Hanging Loops - пара спеціальних петель, розміщених в нижній частині спального мішка і призначених для підвішування його під час просушування.

Integrated Head Rest - вбудований підголовник забезпечує додатковий комфорт і тепло для голови.

Single - Layer Stitch Construction - одношарова конструкція з одним швом зменшує виникнення холодних плям, забезпечуючи рівномірний розподіл наповнювача в мішку.

Auto - Lock Two - Way Zip - двостороння блискавка з функцією автоматичного блокування зберігає тепло і забезпечує регульовану вентиляцію. Автоматичне блокування запобігає відкриттю спального мішка у нічний час.

Woven Zip Puller - бігунок блискавки з пуллером з тканини дозволяє швидко і легко розкрити спальний мішок.

Zip Guard - ушита тасьма перешкоджає затисканню замку блискавки за підкладку.

Insulated Zip Baffle - борт утеплювача уздовж блискавки зберігає тепло в спальному мішку, зменшує холодні точки і зводить до мінімуму теплові втрати.

Mummy Shaped Sleeping Bag - спальний мішок у формі мумії звужується від плечей до стоп, має менший розмір упаковки і велику ефективність по збереженню тепла.

Polair® Snug Shell - синтетичний матеріал з гладкою поверхнею, що не пропускає через себе синтетичний і натуральний утеплювач. Має властивості хорошого повітрообміну, зносостійкості, легко стирається і не схильний до дії ультрафіолету.

Polair® Snug Lining - синтетичний матеріал щільністю 190T. Завдяки спеціальній фінішній обробці, має поверхню з мікроворсом, створює відчуття м'якого, теплого і приємного на дотик матеріалу. Має властивості хорошого повітрообміну і зносостійкості, невибагливий у відході.

ThermoLock Pro Insulation - синтетичний утеплювач класу А, складається з порожнистих мікроволокон з силіконовою обробкою і волокон поліестеру. Матеріал зберігає свої теплоізоляційні властивості, знаходячись в умовах підвищеної вологості. Також володіє антибактеріальними і антиалергенними властивостями. Має високі показники пружності матеріалу, які перешкоджають злежуванню, добре зберігає свій об'єм, м'якість на дотик і міцність на протяг тривалого часу.

Stuffsack with Drawcord - чохол з шнурком, що тягне, спрощує складання спального мішка і мінімізує розмір упаковки для зручності транспортування.

Horizontal Stitching - поперечний рядок утримує утеплювач на місці для рівномірного розподілу тепла по усьому тілу.

Insulated Adjustable Shoulder Baffle - ізольована регульована плечова перегородка зберігає тепло в спальному мішку.

Shaped Hood with Drawcord Closure - фігурний капюшон із стяжним шнуром зменшує втрату тепла від голови. Шнурок дозволяє регулювати капюшон для контрольованого утримання тепла.

Характеристики Спальник Vango Kanto 250/0°C Arctic Dusk Left (SBPKANTO A49163) :

Виробник: Vango
Країна реєстрації бренду: Великобританія
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Кокон
Температура межі комфорту (T Limit): 0°C
Температура комфорту (T Comfort): +5°C
Температура екстриму (T Extreme): - 15°C
Матеріал внутрішній: Polair® Lining
Матеріал зовнішній: Polair® Shell
Наповнювач: ThermoLock Pro (60% Single Hole Siliconised Hollow Fibre/40% Polyester Fill)
Блискавка: Ліва
Колір: Dusky Rose
Вага: 1800 г
Розміри: 215 x 80 х 50 см
Габарити упаковки: 41 х 22 х 22 см
Комплект постачання: Спальний мішок, Чохол

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук