Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left (SBPNITESTE27172) Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left (SBPNITESTE27172)
Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left (SBPNITESTE27172) Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left (SBPNITESTE27172)
Код: 30374
Артикул: 926791

Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left (SBPNITESTE27172)

Бренд: VANGO
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C - розрахований на зріст до 190 см, ідеально підходить для пригод в холодну пору року. Завдяки утеплювачу, що поєднує відмінні теплоізоляційні властивості зі значно поліпшеною стисливістю, він став легший, ніж будь-коли раніше. Стильна поліефірна оболонка Polair з ромбовидним тисненням відрізняється міцністю, довговічністю і легкістю.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left (SBPNITESTE27172)

Vango Nitestar Alpha 350/-7°C - відмічений нагородами спальний мішок з колекції Nitestar. Завдяки утеплювачу, що поєднує відмінні теплоізоляційні властивості зі значно поліпшеною стисливістю, він став легший, ніж будь-коли раніше. Стильна поліефірна оболонка Polair з ромбовидним тисненням відрізняється міцністю, довговічністю і легкістю. Двошарова конструкція зменшує кількість холодних плям, сприяючи комфортному сну, де б Ви не знаходилися. Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left розрахований на зріст до 190 см, ідеально підходить для пригод в холодну пору року.

Особливості:

Alpha Insulation - синтетичний утеплювач складається з порожнистих мікроволокон з силіконовою обробкою. Має високу термоефективність при малому об'ємі в стислому стані. Матеріал зберігає свої теплоізоляційні властивості, знаходячись в умовах підвищеної вологості. Має антибактеріальні і антиалергенні властивості, має високі показники пружності матеріалу, які перешкоджають злежуванню, добре зберігає свою первинну форму і невибагливий у відході.

Off - Set Double Layer Construction - зміщені шви запобігають появі холодних плям на рядках.

Polair® Diamond Shell - синтетичний матеріал, завдяки спеціальному переплетенню ниток має підвищені властивості міцності, а також характеризується хорошою провітрюваною і стійкістю до дії вологи.

100% Polyester 190T Brushed Fabric - синтетичний матеріал щільністю 190T. Завдяки спеціальній фінішній обробці, має поверхню з мікроворсом, створює відчуття м'якого, теплого і приємного на дотик матеріалу. Має властивості хорошого повітрообміну і зносостійкості, невибагливий у відході.

Mummy Shaped Sleeping Bag - спальний мішок у формі мумії звужується від плечей до стоп, має менший розмір упаковки і велику ефективність по збереженню тепла.

Insulated Adjustable Shoulder Baffle - ізольована регульована плечова перегородка зберігає тепло в спальному мішку.

Insulated Zip Baffle - борт утеплювача уздовж блискавки зберігає тепло в спальному мішку, зменшує холодні точки і зводить до мінімуму теплові втрати.

Internal Pocket - внутрішня кишеня для зручного зберігання дрібних предметів.

Hanging Loops - пара спеціальних петель, розміщених в нижній частині спального мішка і призначених для підвішування його під час просушування.

Two - Way Auto - Lock Zip - двостороння блискавка з функцією автоматичного блокування зберігає тепло і забезпечує регульовану вентиляцію. Автоматичне блокування запобігає відкриттю спального мішка у нічний час.

Grab Loops - утримуйте петлі при відкритті блискавки, щоб полегшити її рух.

Woven Zip Puller - бігунок блискавки з пуллером з тканини дозволяє швидко і легко розкрити спальний мішок.

Zip Guard with Anti - Catch Piping - ушита тасьма перешкоджає затисканню замку блискавки за підкладку.

Horizontal Stitching - поперечний рядок утримує утеплювач на місці для рівномірного розподілу тепла по усьому тілу.

4 - Strap Compression Stuffsack - компресійний чохол з ременями , що тягнуть;спрощує складання спального мішка і мінімізує розмір упаковки для зручності транспортування.

Temperature Ratings Independently Measured - температурні характеристики ретельно протестовані на відповідність точним стандартам номінальних температур згідно EN 13537:2012.

Характеристики Спальник Vango Nitestar Alpha 350/-7°C Excalibur Left (SBPNITESTE27172) :

Виробник: Vango
Країна реєстрації бренду: Великобританія
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Кокон
Температура межі комфорту (T Limit): - 7°C
Температура комфорту (T Comfort): - 1°C
Температура екстриму (T Extreme): - 25°C
Матеріал внутрішній: 100% Polyester 190T Brushed Fabric
Матеріал зовнішній: Polair® Diamond Shell
Наповнювач: Insulite® Alpha
Блискавка: Ліва
Колір: Excalibur
Вага: 2000 г
Розміри: 210 x 85 х 50 см
Габарити упаковки: 30 х 22 х 22 см
Комплект постачання: Спальний мішок, Чохол

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук