Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858) Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858)
Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858) Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858)
Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858) Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858)
Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858) Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858)
Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858) Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858)
Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858) Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858)
Код: 11197
Артикул: 924858

Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13л Red (924858)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Спортивний рюкзак Ferrino Spark 13 цікавий в першу чергу новою сучасною спинкою, що має малу вагу, але що при цьому забезпечує і ефективну вентиляцію, і значну зручність рюкзака. Мультифункціональні рюкзаки Ferrino Spark чудово підходять як для спортсменів тих, що регулярно займаються спортом, для туристів, подорожуючих ні без чого, так і для активних людей, що ведуть рухливий спосіб життя в місті.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Серія спортивних рюкзаків Ferrino Spark цікава в першу чергу новою сучасною спинкою, що має малу вагу, але що при цьому забезпечує і ефективну вентиляцію, і значну зручність рюкзака. Мультифункціональні рюкзаки Ferrino Spark чудово підходять як для спортсменів тих, що регулярно займаються спортом, для туристів, подорожуючих ні без чого, так і для активних людей, що ведуть рухливий спосіб життя в місті.

Ці рюкзаки не дадуть застати свого хазяїна зненацька. Від опадів вони захищені водовідштовхувальним покриттям тканини і водозахисною накидкою. Під час жари вони дозволяють розмістити великий запас води у флягах і гидратационной системі. У нічний час доби вступають в дію світловідбивні елементи, а якщо їх недостатньо - є спеціальна петля для ліхтарика-маячка. Екіпіровку, що не вміщується в рюкзак, можна закріпити на зовнішніх кріпленнях, а безліч необхідних дрібниць розмістити в кишенях швидкого доступу, розміщених на поясі, на шлеї і згори рюкзака. Основне відділення рюкзака має невелику сітчасту кишеню з карабіном для ключів. Необхідні регулювання шлей і ременів дозволяють точно підлаштувати рюкзак під користувача практично будь-якої комплекції.

Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Технічні характеристики:

  • Об'єм, л: 13
  • Вес, кг: 0.54
  • Розміри, см: 49х25х14
  • Матеріал: Polyester Invisible Ripstop 210D PU - стійкий до зносу і стирання, водостійкий матеріал з товщиною нитки 210D і PU -покриттям
  • Колір: Red (червоний)
  • Призначення: мультиспорт, їзда на велосипеді, біг, трейлраннинг, хайкинг

Система підвісу і спинки :

Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з пластикової плоскої прямокутної панелі і гофрованої панелі з EVA -піни, які забезпечують правильний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, а головне при цьому зберігають легкість конструкції.

Спина: має сучасну систему вентиляції, завдяки комбінації гофрованої панелі з EVA -піни і сітки, що покриває її. Таким чином між спиною користувача і спинкою рюкзака рухається постійний потік повітря, а спинка при цьому зберігає і малу вагу і компактність рюкзака.

Плечові шлеї: легені, регульовані по висоті, анатомічної форми, з перфорованою підкладкою з EVA -піни, кишенею для дрібниць і петлями для фіксації патрубка питної системи

На стегнах пояс: незнімний, з перфорованою підкладкою з EVA -піни, регульований по натягненню, з двома кишенями, один з яких має сітчасте дно

Нагрудне стягування: регульована по висоті з еластичною вставкою і вбудованим свистком

Особливості конструкції :

Breathable Back - ця система вентиляції забезпечує інтенсивне провітрювання спини, плечових шлей і поясного ременя. Поліпшена вентиляція і циркуляція повітря відбувається за рахунок досить великого повітряного простору між спиною користувача і спинкою рюкзака. Такий ефект досягається за допомогою натягнутої сітки, що розділяє спину користувача і гофровану спинку ряюкзака.

Ice - axe holders (2) - утримувачі для льодорубів розміщуються у верхній і нижній частині фасаду рюкзака і, як правило, є комбінацією нижніх довгих петель або посилених шнурів і верхніх стяжних еластичних шнурів з фіксатором. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. При необхідності утримувачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодорубу, поєднаних з кріпленнями для трекінгових палок.

Trekking poles holders (2) - утримувачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду спортивного рюкзака і, як правило, є комбінацією нижніх петель і верхніх стяжних еластичних шнурів з фіксатором. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати трекінгові палиці і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари кріплень для трекінгових палиць, поєднаних з кріпленнями для льодорубів. Також в цій моделі передбачена можливість укладання складних трекінгових палиць у бічні еластичні кишені.

Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний і може бути оснащений фірмовою гидратационной системою Ferrino місткістю один, два або три літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має спеціальну кишеню, відокремлену від основного простору рюкзака, оснащену кріпленням для гідросистеми, шлеї мають спеціальні петлі для фіксації питного патрубка.

H2O Bag Pocket - спеціальні рюкзаки, для бігу або трейлраннинга обладнані з боків двома кишенями, призначеними для фляг з водою. Кишені виконані з еластичної сітки і окантовані щільною еластичною стропой, фіксувальною флягу. Крім того в цій моделі передбачені спеціальні петлі для надійнішої фіксації кишені за допомогою гачка на еластичному стягуванні. Це рішення може доповнювати сумісність рюкзака з гидратационной системою, проте використання фляг має свої преимущества.

Chest Strap Whistle - замість звичайного фастекса на грудному стягуванні рюкзака розміщений фастекс зі вбудованим свистком. Свисток дозволяє подавати розпізнавальні сигнали для визначення місцезнаходження, а також подавати звукові S.O.S. У екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу. щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди знаходиться під рукой.

Helmet holder - цей рюкзак обладнаний спеціальним кріпленням для альпіністської каски або велосипедного шолома. Двоточкове кріплення виконане у вигляді міцно ушитих петель на фасаді рюкзака, через які протягуються і фіксуються шлеї каски або шолома. При необхідності екіпіровка може бути додатково зафіксована еластичними стяжними шнурами на фасаді рюкзака.

Rain cover - захисний чохол від дощу здатний захистити рюкзак від намокання під час снігу або дощу. Такі чохли забезпечують водонепроникність при тиску 10 000 м водяного стовпа. Чохол покриває фасадну і усі бічні частини рюкзака і надійно захищає від проникнення вологи по периметру. Чохол захований в спеціальну кишеню на дні рюкзака і, при необхідності, може бути знятий повністю.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук