Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079) Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079)
Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079) Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079)
Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079) Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079)
Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079) Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079)
Код: 27007
Артикул: 928079

Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black (928079)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 - містка і легка модель, створена спеціально для активних мандрівників. Той, хто багато подорожує по різних куточках нашої планети і любить поєднувати відвідування міських пам'яток з пам'ятками дикої природи, розуміють як важливо мати легкий, надійний, місткий і при цьому універсальний багаж.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black

Будучи провідним виробником товарів для туризму, компанія Ferrino створила містку і легку сумку-рюкзак Mayapan 70 Black, спеціально для активних мандрівників. Той, хто багато подорожує по різних куточках нашої планети і любить поєднувати відвідування міських пам'яток з пам'ятками дикої природи, розуміють як важливо мати легкий, надійний, місткий і при цьому універсальний багаж.

З одного боку Ferrino Mayapan 70 Black - це повноцінний туристичний рюкзак з комфортною вентильованою підвісною системою, з на стегнах поясом, нагрудним стягуванням, бічними компресійними стягуваннями і нижнім фронтальним відділенням для спального мішка або взуття. З іншого боку - це містка дорожня сумка, у якої уся підвісна система компактно укладається і ховається за тильною панеллю на блискавці, є посилена верхня і бічна ручка для транспортування є внутрішні компресійні ремені для фіксації віщої, і забезпечується повний доступ в основне відділення.

Подорожувати з сумкою-рюкзаком Ferrino Mayapan 70 Black зручно і практично.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Характеристики Сумка-рюкзак Ferrino Mayapan 70 Black:

Об'єм, л: 70
Вес, кг: 1.8
Розміри, см: 68х30х36
Матеріал: Polyester Invisible Ripstop 210D PU - стійкий до зносу і стирання, водостійкий матеріал з товщиною нитки 210D і PU -покриттям
Колір: Black (чорний)
Призначення: для поїздок і активних подорожей, для туризму

Система підвісу і спинки :

Підвісна система: Hollow Back System
Спина: завдяки системі Hollow Back System є м'якою, але при цьому пружною і добре вентильованою. Гофрована підкладка з EVA -піни і сіткова тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача і спинкою сумки-рюкзака постійний рух потоку повітря по мікровентиляційних каналах.
Плечові шлеї: регульовані по висоті, анатомічної форми, з м'якою пінополіуретановою підкладкою. Ховаються за тильною панеллю сумки-рюкзака
На стегнах пояс: незнімний, регульований по натягненню, з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшитий дихаючою сітчастою тканиною
Нагрудне стягування: знімна, регульована по висоті

Особливості конструкції :

Мультифункціональна конструкція, що дозволяє використати Ferrino Mayapan 70 Black як дорожню сумку і як рюкзак
Підвісна система сумки-рюкзака Hollow Back System захована за тильною панеллю рюкзака, що закривається на блискавку. Основна перевага цієї підвісної системи полягає в забезпеченні високого рівня вентиляції спинки, шлей і на стегнах пояса, завдяки наявності наскрізних мікровентиляційних каналів в м'якій гофрованій підкладці з EVA -піни, а також завдяки використанню зовнішньої оболонки з міцної максимально повітропроникної сітки.
Тильна панель ховається в спеціальну кишеню на текстильній застібці Velcro коли сумка-рюкзак використовується у вигляді рюкзака
Фронтальний вхід в основне відділення у вигляді напівкруглої блискавки в центральній частині рюкзака відкривається по периметру на 270º і забезпечує зручний доступ для швидкої упаковки/розпаковування сумки-рюкзака.
Фронтальний вхід на блискавці в нижній частині сумки-рюкзака відкриває доступ до вмісту нижнього відсіку, відокремленого від основного відділення. Фронтальний вхід також може бути використаний і для доступу в основне відділення рюкзака, за умови, що перегородка між відділеннями відкрита. нижнє відділення з фронтальним входом зручно використати для розміщення таких речей, як спальний мішок, взуття та ін.
Зовнішня вертикальна кишеня на фасаді, що закривається замком на блискавці.
Дві внутрішні сітчасті кишені, що закриваються замком на блискавці
Дві посилені м'які ручки для транспортування сумки у вертикальному і горизонтальному положенні
По парі компресійних ременів з кожного боку для регулювання об'єму, або фіксації додаткового спорядження зовні
Внутрішні компресійні ремені для фіксації речей всередині
Внутрішня текстильна перегородка, що відділяє основне відділення від нижнього
Спеціальні люверси, що дозволяють закрити блискавки основного і нижнього фронтального відділення на навісний замок
Кодовий навісний замок TSA LOCK™ - замок з функцією митного огляду TSA LOCK™. При фізичному догляді і розкритті багажу, замки і блискавки залишаться цілі, і секретний код замку також буде збережений. Сьогодні безліч служб безпеки аеропортів по всьому світу схвалили і використовують ключі системи TSA LOCK™ для догляду багажу.

Матеріали:

Polyester Invisible Ripstop 210D PU - тканина з поліестеру з товщиною нитки 210D і високою щільністю переплетення. Тканина має структуру invisible ripstop, завдяки чому має високу зносостійкість і стійкість на розрив. Не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання. PU -пропитка робить тканину водостійкою.

Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні і температурні навантаження і є практично вічними. Дана сумка-рюкзак оснащена фурнітурою Duraflex

Комплектація:

Сумка-рюкзак
Кодовий замок TSA

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук