Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303) Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)
Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303) Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)
Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303) Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)
Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303) Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)
Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303) Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)
Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303) Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)
Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303) Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)
Код: 23848
Артикул: 927303

Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 Black (927303)

Бренд: ShoppingCruiser
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 для шопінгу - незамінна помічниця в кожному будинку. Ця модель прослужить довгі роки при цьому, зробить кожну поїздку за покупками максимально комфортною. Сумка-візок легко керований в процесі транспортування, як перед собою, так і за спиною.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Розкішна сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 для шопінгу - незамінна помічниця в кожному будинку. Ця модель прослужить довгі роки при цьому, зробить кожну поїздку за покупками максимально комфортною. Особливість сумки-візка ShoppingCruiser 3 Wheels в її підвищеній стійкості і бездоганній маневреності. Конструкцією шасі передбачено триточкову опору коліс, завдяки чому сумка-візок сам по собі стійкий, а так само може служити користувачеві додатковою опорою при ходьбі. Передня пара коліс має можливість незалежного розвороту на 360°, що дозволяє легко маневрувати при русі. Сумка-візок легко керований в процесі транспортування, як перед собою, так і за спиною. Ручка з кнопковим фіксатором має регулювання нахилу по висоті. Враховуючи ріст користувача, ручка може бути відповідно відрегульована для додаткової зручності і комфорту в процесі експлуатації, що дуже важливо для літніх людей, мам з дітьми, людей невеликого зросту. Знімна 7 літрова ізотермічна сумка збереже молочні і заморожені продукти тривале время.

Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 не лише забезпечить зручність під час шопінгу, але і дозволить уникнути проблем із здоров'ям, що виникають в результаті навантаження на хребет і суглоби при носінні тяжкості. Усі розкладні елементи конструкції шасі виконані з міцного алюмінію і удароміцного, термостійкого пластика. Пара задніх коліс швидкознімна, візок можна компактно зберігати в приміщенні або перевозити в транспорті займаючи при цьому мінімум місця. Зовнішня сторона колеса виконана з пеносевілену завдяки чому колеса дуже легкі, мають чудові амортизаційні властивості, а так само видають мінімум шуму при коченні по нерівностях. Частина руків'я має обробку з неопрену для комфортного транспортування сумки-візка в холодну пору року. Міцний поліестеровий, водозахищений матеріал сумки покликаний захистити вміст від зовнішніх несприятливих умов (дощ, сніг). Сумка знімна, має зручну широку горловину для зручності завантаження/вивантаження продуктів, яка стягується стяжним шнуром з фіксатором. Верх сумки накритий захисним клапаном. На дні сумки передбачено жорстке вставне пластикове дно. Візок легко розкладається і складається.

Сумка-візок ShoppingCruiser 3 Wheels 47 - ідеальний вибір для комфортного шопінгу.

Історія компанії ShoppingCruiser бере свій початок в Нідерландах, в далекому 1938 року, де дружини Ван Зуйлен відкрили перший магазин з продажу товарів для подорожей. У 1960 році магазин був розширений, паралельно був відкритий другий магазин під керівництвом вже їх сина. Незабаром, власники магазинів перепрофілювали напрям сімейний бізнес в оптову компанію і нині є вже виробниками в четвертому поколінні, пропонуючи сучасні високоякісні товари по всьому світу. Маючи знання і досвід останніх 80 років, фахівці компанії проектують для ринку товари, які об'єднують в собі функціональність, практичність і розумне співвідношення ціни / качества.

Технічні характеристики:

Об'єм, л: 40
Вес, кг: 2,75
Максимальне рекомендоване навантаження, кг: 30
Розміри (у розкладеному, робочому положенні), см: 97 x 56 x 46
Розміри (у складеному, транспортному положенні), см: 96 x 45 х 15
Розмір сумки, см: 25 x 60 x 35
Об'єм ізотермічної сумки, л: 7
Матеріал каркаса: ALU 6060 T6 (100% алюміній)
Матеріал сумки: Polyester 600D PU - міцна поліестерова, водозахищена тканина.
Кількість коліс, шт: 3
Діаметр переднього спареного колеса, см: 12
Діаметр задніх коліс, см: 16
Колір: Black (чорний)
Призначення: для шопінгу, транспортування речей, продуктів на довгі дистанції

Особливості конструкції :

Пара задніх коліс швидкознімні на кулькових підшипниках.
Рама каркаса візка на 100% складається з легкого алюмінієвого сплаву. Застосування алюмінієвого сплаву дозволяє зробити сумку-візок досить легким, міцним і практичним в застосуванні.
Сумка виконана з синтетичної поліестерової тканини з товщиною нитки 600D і внутрішнім водозахисним поліуретановим покриттям, що запобігає попаданню вологи всередину. Матеріал не вбирає вологу і стійкий до дії УФ-излучения.
Шасі сумки-візка оснащене колесами діаметром в 16 см і 12 см, які мають хорошу прохідність по міських дорогах і заміським, і хорошою керованістю, як перед собою, так і за собою.
Знімна ізотермічна сумка, що закріплюється на шасі за допомогою текстильної застібки.
Верх сумки надійно закритий і фіксується за допомогою фастекса.
Горловина сумки має стяжний шнур з фіксатором.
Сумка-візок оснащений регульованою по висоті ручкою.
Сумка має жорстке вставне пластикове дно.

Комплектація:

  • Сумка-візок
  • Знімна ізотермічна сумка

Виробник: ShoppingCruiser (Нідерланди)

Термін гарантії : 2 рік

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

  • Татьяна 11/08/2022

    Сумка в зуально производит впечатление добротой солидно вещи. Конструкция кажется комфортной. Цвета несколько скучноваты: чёрный в большом количестве не использую, серый до конца не представляю по фото, синий хорош, но его нет в наличии. Цена высокая. Мне предварительно понравились сумки-возки итальянской фирмы Aurora (например, Aurora 78 Canadese Grande, с двумя усиками для дополнительных пакетов и большими колесами). Бежевые сумки на рекламном фото магазина очень красивые

напишіть відгук