Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235) Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)
Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235) Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)
Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235) Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)
Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235) Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)
Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235) Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)
Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235) Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)
Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235) Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)
Код: 32976
Артикул: 0616223018618

Тактичний рюкзак Source Patrol 35L Coyote (4010790235)

Бренд: Source
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Тактичний наплічник Source Patrol 35L. Об'єм: 35 л. Матеріал: Cordura 500, Cordura 1000, PES mesh, Air Mesh +. Блискавки: YKK. Висота 52 см. Ширина 32 см. Глибина 22 см. Вага 1.8 кг. Місткість резервуара: 3 літри. Просторе основне відділення із системою MOLLE та двома кишенями на блискавці. Дві великі зовнішні кишені швидкого доступу. Знімний вантажний пояскомпресійні стропи. Зовнішня система MOLLE. Клапан під виведення трубки питної системи. Клапани під зовнішню антену. Клапани для дротів із двох сторін. Зручна ручка. Окрема кишеня для питної системи. Опрацьована система регулювання посадки рюкзака. Рюкзак, що лежить на спині, можна використовувати як упор під зброю. Довжина трубки у захисному чохлі 94 см.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Тактичний рюкзак Source Patrol 35L&Coyote (4010790235)

Source Patrol 35L - рюкзак для патрулювання з інтегрованою питною системою WXPв 3L. Адаптований для електронних пристроїв. Розроблено для зберігання спорядження та радіостанції чи інших електронних приладів. Доступ через звичайну блискавку доповнено двома клапанами на міцній липучці. Клапани випускають та допомагають фіксувати зовнішню антену радіостанції.

Для фіксації електронних приладів у чохлах є система MOLLE. Для виведення гарнітури або дротів інших електронних пристроїв у нижній частині, з боків рюкзака, є спеціальні клапани. Вони щільно закриваються липучкою, а зовні посилені спеціальними вставками. Крім електроніки у цьому відділенні розміститься достатня кількість спорядження, речей та продуктів. Фіксація радіостанції на системі MOLLE просторово добре розділяє спорядження (основний об'єм відділення) та електроніку верхня частина, поруч із клапанами для виведення антени та проводів. Для зберігання дрібних, але потрібних речей у головному відділенні є дві невеликі кишені на блискавці.

Особливий модуль для питної системи, який не перетинається з іншими відділеннями. При роботі з питною системою не потрібно порушувати порядок розподілу спорядження, що зберігається. Після заповнення системи на ній можуть бути краплі води, які залишаються у цьому відділенні менше, потрапляючи на інше спорядження або речі. При пошкодженні питного резевуару для води зроблено аварійний стік (вшитий люверс) на дні відділення.

У міру використання спорядження його обсяг зменшується. Рюкзак втрачає форму, спорядження починає гуляти основними відділеннями, створюючи шум і заважаючи при ходьбі. Щоб цього не відбувалося збоку рюкзака, розташовані компресійні ремені, що стискають рюкзак.

Рюкзак розрахований як для простого носіння, так і для розташування на бронежилеті. Для цього лямки рюкзака легко змінюють кут свого кріплення. Внутрішня сторона лямки зроблена із міцної сітки, що забезпечує вентиляцію. Зовні міцний нейлон. Краї лямок виконані із спеціальної стропи, щоб вони менше натирали та довше служили. Кут нахилу рюкзака зверху підлаштовується стропами. Один кінець стропи закріплений у трищілинці на рюкзаку, а другий у рухомій системі регуляції на зовнішній стороні стропи. Лямки з'єднуються еластичною грудною стяжкою. Відстань між лямками регулюється в широкому діапазоні для звичайного носіння або разом із бронежилетом. Для зручного використання питної системи є спеціальна стропа, для фіксації трубки із загубником.

Зручна система, що добре зарекомендувала себе, з двох паралельних подушок з сіткою і вентильованою структурою. Між подушками проміжок куди добре заходить повітря для вентиляції. Знизу спини подушки та вантажний пояс утворюють аналогічний виступ, повторюючи форму спини.

Пояс чудово фіксує рюкзак на тілі. Внутрішня частина виконана з сітки, що вентилюється. Зовні основна тканина рюкзака. Зовні до пояса прикріплено систему регуляції нахилу рюкзака на фастаксі. Якщо пояс рюкзака потрібно зняти, фастекс швидко розмикається. Друге місце фіксації на спині рюкзака на липучці легко доступне навіть у тактичних рукавичках.

Особливості:

Просторе основне відділення з системою MOLLE та двома кишенями на блискавці
Дві великі зовнішні кишені швидкого доступу
Знімний вантажний пояскомпресійні стропи
Зовнішня система MOLLE
Клапан під виведення трубки питної системи< br />Клапани під зовнішню антену
Клапани для проводів з двох сторін
Зручна ручка
Особлива кишеня для питної системи
Пророблена система регулювання посадки рюкзака
Система MOLLE дозволяє доповнити рюкзак новими модулями для спорядження. Наприклад, тактична аптечка першої необхідності, найчастіше прямокутної форми. Для неї зручне місце на великій нижній кишені. Для довгих предметів підійдуть бічні точки в комбінації з компресійними стропами. Для переносу рюкзака в руках, він забезпечений зручною силовою ручкою. Для прикріплення габаритних речей, наприклад: килимка, тенту, намету або спальника - на дні рюкзака є 4 силові стропи.
Велика зовнішня кишеня швидкого доступу знизу рюкзака.
Обсяг і можливість швидкого доступу передбачає зберігання тактичного спорядження або аптечки.
З зовнішньої сторони кишені є система MOLLE, для зовнішніх модулів.< br />Комбінація великої та маленької кишені з безліччю органайзерів для дрібних, але необхідних речей: мультитулів, ключів, документів, блокнота та тактичної ручки або олівця. Між кишенями є вільний простір.
Рюкзак, що лежить на спині, можна використовувати як упор під зброю. 
Довжина трубки в захисному чохлі 94 см

Характеристики Тактичний рюкзак Source Patrol 35L:

Виробник: Source (Ізраїль)
Об'єм: 35 л
Матеріал: Cordura 500, Cordura 1000, PES mesh, Air Mesh+
Блискавки: YKK
Висота 52 см
Ширина 32 см
Глибина 22 см
Вага: 1.8 кг
Ємність резервуара: 3 літри

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук