Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11)
Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11)
Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11)
Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11)
Код: 30387
Артикул: 929310

Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11)

Бренд: Vipole
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL - відмінний вибір для тих, хто планує придбати недорогі, але при цьому дуже надійні телескопічні палиці для комфортного і безпечного треккинга. Трекінгові палиці обладнані подвійною системою фіксації Quick Lock + Twist Lock, а також оснащені антишоком.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11)

Серія трекінгових палиць Vipole Climber - відмінний вибір для тих, хто планує придбати недорогі, але при цьому дуже надійні телескопічні палиці для комфортного і безпечного треккинга. Усі палиці цієї серії виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 - F56, а секції мають стандартний діаметр 14/16/18 мм, що забезпечує більший запас міцності в порівнянні з секціями меншого перерізу.

Трекінгові палиці Vipole Climber обладнані подвійною системою фіксації Quick Lock + Twist Lock, а також оснащені антишоком. Система Antishock гасить вібрацію при ходьбі по твердому грунту, зменшує навантаження на суглоби рук і може бути включена або відключена в міру необхідності. Руків'я з EVA -піни добре вбирає вологу, а також має відмінні теплоізоляційні характеристики. Наконечник з карбіду вольфраму має достатню твердість і високою стійкістю на знос.

Особливості:

Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливе, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075 - F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх чинників, усі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення і корозії.

TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій один відносно одного. Як у положенні, що транспортується, так і в робочому, TwistLock не має зовнішніх деталей, що виступають, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.

Antishock - механічна система гасіння вібрації з можливістю примусового включення і відключення. Antishock значною мірою знижує вплив безперервних вібрацій при ходьбі, запобігає втомі і запаленню зв'язок зап'ястного, ліктьового і плечового суглобів. При русі по кам'янистій і особливо вологій поверхні, стане корисною функція відключення системи Antishock. Таким чином, наконечник палиці не пружинитиме від твердої породи і забезпечить чітке і моментальне зчеплення з поверхнею.

RoundHead - спеціальна закруглена форма руків'я дозволяє використати хвата палиці згори без побоювання травмувати долоню і променезап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність і надійність опори на крутих схилах, а також додатковий комфорт при прогулочній ходьбі по рівній місцевості.

Automatic Plume Strap є еталоном комфорту для ремінців, використовуваних в трекінгових палицях. Він повністю виготовлений з високоміцного поліестеру, не має швів, дуже м'який і приємний на дотик, повітропроникний, високоміцний і легкий: економить 9 грамів ваги в порівнянні із стандартними ремінцями.

QuickLock - зовнішня ексцентрикова система фіксації секцій телескопічної палиці з алюмінієвими затисками, що має ряд безперечних переваг. QuickLock дозволяє швидко змінювати довжину телескопічної палиці на схилах або підйомах. Зручність цієї системи відчутно під час дощу, коли секції телескопічної палиці вологі і можуть прослизати в руках. В умовах мінусових температур ексцентриковий важіль має зручного хвата і не примерзає до палиці, а регулювання можна робити навіть не знімаючи товстих зимових рукавичок, при цьому сила фіксації важеля встановлюється самим користувачем. В той же час виробник залишив в конструкції також і внутрішній цанговий затиск TwistLock. Алюмінієві затиски компактніші і надійніші в порівнянні з пластиковими. Таким чином, навіть при мимовільному розстібанні або поломці зовнішнього фіксатора, палиця продовжуватиме виконувати свої функції, завдяки внутрішній системі фіксації.

Характеристики Трекінгові палиці Vipole Climber AS QL (S20 11) :

Виробник: Vipole
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Італія
Призначення: Для треккинга
Матеріал: Alu 7075
Вага: 528 г
Система Antishock: Так
Система фіксації: Quick Lock + Twist Lock
Кількість секцій: 3
Додаткові характеристики: Діаметр секцій 14/16/18 мм
Руків'я: RoundHead EVA Grip
Максимальна довжина: 135 см
Мінімальна довжина: 68 см
Ремінь: Automatic Plume Strap
Матеріал руків'я: EVA, Пластик

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук