Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16)
Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16)
Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16)
Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16)
Код: 30380
Артикул: 928535

Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16)

Бренд: Vipole
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Трекінгові палиці Vipole Hiker - трекінгові палиці початкового рівня, вироблені в Італії, що гарантує використання тільки сертифікованих матеріалів і високу якість їх зборки. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock. алки оснащені 32-мм трекінговими кільцями, призначеними для походів по твердому грунту.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16)

Не дивлячись на те, що трекінгові палиці Vipole Hiker початкового рівня, це в першу чергу трекінгові палиці, вироблені в Італії, що гарантує використання тільки сертифікованих матеріалів і високу якість їх зборки. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску TwistLock, здатної витримати більше 110 кг осьового навантаження на кожну палку. Палиці оснащені 32-мм трекінговими кільцями, призначеними для походів по твердому грунту. Також варто відмітити мінімальну довжину цієї моделі в складеному виді, що завжди зручно, коли палиці знаходяться в стані, що транспортується.

Особливості:

Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливе, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075 - F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх чинників, усі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення і корозії.

Thin Shaft 12/14/16 mm - ця технологія дозволяє без збитку для міцнісних характеристик робити трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075 - F56 і 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і при цьому забезпечують економію у вазі до 15%.

TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій один відносно одного. Як у положенні, що транспортується, так і в робочому, TwistLock не має зовнішніх деталей, що виступають, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.

Характеристики Трекінгові палиці Vipole Hiker (S20 16) :

Виробник: Vipole
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Італія
Призначення: Для треккинга
Матеріал: Alu 7075
Вага: 598 г
Система Antishock: Немає
Система фіксації: Twist Lock
Кількість секцій: 3
Додаткові характеристики: Діаметр секцій 12/14/16 мм
Руків'я: Rubber Grip
Максимальна довжина: 135 см
Мінімальна довжина: 63 см
Ремінь: Adjustable Strap with Buckle
Матеріал руків'я: Гума

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук