Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819) Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819)
Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819) Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819)
Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819) Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819)
Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819) Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819)
Код: 29619
Артикул: 921819

Трекінгові палиці Vipole Hunter QL (921819)

Бренд: Vipole
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Трекінгові палиці Vipole Hunter QL - вдосконалена модель палиці Vipole Explorer, яку можна використати в якості штатива-монопода для стрільби або фотографування. Надійна телескопічна палиця, яка допоможе розвантажити ноги і спину під час походу.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Трекінгові палиці Vipole Hunter QL

Vipole Hunter QL - вдосконалена модель палиці Vipole Explorer, яку можна використати в якості штатива-монопода для стрільби або фотографування. Стандартне різьблення гвинта 1/4" в торці руків'я дозволяє монтувати спеціальний Y -образний адаптер для опори рушниці або встановити фотокамеру, бінокль або підзорну трубу. Це дуже зручно під час полювання або подорожей: треккинговая палиця завжди під рукою, можна відразу встановити рушницю і прицілитися, або встановити фотокамеру і не упустити бажаний кадр. При цьому зовсім не обов'язково носити з собою повнорозмірний штатив або сошку.

В той же час, Vipole Hunter QL - надійна телескопічна палиця, яка допоможе розвантажити ноги і спину під час похода. Система фіксації Quick Lock забезпечує надійність і гарантує зручність зміни довжини телескопічній палки. Подовжене руків'я з EVA -піни має хороші термоізоляційні властивості, відмінно вбирає вологу і створена спеціально для зручного перехоплення при проходженні місцевості з частими і різкими перепадами висот.

Компанія Vipole знаходиться в муніципалітеті Пове-дель-граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво і зборка усієї продукції. Компанія має патенти і впроваджує власні винаходи, зробивши ставку на дрібносерійне виробництво. Кожна партія продукції робиться під замовлення, кожна треккинговая палиця збирається вручну. Починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці привласнюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює увесь виробничий процес і гарантує високу якість кожної одиниці продукції.

QuickLock ALU - зовнішня ексцентрикова система фіксації секцій телескопічної палиці з алюмінієвими затисками, що має ряд безперечних преимуществ. QuickLock ALU дозволяє швидко змінювати довжину телескопічної палиці на схилах або підйомах. Особлива зручність цієї системи відчутно під час дощу, коли секції телескопічної палиці вологі і можуть прослизати в руках. В умовах мінусових температур ексцентриковий важіль має зручного хвата і не примерзає до палиці - регулювання можна робити навіть не знімаючи товстих зимових рукавичок. При цьому сила фіксації важеля встановлюється самим користувачем. В той же час виробник залишив в конструкції також і внутрішній цанговий затиск TwistLock. Алюмінієві затиски компактніші і надійніші в порівнянні з пластиковими. Таким чином, навіть при мимовільному розстібанні або поломці зовнішнього фіксатора, палиця продовжуватиме виконувати свої функції, завдяки внутрішній системі фіксації.

Спеціальна заокругленная форма руків'я RoundHead дозволяє використати хвата палиці згори без побоювання травмувати долоню і променезап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність і надійність опори на крутих спусках, а також додатковий комфорт при прогулочній ходьбі по рівній поверхні.

Alu 7075 - T6 - F56 (сплав Al - Zn - Mg - Cu) - дуже міцний і в той же час дуже легкий сплав, який широко використовується в літакобудуванні і автомобілебудуванні. По міцності, що досягається на одиницю маси, Alu 7075 - T6 - F56 перевершує високоміцну сталь і сплави титану. Крім того, цей сплав характеризується хорошою еластичністю і стійкістю до корозії. Саме сукупність цих характеристик дозволяє визнати Alu 7075 - T6 - F56 кращим матеріалом для виробництва трекінгових палиць.

Технологія Thin Shaft дозволяє без збитку для міцнісних характеристик робити трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій (16-14-12 мм замість звичних 18-16-14 мм). Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів (Alu 7075 T6 F56 і 100% HM Carbon). Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і при цьому забезпечують економію у вазі до 15%.

Ремінь Plume Strap є еталоном комфорту для ремені, використовуваних в трекінгових палицях. Ремінь виготовлений з високоміцного поліестеру, не має швів, дуже м'який і приємний на ощупь. Plume Strap - дихаючий ремінь, міцний, довговічний і при цьому легкий. Він економить 9 грам ваги на кожній парі палиць в порівнянні із стандартними ременями.

Printing Technology - запатентована технологія цифрового друку на поверхні алюмінієвих і карбонових палиць дозволяє наносити зображення високої якості з дозволом 2880 DPI. Технологія заснована на використанні чорнила на 100% не містять токсичних речовин, що складаються з натуральних природних барвників. Техніка друку дозволяє наносити основний малюнок під верхній прозорий шар фарби. Таким чином, нанесений малюнок надійно захищений від механічних ушкоджень і вигорання під дією ультрафіолету. Зображення залишається чітким і яскравим упродовж багатьох років.

Quad Basket System - дозволяє використати палиці упродовж 4 сезонів для треккинга по будь-якій поверхні (від скельних порід до якого щойно випав снігу). Виробник пропонує на вибір 4 кільця різного діаметру: 32 мм для твердого грунту, 54 мм для грунту середньої твердості, 88 мм для м'якого грунту, 120 мм для снігу. Різьбове з'єднання дозволяє швидко змінити кільця залежно від умов походу.

Deluxe Pack - нова, зручніша і презентабельна упаковка трекінгових палиць Vipole, яка складається з картонної коробки, в яку укладені кільця і міцний нейлоновий чохол з поліуретановим покриттям для транспортування. Трекінгові палиці прикріплені до коробки парою сполучних скоб, які можна надалі використати для з'єднання і зберігання палиць парою.

Характеристики:

Тип: телескопічні, ультралегкие
Призначення: треккинг, хайкинг, бекпеккінг, трейлраннинг
Кількість секцій: 3
Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075 - T6 - F56 (нижня секція анодована)
Руків'я: EVA піна, заокругленная ергономічна голівка
Ремінь: Plume Strap - полегшений, регульований
Наконечник: карбід вольфраму

Конструктивні особливості:

Система фіксації: Quick Lock ALU (важільний ексцентриковий алюмінієвий затиск) + Twist Lock (цанговий затиск)
Система швидкої зміни кілець Quad Basket System
Технологія нанесення стійкого до стирання зображення високого розділення
Полегшений і зручніший ремінь з нанесенням різного зображення всередині і зовні ременя
Гумові захисні ковпачки дозволяють використати палицю для руху по рівним асфальто-бетонним покриттям
Захисний чохол з міцного матеріалу Nylon 600D PU (нейлон з щільністю 600D і поліуретанове просочення, стійке до стирання і захищаюче від проникнення вологи)

Комплектація:

Палиця, шт: 2
Знімне треккинговое кільце з морозостійкого пластика (32 мм), шт: 2
Знімне треккинговое кільце з морозостійкого пластика (88 мм), шт: 2
Гумовий захисний ковпачок, шт: 2
Чохол для транспортування, шт: 1

Габарити і вага :

Мінімальна довжина в складеному стані, см: 63
Максимальна довжина в робочому стані, см: 135
Діаметр секцій, мм: 16/14/12
Маса (однієї палиці), г: 249

Трекінгові палиці використовуються як додаткова точка опори під час тривалих і короткочасних походів, як із спорядженням різної тяжкості, так і без нього. Вони дозволяють зменшити навантаження на суглоби і м'язи ніг, спини і нижньої частини тулуба, допомагають тримати рівновагу на підйомах і спусках і полегшують проходження важких ділянок шляху, в цілому підвищуючи комфорт ходьби. Трекінгові палиці забезпечують більш високу швидкість руху, і, як результат, дозволяють здолати довшу дистанцію за ходовий день. Окрім свого прямого призначення, палиці можуть бути використані для установки ультралегких безкаркасних наметів або тентів, а також виконувати інші корисні функції в поході.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук