Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12)
Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12)
Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12)
Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12)
Код: 30379
Артикул: 928536

Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12)

Бренд: Vipole
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork S20 12 - рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якість матеріалів і конструкції цієї моделі. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і фіксуються за допомогою системи затиску Twist Lock. Система гасіння вібрації Antishock значною мірою знижує навантаження на суглоби рук.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12)

Не дивлячись на те, що Vipole Trekker Cork рекомендовані для нескладних походів, можна з упевненістю сказати про надійність, якості матеріалів і конструкції даної модели. Телескопічні секції виконані з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 і фіксуються за допомогою класичної надійної системи затиску Twist Lock, здатної витримати більше 110 кг осьового навантаження на кожну палку. Палиці оснащені 32-мм трекінговими кільцями, зручними для походів по твердому грунту. Ергономічне руків'я з пресованої пробки має кращі водонепроникні і теплоізоляційні властивості. Система гасіння вібрації Antishock значною мірою знижує навантаження на суглоби рук. Також варто відмітити мінімальну довжину цієї моделі в складеному виді, що завжди зручно, коли палиці знаходяться в стані, що транспортується.

Особливості:

Alu 7075 - алюміній - кращий матеріал для виготовлення секцій трекінгових палиць. Він міцний, добре відповідає механічним вимогам для виробництва різних компонентів і, нарешті, що не менш важливе, він безпечний для природи, оскільки повністю придатний для вторинної переробки. Vipole використовує виключно сплав алюмінію Alu 7075 - F56, який широко застосовується в літакобудуванні. Щоб гарантувати захист від зовнішніх чинників, усі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення і корозії.

Thin Shaft 12/14/16 mm - ця технологія дозволяє без збитку для міцнісних характеристик робити трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій: 12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм. Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів Alu 7075 - F56 і 100% HM Carbon. Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і при цьому забезпечують економію у вазі до 15%.

TwistLock - внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій один відносно одного. Як у положенні, що транспортується, так і в робочому, TwistLock не має зовнішніх деталей, що виступають, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.

Antishock - механічна система гасіння вібрації з можливістю примусового включення і відключення. Antishock значною мірою знижує вплив безперервних вібрацій при ходьбі, запобігає втомі і запаленню зв'язок зап'ястного, ліктьового і плечового суглобів. При русі по кам'янистій і вологій місцевості стане корисною функція відключення системи Antishock. Таким чином, наконечник палиці не пружинитиме від твердої породи і забезпечить чітке і моментальне зчеплення з поверхнею.

RoundHead - спеціальна закруглена форма руків'я дозволяє використати хвата палиці згори без побоювання травмувати долоню і променезап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність і надійність опори на крутих схилах, а також додатковий комфорт при прогулочній ходьбі по рівній місцевості.

Automatic Plume Strap є еталоном комфорту для ремінців, використовуваних в трекінгових палицях. Він повністю виготовлений з високоміцного поліестеру, не має швів, дуже м'який і приємний на дотик, повітропроникний, високоміцний і легкий: економить 9 грамів ваги в порівнянні із стандартними ремінцями.

Характеристики Трекінгові палиці Vipole Trekker Cork (S20 12) :

Виробник: Vipole
Країна реєстрації бренду: Італія
Країна-виробник товару: Італія
Призначення: Для треккинга
Матеріал: Alu 7075
Вага: 476 г
Система Antishock: Так
Система фіксації: Twist Lock
Кількість секцій: 3
Додаткові характеристики: Діаметр секцій 12/14/16 мм
Руків'я: RoundHead Cork Grip
Максимальна довжина: 135 см
Мінімальна довжина: 63 см
Ремінь: Automatic Plume Strap
Матеріал руків'я: Пробка, Пластик

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук