Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217) Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217)
Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217) Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217)
Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217) Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217)
Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217) Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217)
Код: 34570
Артикул: 0040818132173

Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217)

Бренд: Therm-a-Rest
Є в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW. Тип: Самонадувний. Вага: 1.04 кг. Призначення: Трекінг, кемпінг, подорожі. Розміри: 183х64 см. Стать: Унісекс. Форма: Кокон. Товщина: 7.6 см. Коефіцієнт теплоізоляції R-value: 4.4 Температурний режим: Цілий рік. Утеплювач: Пінополіуретан. Матеріал: поліестер, поліуретан. Клапан WingLock™. Комплект: Мішок для зберігання. Розмір в упаковці: 33х23 см. Технології: Конструкція StrataCore™: Безперервний шар піни всередині килимка розташований між двома горизонтальними камерами, в яких чергуються піна та повітря Особливості догляду: Рекомендується зберігати килимок у сухому приміщенні. Бажано, щоб килимок зберігався у розгорнутому вигляді, з відкритим клапаном і повністю надутим: це забезпечить швидше самонадування піни в кемпінгу.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Туристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217)

Килимок Trail Pro RW, що самонадувається, забезпечує тепло і легендарну підтримку сплячого, якими відомий Therm-a-Rest - для безпрецедентної зручності і спокійного сну під час пригод далеко від цивілізації, і взимку, і влітку.

Килимок товщиною 7,6 см утеплений піною. Його конструкція StrataCore забезпечує найкраще співвідношення тепла та ваги серед усіх самонадувних конструкцій з піною.

Коефіцієнт теплоізоляції R-value дорівнює 4,4 і дозволяє шукачам пригод насолоджуватися альпінізмом та кемпінгом цілий рік.

Універсальний килимок, що самонадувається, оснащений високопродуктивним клапаном WingLock, у якого швидкість повітряного потоку втричі вища, ніж у класичного клапана, завдяки більшому отвору і односторонньому надуванню.

Як і всі килимки Therm-a-Rest, Trail Pro створений із найякісніших, легких та міцних матеріалів, з великою увагою до деталей та мінімальним впливом на навколишнє середовище.

У комплекті компактний мішок для зберігання.

Trail Pro RW - зручна модель збільшеної ширини. Розміри: 183х64 см.

Особливості:

Конструкція StrataCore™: у килимку використовується суцільний шар піни, який ділить виріб на дві великі горизонтальні площини. У площинах повітряні канали чергуються з гребенями з піни. Завдяки такій конструкції килимок став легше без втрат тепла.
Преміум комфорт: 7,6 см найякіснішого піноматеріалу упаковані в ультрам'яку еластичну трикотажну тканину.
Легко упаковувати: конструкція StrataCore дозволяє легко втиснути килимок до невеликих розмірів.
Простий і надійний клапан WingLock дозволяє швидше надути килимок або спустити повітря. Крила клапана перемикаються для надування в одну сторону.
Мішок для зберігання входить до комплекту.

ХарактеристикиТуристичний килимок Therm-a-Rest Trail Pro RW 183 см (13217):

Виробник: Therm-a-Rest (США, Ірландія).
Вигляд: Килимок.
Тип: Самонадувний.
Вага: 1.04 кг.
Призначення: Трекінг , кемпінг, подорожі.
Розміри: 183х64 см.
Пол: Унісекс.
Форма: Кокон.
Товщина: 7.6 см.
Коефіцієнт теплоізоляції R-value: 4.4
Температурний режим: Цілий рік.
Утеплювач: Пінополіуретан
Матеріал: Поліестер, поліуретан
Клапан: WingLock™
Комплект: Мішок для зберігання
Розмір в упаковці : 33х23 см.
Технології: Конструкція StrataCore™: Безперервний шар піни всередині килимка розташований між двома горизонтальними камерами, в яких чергуються піна та повітря
Гарантія: 3 роки на виробничий брак.
Особливості догляду: Рекомендується зберігати килимок у сухому приміщенні. Бажано, щоб килимок зберігався у розгорнутому вигляді, з відкритим клапаном і повністю надутим: це забезпечить швидше самонадування піни в кемпінгу.

Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук