Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 M/L Сobalt/Black (BD 681186.CBBK - M/L) Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 M/L Сobalt/Black (BD 681186.CBBK - M/L)
Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 M/L Сobalt/Black (BD 681186.CBBK - M/L) Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 M/L Сobalt/Black (BD 681186.CBBK - M/L)
Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 M/L Сobalt/Black (BD 681186.CBBK - M/L) Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 M/L Сobalt/Black (BD 681186.CBBK - M/L)
Код: 18527
Артикул: BD 681186.CBBK-ML

Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 M/L Сobalt/Black (BD 681186.CBBK - M/L)

Бренд: Black Diamond
Є в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 - дуже міцний рюкзак, який призначений для технічного альпінізму, льодолазіння або скелелазіння. Підвісна система рюкзака ReActive XP з лямками SwingArm дозволить вам відчувати рівновагу і баланс, пересуваючись по складному рельєфу. Усі рюкзаки Black Diamond характеризуються високою якістю, міцними матеріалами і малою вагою.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Туристичний рюкзак Black Diamond Mission 55 — це дуже міцний рюкзак, який призначений для технічного альпінізму, льодолазіння або скелелазіння. Підвісна система рюкзака ReActive XP з лямками SwingArm дозволить вам відчувати рівновагу і баланс, пересуваючись по складному рельєфу. Виготовлений рюкзак з міцної нейлонової тканини, яка не боїться гострих каменів і стійка до стирання, завдяки чому рюкзак прослужить довгі роки.Спинка має необхідну жорсткість для комфортного пересування при повному завантаженні рюкзака.

Усі рюкзаки Black Diamond характеризуються високою якістю, міцними матеріалами і малим весом. Клапан, поясник і спинну пластину в цілях полегшення можна зняти.

Особливості:

- зовнішня кишеня з посиленої тканини для кішок допоможе заощадити внутрішній простір, позбавить від можливих ушкоджень гострими зубами речей і дозволить зменшити вагу рюкзака, виключивши чохол для кішок;
- передбачені кріплення для льодових інструментів;
- регульоване по висоті грудне стягування зі свистком;
- додатковий бічний вхід на блискавці в основний відсік рюкзака дозволить вам дістатися до потрібних речей максимально швидко;
- на на стегнах поясі розташувалися петлі для розважування альпіністського спорядження, що дуже зручно, оскільки пояс рюкзака позбавляє можливості або утрудняє використання петель страхувальної системи;
- знімний на стегнах пояс;
- можлива установка гідратора (питної системи);
- велика кишеня клапана для часто використовуваних речей;
- бічні стягування для кріплення спорядження і зменшення об'єму рюкзака при неповному завантаженні;
- зручні міцні ручки спереду і ззаду для підйому рюкзака;
- під клапаном рюкзака розташувалося кріплення для мотузка.

Характеристики:

Виробник: Black Diamond (США)
Об'єм: 55 л
Вага: 1,76 кг (M/L)
Матеріали: 420D nylon
Колір: Синій, чорний
Підвіска: reACTIV XP

Black Diamond — компанія зі світовим ім'ям, яка займається виробництвом спорядження для альпінізму, скелелазіння, лижного спорту, туризму. Справа, яка почалася на задньому дворі з появи кузничной ковадла і молота, поступово перетворилася на міжнародну компанію з офісами на двох континентах. З 1957 року інноваційне спорядженняBlack Daimond встановлює стандарти якості у багатьох областях. Black Daimond — це не лише виробник, але і команда користувачів. Усе, що робиться — тестується на практиці.Критика старого, його удосконалення, створення нового — ось що рухає цією компанією.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук