Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403) Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403)
Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403) Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403)
Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403) Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403)
Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403) Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403)
Код: 21768
Артикул: 34401197403

Туристичний рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite (34401197403)

Бренд: Deuter
Є в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Deuter Trail 22 - рюкзак для спортивного хайкинга. Конструкція спинки Aircontact з каркасом з гнучкого матеріалу Delrin® легко підганяється під будь-яку форму спини. Фронтальний U -образна кишеня на двох ходовій блискавці забезпечує легкий доступ в основне відділення, навіть при закритому клапані.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Рюкзак Deuter Trail 22 Black - graphite - основне призначення моделі - хайкинг, то-есть недовга подорож по гірській місцевості, але ці рюкзаки так само адаптовані для альпінізму, скитура, гірських лиж, сходжень. Будуть доречні у вело-прогулках, подорожах, вилазках на природу і навіть в міських умовах. Deuter Trail 22 відмінно сидять на спині завдяки конструкції спинки Aircontact з каркасом з гнучкого матеріалу Delrin®, легко підганяються під ріст.

Призначення: штурмовий, трекінговий

Особливості:

Доладні сітчасті крила пояса
Гнучкий U -образний каркас з DerlinR
Що облягають тіло Aircontact Trail System подушки гарантують повний контроль розподілу навантаження
Лямки анатомічної форми обшиті сітчастим матеріалом 3D AirMesh і регулюються по довжині
Переднє відділення на блискавці для карти і так далі
Двох ходова блискавка на фронтальній частині забезпечує доступ до вантажу при закритому клапані
Міцна, дихаюча 3D AirMesh підкладка
Кишеня в клапані, внутрішня кишеня для дрібних речей, кишеню на блискавці і одну еластичну кишеню збоку розширюють можливості укладання вантажу
Відділення для вологого одягу
Кріплення для телескопічних палиць і льодорубу
Петлі для кріплення шолома (аксесуар)
SOS лейбл
Знімний чохол від дощу
Сумісність з питною системою

Характеристики:

Матеріали: Super - Polytex / Microrip - Nylon
Розміри (У x Ш x Г): 57 х 28 х 19 см
Об'єм: 22 л
Вага: 1,06 кг

Технології:

Deuter Aircontact Trail System.

Регульовані стабілізуючі ремені дозволяють точно підігнати по висоті положення рюкзака на спині. Анатомічні плечові лямки. Забезпечені м'якою підкладкою і обшиті сітчастою тканиною 3D - AirMesh. Наповнювач з легкої пористої піни. Розвантажувальні стропи також можна регулювати за допомогою спеціальної застібки " Triglide " на плечових лямках. Вентильована порожнина між подушками спини. М'які дихаючі подушки. Наповнювач із спеціальної пористої вентильованої піни. При кожному русі створюється ефект насоса, завдяки якому повітря прокачується через спеціальні дихаючі подушки Aircontact. Повітряні канали для додаткової вентиляції.

Багатошарова конструкція на стегнах пояса. Внутрішня сторона виконана з сітчастої тканини 3D AirMesh, забезпечує комфорт при контакті з тілом. Середній і зовнішній шари виготовлені з щільнішої піни і армовані поліетиленовими пластинами, щоб зберігати анатомічну форму і ефективно передавати навантаження на стегна. На стегнах ремінь забезпечений бічними компресійними ременями, що підвищують стійкість і передавальними додаткове навантаження на стегна, розвантажуючи спину. (ACT Lite) На стегнах ремінь з тонкого двошарового профілю: внутрішня сторона з м'якої піни покрита сітчастою тканиною 3D AirMesh, забезпечує комфорт, і зовнішній шар з щільнішої піни для збереження форми і рівномірної передачі навантаження. Гнучка металева U -образная рама Delrin ®. Розподіляє вагу рюкзака по усій поверхні задньої стінки рюкзака.

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук