Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701) Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701)
Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701) Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701)
Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701) Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701)
Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701) Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701)
Код: 21782
Артикул: 34410194701

Туристичний рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black (34410194701)

Бренд: Deuter
подарок к Гаманець Deuter Security Holster Sand (39422166010)
Гаманець Deuter Security Holster Sand (39422166010)
764 грн

+ Подарунок

до вибраного товару:

Гаманець Deuter Security Holster Sand (39422166010)

Є в наявності

Офіційний
дилер

Безкоштовна
доставка

Гарантія
якості

Рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL - дуже легкий, міцний і компактний жіночий рюкзак для туризму. Каркас спинки рюкзака з гнучкого матеріалу Derlin легко підганяється під будь-яку форму спини і забезпечує рюкзаку стабільність, а також рівномірний розподіл навантаження. Прекрасно підходить практично для будь-якого виду активного відпочинку. Модель SL створена з урахуванням особливостей жіночої фігури - завужені плечові ремені SL і на стегнах пояс конічної форми забезпечують комфортну і точну посадку по спині.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) безкоштовно "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) безкоштовно

Жіночий рюкзак Deuter Trail Pro 30 SL Graphite - black - це модель для спортивного хайкига, яка відмінно сидить на спині, легко підганяється під ріст і чудово підходить для нетривалих вилазок на природу. Конструкція спинки Aircontact з каркасом з гнучкого матеріалу Delrin® легко підганяється під будь-яку форму спини. Свіжа колірна гамма робить ці рюкзаки ще привабливіше. Немає необхідності переривати увесь рюкзак у пошуках потрібного, Фронтальний U -образна кишеня на двоходовій блискавці забезпечує легкий доступ в основне відділення, навіть при закритому клапані.

Призначення: трекінговий

Особливості:

Двоходова блискавка на фронтальній частині забезпечує легкий доступ до речей навіть при закритому клапані
Подушки на стегнах пояса з системою Auto - Compress і системою затягування Pull - Forward забезпечують щільну посадку
Анатомічна форма спинки Aircontact Trail System забезпечує комфорт
Анатомічні плечові лямки з перфорованою підкладкою обшиті тканиною 3D AirMesh і легко регулюються по росту
Еластична фронтальна кишеня для куртки, шолома або для страхувальної системи
Фронтальна кишеня для карт на блискавці щільні підкладки з матеріалу 3D AirMesh відмінно вентилюються
Кишеня у верхньому клапані, внутрішня кишеня для дрібних речей, одна бічна кишеня на блискавці і одну еластичну бічну кишеню
Відділення для вологого одягу
Система кріплення для льодових інструментів і телескопічних палиць
SOS лейбл
Компресійні стропи
Знімний чохол від дощу
Сумісність з питною системою

Характеристики:

Матеріали: 210 D Polyamid, 600 D Polyester
Розміри: 58x32x21 см
Об'єм: 30 л
Вага: 1,39 кг

Технології:

Deuter Aircontact Trail System.

Регульовані стабілізуючі ремені дозволяють точно підігнати по висоті положення рюкзака на спині. Анатомічні плечові лямки. Забезпечені м'якою підкладкою і обшиті сітчастою тканиною 3D - AirMesh. Наповнювач з легкої пористої піни. Розвантажувальні стропи також можна регулювати за допомогою спеціальної застібки " Triglide " на плечових лямках. Вентильована порожнина між подушками спини. М'які дихаючі подушки. Наповнювач із спеціальної пористої вентильованої піни. При кожному русі створюється ефект насоса, завдяки якому повітря прокачується через спеціальні дихаючі подушки Aircontact. Повітряні канали для додаткової вентиляції.

Багатошарова конструкція на стегнах пояса. Внутрішня сторона виконана з сітчастої тканини 3D AirMesh, забезпечує комфорт при контакті з тілом. Середній і зовнішній шари виготовлені з щільнішої піни і армовані поліетиленовими пластинами, щоб зберігати анатомічну форму і ефективно передавати навантаження на стегна. На стегнах ремінь забезпечений бічними компресійними ременями, що підвищують стійкість і передавальними додаткове навантаження на стегна, розвантажуючи спину. (ACT Lite) На стегнах ремінь з тонкого двошарового профілю: внутрішня сторона з м'якої піни покрита сітчастою тканиною 3D AirMesh, забезпечує комфорт, і зовнішній шар з щільнішої піни для збереження форми і рівномірної передачі навантаження. Гнучка металева U -образная рама Delrin ®. Розподіляє вагу рюкзака по усій поверхні задньої стінки рюкзака.

SL Women's Fit System.

Slim Line - це спеціально розроблена система, спеціально розроблена для адаптації різних моделей рюкзаків і систем підвісок під особливості жіночої анатомії. М'які вставки. Для запобігання натиранням та іншим ушкодженням шкіри, лямки і ремені рюкзака зроблені з м'якшого і ніжнішого матеріалу. Зменшена підвіска. Довжина лямок разом з усією підвіскою зменшені. Це зроблено тому, що в середньому жіноча спина менша за чоловічу, тому рюкзаки з коротшою підвіскою зручніше для жінок. Також система SL підходить для чоловіків невеликого зросту і для підлітків. Завужені плечі. Відстань між лямками зменшена для зручності розташування на вужчих плечах. Змінена форма лямок. Щоб уникнути натирань і натискань в ділянці грудей, лямки мають меншу товщину і змінений вигин. Зігнуті крила на стегнах пояса розташовані під кутом, створюючи конічну форму охоплення для комфортнішого розташування на стегнах. Змінена форма крил пояса. Крила на стегнах пояса вужчі і закруглені по краях, зі зміненою формою анатомічних вставок.

видео обзор





Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук