Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062) Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062)
Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062) Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062)
Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062) Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062)
Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062) Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062)
Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062) Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062)
Код: 26887
Артикул: 928062

Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow (928062)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 - має сучасний привабливий дизайн, забезпечений рядом переваг, серед яких ергономіка, функціональність, надійність, мала вага і ряд інших корисних характеристик. При своїй вазі менше кілограма рюкзак має повноцінну підвісну систему з каркасною анатомічною спинкою з високим рівнем вентиляції, поясним ременем з парою кишень на блискавці, і нагрудним стягуванням зі свистком.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Туристичний рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow

Сучасні тенденції висувають нові вимоги до туристичної екіпіровки, і, разом з надійністю і функціональністю, важливу роль починає грати естетичний дизайн, який значною мірою формує загальне задоволення від користування спорядженням.

Туристичні рюкзаки Ferrino Agile поза сумнівом привертають увагу сучасним дизайном і своїми контрастними насиченими забарвленнями. Проте якісний дизайн якраз і відрізняється тим, що окрім зовнішньої привабливості обов'язково забезпечений ряд переваг, серед яких ергономіка, функціональність, надійність, мала вага і ряд інших корисних характеристик. При своїй вазі менше кілограма рюкзак має повноцінну підвісну систему з каркасною анатомічною спинкою з високим рівнем вентиляції, поясним ременем з парою кишень на блискавці, і нагрудним стягуванням зі свистком.

Геометрія рюкзака побудована таким чином, що він має розширену верхню частину, що полегшує упаковку/розпаковування. Рюкзак повністю адаптований під використання гідросистеми, але при цьому має бічні кишені з еластичної сітки, куди легко поміщається півторалітровий термос або фляга для води. Функціонал доповнений спеціальною фурнітурою, що дозволяє закріпити зовні додаткове об'ємне спорядження. Глибока кишеня з еластичної сітки спереду на фасаді чудово підійде для швидкого розміщення верхнього одягу (у тому числі і вологою). Об'ємна зовнішня кишеня в клапані призначена для віщої першої необхідності. Об'ємна зовнішня кишеня в клапані призначена для віщої першої необхідності. А всередині передбачливо розміщений невеликий карабін для ключей.

Туристичний Ferrino Agile 35 не залишить байдужим ні практиків ні естетів.

Система підвісу і спинки :

Підвісна система: Hollow Back System
Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з вертикальної металевої пластини анатомічної форми і поліуретанової панелі, які забезпечують правильний і рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
Спина: завдяки системі Hollow Back System є м'якою, але при цьому пружною і добре вентильованою. Перфорована, гофрована підкладка з EVA -піни і сіткова тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача і спинкою рюкзака постійний рух потоку повітря по мікровентиляційних каналах.
Плечові шлеї: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті дихаючою сітчастою тканиною, мають петлі для фіксації патрубка гидратационной системи.
На стегнах пояс: незнімний, регульований по натягненню, з м'якою і пружною перфорованою, гофрованою підкладкою з EVA -піни, з двома кишенями на блискавці.
Нагрудне стягування: регульована по висоті, з еластичною вставкою і вбудованим свистком

Особливості конструкції :

Hollow Back System - підвісна система, основна перевага якої полягає в забезпеченні високого рівня вентиляції спинки, шлей і на стегнах пояса, завдяки наявності наскрізних вентиляційних отворів в м'якій гофрованою подкладке з EVA -піни, а також завдяки використанню зовнішньої оболонки з міцної максимально повітропроникної сітки.

Side Compression - бічні компресійні стягування рюкзака можуть використовуватися для кріплення на фасаді рюкзака такого спорядження, як трекінгові палиці, легкий намет або компактний туристичний килимок, що дуже важливо, коли внутрішньо простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стягування можуть використовуватися за призначенням для тієї, що обважнює і зменшення зовнішнього об'єму запакованого рюкзака. Цей рюкзак оснащений чотирма бічними стягуваннями, дві з яких на фастексах.
Removable Straps - рюкзак поставляється в комплекті з парою додаткових строп, що закінчується трищілинними лямками Nifco®. Стропи протягується в спеціальні петлі фурнітури і використовуються для кріплення такого спорядження, як гірські або бігові лижі, снігоступи, намет, туристичний килимок та ін. Стропи також можуть бути використані в комбінації з бічними стягуваннями рюкзака.
Ice - axe holders (2) - утримувачі для льодорубів розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака, і як правило, є комбінацією нижніх довгих петель або посилених шнурів і верхніх стяжних еластичних шнурів з фіксатором. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. При необхідності утримувачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодорубів, поєднаних з кріпленнями для трекінгових палиць
Trekking poles holders (2) - утримувачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і, як правило, є комбінацією нижніх петель і верхніх стяжних еластичних шнурів з фіксатором. Рідше нижні петлі замінюються такими ж стяжними шнурами. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати трекінгові палиці і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари кріплень для трекінгових палиць, поєднаних з кріпленнями для льодорубів.
Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний, і може бути оснащений фірмовою гидратационной системою Ferrino місткістю два літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення і петлю для кріплення питної системи, а також усі необхідні отвори і затиски для фіксації питного патрубка.
H2O Bag Pocket - об'ємні і глибокі бічні кишені рюкзаків для хайкинга призначені для розміщення фляг з водою. Кишені виконані з еластичної сітки, що дозволяє розміщувати фляги різного об'єму і висоти. Це рішення може доповнювати сумісність рюкзака з гидратационной системою, проте використання фляг має свої переваги.
Chest Strap Whistle - замість звичайного фастекса на грудному стягуванні рюкзака розміщений фастекс зі вбудованим свистком. Свисток дозволяє подавати розпізнавальні сигнали для визначення місцезнаходження, а також подавати звукові S.O.S. У екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу, щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди знаходиться під рукою.
Helmet Holder Compatible - цей рюкзак обладнаний спеціальною системою з чотирьох петель, адаптованих для фіксації альпіністської каски або велосипедного шолома. Чотирьохточкове кріплення шолома не входить в комплект цього рюкзака, проте може бути придбано окремо. В той же час шлемо або каска можуть бути закріплені на фасаді власними фіксувальними шлеями.

Матеріали:

Polyester Invisible Ripstop 210D PU - тканина з поліестеру з товщиною нитки 210D і високою щільністю переплетення. Тканина має структуру invisible ripstop, завдяки чому має високу зносостійкість і стійкість на розрив. Не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання. PU -пропитка робить тканину водостійкою.

Nifco hardware - японська компанія Nifco є відомим виробником пластикової якісної фурнітури для автомобілебудування і текстильних виробів. У цьому рюкзаку частково використана пластикова фурнітура Nifco.

Woojin Plastic - корейська сімейна компанія, що виробляє фурнітуру з 1979 року, під маркою WooJin з 2009 року. На сьогодні компанія входить в п'ятірку найбільших виробників фурнітури для текстильних виробів, має на своєму рахунку більше 80 патентів і гордиться співвідношенням ціни і якості своєї продукції. У цій моделі використаний свисток WooJin, а також інша пластикова і алюмінієва фурнітура цього бренду.

Характеристики Рюкзак Ferrino Agile 35 Yellow:

Об'єм, л: 35
Вес, кг: 0.95
Розміри, см: 65х18х30
Матеріал: Polyester Invisible Ripstop 210D PU - стійкий до зносу і стирання, водостійкий матеріал з товщиною нитки 210D і PU -покриттям
Колір: Yellow (жовтий)
Призначення: хайкинг, походи вихідного дня, нетривалі походи в гори, легкохідний туризм, початковий рівень альпінізму

Комплектація:

Рюкзак
Стропу з трищілинною лямкою Nifco (115 см) - 2 шт

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук