Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651) Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651)
Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651) Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651)
Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651) Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651)
Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651) Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651)
Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651) Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651)
Код: 20364
Артикул: 926651

Туристичний рюкзак Ferrino Finisterre 38 Red (926651)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Ferrino Finisterre 38 Red - функціональний хайкінговий рюкзак, для походу вихідного дня і для триваліших походів в гори. Бічні, фронтальні стягування і додаткові стропи дозволяють розмістити на рюкзаку все необхідне від каремата і намету до сноуборду і лиж. Рюкзак відмінно сідає по спині, завдяки дещо подовженому формату і системі підвісу DNS. Ця система сприяє правильному розподілу навантаження і забезпечує найвищий рівень вентиляції.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Ferrino Finisterre 38 Red - функціональний хайкінговий рюкзак, для походу вихідного дня і для триваліших походів в гори. Бічні, фронтальні стягування і додаткові стропи дозволяють розмістити на рюкзаку все необхідне від каремата і намету до сноуборду і лиж. Рюкзак відмінно сідає по спині, завдяки дещо подовженому формату і системі підвісу DNS. Ця система сприяє правильному розподілу навантаження і забезпечує найвищий рівень вентиляції.

Внутрішній простір рюкзака розділений перегородкою із стяжним шнуром. Фронтальний доступ відкривається дуже широко, дозволяючи розмістити в нижньому відділенні трьохсезонний спальник. Місткість великої фасадної кишені регулюється бічними стяжками. Високі бічні кишені вільно вміщують півторалітрову пляшку з водою, хоча необхідний запас води можна розмістити в питній системі (опционально) під яку адаптований рюкзак. Захисний чохол від дощу знаходиться в потайній нижній кишені. Кишеня на верхньому клапані розділена блискавкою на два відділення. Для найнеобхідніших дрібниць є кишеня на на стегнах поясі. На фасаді є кріплення, призначені для трекінгових палиць або льодорубів. Найвідповідальніші елементи конструкції виконані з міцного матеріалу Hypalon®.

Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Технічні характеристики:

Об'єм, л: 38
Вес, кг: 1.67
Розміри, см: 67х40х32
Матеріал: Polyester Invisible Ripstop 210D PU / Supertex® - стійкий до зносу і стирання, водостійкий матеріал
Колір: Red (червоний)
Призначення: туристичний рюкзак для хайкинга, походів вихідного дня, треккинга

Система підвісу і спинки :

Підвісна система: Dry Net System Back
Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з полегшених металевих пластинів зігнутої форми які забезпечують правильний і рівномірний перерозподіл ваги, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції, так само сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі.
Спина: завдяки системі Dry Net System Back є повністю вентильованою. Додатковий повітряний простір між спиною і рюкзаком сприяє ефективній вентиляції. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті дихаючою сітчастою тканиною.
Плечові шлеї: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті дихаючою сітчастою тканиною, з петлями для фіксації патрубка питної системи
На стегнах пояс: незнімний, регульований по натягненню, з кишенею на блискавці
Нагрудне стягування: регульована по висоті з еластичною вставкой.

Особливості конструкції :

Dry Net System Back - повністю вентильована спинка, повітропроникність якої забезпечена наявністю зігнутих металевих пластинів каркаса, що створюють вільний простір для циркуляції повітря між спиною і спинкою рюкзака. На каркас натягнута сітка, що забезпечує додаткову жорсткість усієї конструкції. Сітка разом з м'якими поясними і плечовими валиками забезпечують комфорт для спини і хребта під час ходьби, бігу, або їзди на байці.

Ice - axe holders (2) - утримувачі для льодорубів розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і, як правило, є комбінацією нижніх довгих петель або посилених шнурів і верхніх стяжних еластичних шнурів з фіксатором або невеликих стягувань на текстильній застібці velcro. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. При необхідності утримувачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодорубу, поєднаних з кріпленнями для трекінгових палиць
Trekking poles holders (2) - утримувачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду треккингового рюкзака і, як правило, є комбінацією нижніх петель і верхніх стяжних еластичних шнурів з фіксатором. Рідше нижні петлі замінюються такими ж стяжними шнурами. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати трекінгові палиці і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари кріплень для трекінгових палиць, поєднаних з кріпленнями для льодорубів.
Rain cover - захисний чохол від дощу здатний захистити рюкзак від намокання під час снігу або дощу. такі чохли забезпечують водонепроникність при тиску 10 000 м водяного стовпа. Чохол покриває фасадну і усі бічні частини рюкзака і надійно захищає від проникнення вологи по периметру. Чохол захований в спеціальну кишеню на дні рюкзака і, при необхідності, може бути знятий повністю
Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний і може бути оснащений фірмовою гидратационной системою Ferrino місткістю один, два або три літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення питної системи, а також усі необхідні отвори і затиски для фіксації питного патрубка.
Removable Straps - рюкзак поставляється в комплекті з двома довгими стропами, що закінчуються трищілинними пластиковими лямками Duraflex®. Стропи використовуються для кріплення такого спорядження, як сноуборд, гірські або бігові лижі, снігоступи. Стропи можуть бути зафіксовані на спеціально призначених петлях або лямках рюкзака, а також на будь-яких інших лямках рюкзаків відповідної ширини.
Gear Straps - стропи на фастексах для кріплення такої додаткової екіпіровки, як намет, тент, самонадувной або пінополіуретановий туристичний килимок. Розміщені в нижній частині рюкзака таким чином, щоб не сковувати руху під час ходьби. При необхідності ці стропи можуть бути в якості компресійних для тієї, що обважнює нижньої частини рюкзака.
Side Compression - бічні компресійні стягування рюкзака можуть використовуватися для кріплення з боків рюкзака такого спорядження, як туристичний килимок, намет або трекінгові палиці, що дуже важливо, коли внутрішньо простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стягування можуть використовуватися за призначенням для тієї, що обважнює і зменшення зовнішнього об'єму запакованого рюкзака. Ця модель оснащена парою стягувань з кожного боку.
Bottom Access - фронтальний вхід на блискавці в нижній частині рюкзака відкриває доступ до вмісту нижнього відсіку рюкзака, відокремленого від основного відділення. Фронтальний вхід також може бути використаний і для доступу в основне відділення рюкзака, за умови, що перегородка між відділеннями відкрита. Нижнє відділення з фронтальним входом зручно використати для розміщення таких речей, як спальник, взуття та ін.

Матеріали:

Polyester Invisible Ripstop 210D PU - тканина з поліестеру з товщиною нитки 210D і високою щільністю переплетення. Тканина має структуру invisible ripstop, завдяки чому має високу зносостійкість і стійкість на розрив. Не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання. PU -пропитка робить тканину водостійкою.
Supertex® - сучасний матеріал з товщиною нитки 600D і PU -покриттям, який завдяки своїй міцності і водостійкості широко використовується для автотентів, накриттів для басейнів, наметів, атлетичних матів та ін. Після додатка навантаження матеріал зберігає свою первинну форму без розривів і розтягувань, відмінно очищається, не вицвітає від вологи і не вигорає на сонці.
Hypalon® - хлорсульфований поліетилен. Матеріал з тривалим терміном служби, запатентований компанією DuPont. Відрізняється винятковою стійкістю до стирання, розриву, подряпинам, УФ-излучению, низьким і високим температурам. Використовується в елементах конструкції рюкзака, які найчастіше схильні до розтягування і постійно знаходяться в експлуатації.
Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні і температурні навантаження і є практично вічними. Цей рюкзак оснащений фурнітурою Duraflex

Комплектація:

Рюкзак
Стропу з трищілинною лямкою (170 см) - 2 шт

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

видео обзор



Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

* В деяких випадках, можемо попросити внести часткову передоплату. У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, передоплата не повертається.

 

напишіть відгук