Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047) Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)
Код: 26901
Артикул: 928047

Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)

Бренд: Ferrino
Немає в наявності

Офіційний
дилер

Гарантія
якості

Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 - це компактний рюкзак для зимових видів спорту, альпінізму, скелелазіння, легкохідного туризму і походів вихідного дня. При скромній об'ємі в 30 літрів, ця модель дозволяє зафіксувати збоку або на фасаді лижі або навіть сноуборд, прикріпити снігоступи, лижні або трекінгові палиці, каску, айсфифи, льодоруб і карабіни, розмістити всередині в спеціальних відділеннях лавинний щуп, лавинну лопату, альпіністські кішки і дві бухти мотузка. При цьому, відстебнувши верхній знімний клапан, і заховавши усі зайві кріплення в спеціальних кишенях, ми отримуємо абсолютно легкий і зручний рюкзак для швидкісних одноденних походів і походів вихідного дня.

  • м.Київ
  • (093) 502-09-01 (066) 742-04-84 (096) 571-35-57
  • "Нова пошта" по Україні (передплата Приват24) за тарифами НП "Нова пошта" по Україні (накладений платіж) за тарифами НП

Туристичний рюкзак Ferrino Rutor 30 Yellow

Тепер немає необхідності купувати для літнього і зимового активного проведення часу окремий рюкзак.

Ferrino Rutor 30 - це компактний рюкзак для зимових видів спорту, альпінізму, скелелазіння, легкохідного туризму і походів вихідного дня. При скромній об'ємі в 30 літрів, ця модель дозволяє зафіксувати збоку або на фасаді лижі або навіть сноуборд, прикріпити снігоступи, лижні або трекінгові палиці, каску, айсфифи, льодоруб і карабіни, розмістити всередині в спеціальних відділеннях лавинний щуп, лавинну лопату, альпіністські кішки і дві бухти мотузка. При цьому, відстебнувши верхній знімний клапан, і заховавши усі зайві кріплення в спеціальних кишенях, ми отримуємо абсолютно легкий і зручний рюкзак для швидкісних одноденних походів і походів вихідного дня.

Основне відділення закрите замком на блискавці і верхнім клапаном, забезпечуючи надійний захист речей від намокання. Велика кількість кишень різного об'єму і призначення, розміщених всередині рюкзака, в клапані, на фасаді, на спинці, на шлеях і на поясі, дозволять тримати необхідні речі у швидкодоступних місцях. Кишеня в клапані має карабін для ключів. Рюкзак адаптований під дволітрову гидратационную систему, чого вистачає для нетривалих походів. Збільшити запас переносимої води можна за допомогою фляги, яку легко пристебнути зовні на фасаді практично у будь-якому зручному місці. Маючи невеликий об'єм, рюкзак позбавлений металевих елементів жорсткості, а суцільна м'яка спинка з EVA -піни виконує роль каркаса.

Рюкзак Ferrino Rutor 30 - вирішують більшість завдань, залишаючи Вам тільки вибір як саме проводити своє активне дозвілля.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Упродовж десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили усі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до - 70°З, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°З і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву гордиться своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

ENSA (École nationale du ski et de l’alpinisme). Компанія Ferrino є офіційним постачальником Національної Школи Лижних Видів Спорту і Альпінізму, розміщеною в Шамони (Франція). Ця організація займається підтримкою і розвитком гірських видів спорту, а також підготовкою гірських гідів, лижних інструкторів і гірських рятувальників. Рюкзак Rutor 30 є товаром, що офіційно поставляється для ENSA.

Система підвісу і спинки :

Підвісна система: Thermoformed Back System
Спина: спинка анатомічної форми виконана з EVA -піни по методу термічного формування, є дуже м'якою і забезпечує максимально зручну посадку рюкзака. Вентиляційні канали, що проходять уздовж швів, забезпечують необхідну циркуляцію повітря.
Плечові шлеї: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою перфорованою підкладкою з EVA -піни, обшиті дихаючою сітчастою тканиною, з петлями для фіксації патрубка питної системи, із закріпленим свистком, мають сітчасті кишені для дрібниць.
На стегнах пояс: регульований по натягненню. Має кишеню на блискавці і петлю для навісу устаткування.
Нагрудне стягування: регульована по висоті і довжині, з еластичною вставкою

Особливості конструкції :

Removable Top Lid - знімний верхній клапан рюкзака дозволяє легко трансформувати туристичний рюкзак в міський. Основне відділення рюкзака, розміщене під клапаном, закривається замком на блискавці. Знімний клапан оснащений кишенею на блискавці і створює додатковий захист утримуваного рюкзака від намокання. В той же час, відстебнутий клапан дозволяє значно полегшити рюкзак.
Side Access - бічний доступ до нижніх відділень, в яких розміщуються альпіністські кішки і мотузок. Ця модель має дві спеціальні нижні кишені, відокремлених від основного відділення рюкзака замком на блискавці. У одному відділенні розміщуються альпіністські кішки, яких можна швидко дістати через бічну кишеню на блискавці, не розпаковувавши усього утримуваного рюкзака. У другому відділенні розміщується бухта мотузка, який можна дістати через спеціальний люверс, що також закривається замком на блискавці.
Side Compression - бокові компресійні стягування рюкзака можуть використовуватися для кріплення на фасаді рюкзака такого спорядження, як трекінгові палиці, лижі, лавинна лопата, намет та ін., що дуже важливо, коли внутрішньо простір рюкзака вже зайнятий. Також компресійні стягування можуть використовуватися за призначенням для тієї, що обважнює і зменшення зовнішнього об'єму запакованого рюкзака. Цей рюкзак оснащений чотирма компресійними стягуваннями (по дві з кожного боку).
Front Compression - фронтальне компресійне стягування, що дозволяє швидко і щільно закрити рюкзак, а при необхідності і зменшити зовнішній розмір незаповненого рюкзака. Стягування оснащене міцним алюмінієвим фіксувальним крюком і регулюється по довжині. Під цим стягуванням можна тимчасово закріпити частину одягу, що не вміщується в рюкзак.
Rope Holders - кріплення для мотузка - це три або п'ять ременів, призначених в першу чергу для фіксації мотузка на рюкзаку. Центральне стягування розміщене згори по центру рюкзака, і по два ремені розміщено з боків рюкзака. Навіть якщо мотузок не використовується в поході, стягування можуть бути використані в якості компресійних ременів або для кріплення екіпіровки невеликого діаметру. У цьому рюкзаку кріплення для мотузка поєднані з кріпленнями для лиж і бічними стягуваннями.
Removable Straps - рюкзак поставляється в комплекті з парою додаткових строп, що закінчуються трищілинними лямками Duraflex®. Стропи протягуються в спеціальні бічні петлі і систему центральних петель Daisy chain, і використовуються для кріплення такого спорядження, як гірські або бігові лижі, снігоступи та ін. Стропи також можуть бути використані в комбінації з бічними стягуваннями і верхнім стягуванням рюкзака.
Side Holders - двоточкова бічна система фіксації лиж. Фіксатор складається з двох пар бічних компресійних стягувань з лямками для регулювання довжини. Ця система кріплення поєднана з кріпленнями для мотузка, а також з бічними компресійними стягуваннями і дозволяє пристібати не лише лижі, але та іншу необхідну екіпіровку.
Front Holders - Форма рюкзака спеціально адаптована для використання додаткових строп в якості фронтальних кріплень, які дозволяють зафіксувати об'ємніше спорядження, таке як гірські лижі, одяг, мотузок, або зафіксувати іншу необхідну екіпіровку.
Ice - axe Holders (2) - утримувачі для льодорубів розміщуються у верхній і нижній частині фасаду альпіністського рюкзака і є комбінацією нижніх петель з лямками і верхніх еластичних стягувань із стопперами. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати льодоруби і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. При необхідності утримувачі можуть бути використані і для кріплення трекінгових палиць. Цей рюкзак має дві пари кріплень для льодорубу, поєднаних з кріпленнями для трекінгових палиць. Верхні і нижні кріплення, за відсутності необхідності їх використання, можуть бути заховані в спеціальні кишені.
Trekking Poles Holders (2) - утримувачі для трекінгових палиць розміщуються у верхній і нижній частині фасаду треккингового рюкзака і є комбінацією нижніх петель з лямками і верхніх еластичних стягувань із стопперами. Такі утримувачі дозволяють надійно фіксувати трекінгові палиці і не завантажувати ними внутрішній простір рюкзака. Цей рюкзак має дві пари кріплень для трекінгових палиць, поєднаних з кріпленнями для ледорубов. Верхні і нижні кріплення, за відсутності необхідності їх використання, можуть бути заховані в спеціальні кишені.
Collapsible Loops - багатофункціональна фурнітура у вигляді регульованих нижніх і верхніх петель, які можуть бути заховані всередину спеціальних отворів на фасаді рюкзака у випадку якщо не використовується. Таким чином, ці петлі точно не чіплятимуться за гілки дерев в поході.
Gear Loops - спеціальна велика петля, розташована на поясному ремені, призначена для навішування додаткового устаткування. Петля виконана з міцної нейлонової стропи, складеній удвічі і прошитій з метою забезпечення більшій надійності, а головне зручності навішування і швидкого знімання такого устаткування, як альпіністські відтяжки, альпіністські карабіни та ін.
Inside Holders - так звані внутрішні утримувачі являють собою два текстильні стягування на застібках Velcro, розміщені в окремій кишені на блискавці на фасаді рюкзака. Ці утримувачі використовуються для фіксації всередині такого спорядження, як складні трекінгові палиці, лавинний щуп, лавинна лопата, сокира, карабіни та іншого спорядження. Особливо зручно використати внутрішні утримувачі, коли особливості місцевості або складність походу не дозволяють розмістити навісне устаткування зовні рюкзака.
Compatible H2O Bag - цей рюкзак сумісний, і може бути оснащений фірмовою гидратационной системою Ferrino місткістю два літри, або будь-якою іншою питною системою відповідного літражу. Рюкзак має необхідне відділення для розміщення і петлю для кріплення питної системи, а також усі необхідні отвори і затиски для фіксації питного патрубка.
Shoulder Strap Whistle - на одній з плечових шлей рюкзака розміщується знімний пластиковий свисток. Свисток дозволяє подавати розпізнавальні сигнали для визначення місцезнаходження, а також подавати звукові S.O.S. У екстремальних умовах не завжди вистачає сили голосу. щоб подати сигнал необхідної гучності, а свисток, що дуже зручно, завжди знаходиться під рукою.
SOS Instructions - всередині рюкзака розміщена нашивка або таблиця з інструкцією про правила візуального або звукового подання міжнародних сигналів лиха, а також про правила подання сигналу про те, що допомогу не потрібно. Інструкцією передбачені правила подання сигналу літакам, службам рятувальників, а також номери телефонних служб порятунку в Європі і США.
Helmet Holder Compatible - цей рюкзак обладнаний спеціальною системою з чотирьох петель, адаптованих для фіксації альпіністської каски або велосипедного шолома. Чотирьохточкове кріплення шолома не входить в комплект цього рюкзака, проте може бути придбано окремо. В той же час шлемо або каска можуть бути закріплені на фасаді власними фіксувальними шлеями.

Матеріали:

Polyester Diamond HD PU - поліефірное волокно з товщиною нитки 210D і високою щільністю переплетення. Тканина дуже легка, має відмінне співвідношення ваги і міцності, завдяки щільності і PU -пропитке являється стійкої до проникнення води.

Hypalon® - хлорсульфований поліетилен. Матеріал з тривалим терміном служби, запатентований компанією DuPont. Відрізняється винятковою стійкістю до стирання, розриву, подряпинам, УФ-излучению, низьким і високим температурам. Використовується в елементах конструкції рюкзака, які найчастіше схильні до розтягування і постійно знаходяться в експлуатації.

Duraflex hardware - американська компанія National Molding Corporation - найбільший виробник пластикової і алюмінієвої фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні і температурні навантаження і є практично вічними. Алюмінієва фурнітура робиться з найміцніших сплавів. Цей рюкзак частково оснащений пластиковою і алюмінієвою фурнітурою Duraflex.

Woojin Plastic - корейська сімейна компанія, що виробляє фурнітуру з 1979 року, під маркою WooJin з 2009 року. На сьогодні компанія входить в п'ятірку найбільших виробників фурнітури для текстильних виробів, має на своєму рахунку більше 80 патентів і гордиться співвідношенням ціни і якості своєї продукції. У цій моделі частково використана фурнітура WooJin

Nifco hardware - японська компанія Nifco є відомим виробником пластикової якісної фурнітури для автомобілебудування і текстильних виробів. У цьому рюкзаку частково використана пластикова фурнітура Nifco.

Характеристики Рюкзак Ferrino Rutor 30 Dark Grey :

Об'єм, л: 30
Вес, кг: 0.78 (0.65 кг без знімного верхнього клапана і без додаткових строп)
Розміри, см: 60х33х24
Матеріал: Polyester Diamond HD PU - легкий і міцний матеріал з товщиною нитки 210D і щільним переплетення
Колір: Yellow (жовтий)
Призначення: треккинг, альпінізм, скелелазіння, льодолазіння, ски-альпинизм, легкохідний туризм, походи вихідного дня

Комплектація:

Рюкзак
Стропу з трищілинною лямкою Nifco (170 см) - 2 шт

Виробник: Ferrino (Італія)

Термін гарантії : 2 роки

видео обзор





Оплата і доставка

Оплатити замовлення ви можете зручним для вас способом:

  • оплата онлайн карткою Visa/MasterCard (доступна оплата частинами при замовленні від 1500 грн.)
  • товару на карту Приват банку
  • безготівковий розрахунок на ФОП без ПДВ
  • при отриманні, у відділенні "Нової Пошти" (накладеним платежем)*. 
    Комісія за післяплату оплачується вами. Комісія становить 2% від вартості товару + 20 грн, згідно з тарифами Нової пошти. Перед оплатою уважно перевірте товар!

* Можемо попросити внести часткову передоплату (завдаток). У разі відмови від товару, що відповідає замовленню та належної якості, або неявки покупця на відділення доставки, завдаток не повертається.



ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ - БЕЗКОШТОВНО від 6000грн

Термін відправки: 1-3 робочі дні з моменту надходження замовлення.

Доставка проводиться по всій Україні до обраного Вами відділення Нової пошти.

Товари до 6000грн доставляються за рахунок отримувача згідно тарифів Нової пошти.

Плановий термін доставки уточнюється менеджероим при підтвердженні замовлення.  

 

 

напишіть відгук